Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Genopslag: Socialrådgivere/socialformidlere til Socialafsnittet i Center for Børne- og Ungerådgivning

Er fællesskaber og dialog en naturlig del af din præference? Er du modig og kreativ? Hvis du kan svare ja til disse spørgsmål, så er du måske vores nye kollega.

Vi har fået ansat nogle nye fantastiske kollegaer, og vi har brug for flere gode kræfter. Vi leder efter dygtige og ambitiøse socialrådgivere til vores familieteam, og vi går ikke på kompromis. Vi søger en ny kollega til vores familieteam pr. 1. juli 2020 i et barselsvikariat.

I Ballerup Kommune er vi ambitiøse, og vi sætter barren højt i arbejdet med børn, unge og familier. Vi tror på, at en tidlig, forbyggende og tværfaglig indsats kan medvirke til at skabe stærke faglige løsninger. Og vi tror på, at dialog frem for skriftlighed er det der skaber engagerede og forpligtende samarbejder med både familier og samarbejdspartnere.

Siden 2017 har vi i Ballerup, med indførslen af ”Fællesskabsmodellen”, arbejdet på at styrke myndighedsarbejdet og ikke mindst den tidlige forebyggende indsats. I Center for Børn- og Ungerådgivningen arbejder vi insisterende tværfagligt mellem pædagogiske vejledere, psykologer, logopæder, motorikkonsulenter og socialrådgivere, og vi har et tæt og udviklende samarbejde med vores lokale tilbud. Vi arbejder med udgangspunkt i den løsningsfokuserede tilgang og med metoden ”Signs of Safety”.

Vi arbejder ud fra en fælles børne- og ungestrategi, som er udviklet sammen med Center for Skoler, Institutioner og Kultur. Vi har et stærkt og forpligtende samarbejde med vores lokale skoler, institutioner og klubber, og vi iværksætter i samarbejde helhedsorienterede indsatser. Du skal kunne se dig selv som en vigtig bidragyder til kvalificering af det tværfaglige samarbejde, hvor netop din viden om det socialfaglige område er relevant.

Center for Børn- og Ungerådgivningen har et ungeafsnit, et PPR afsnit, et socialafsnit og interne tilbud. Familieteamet, som tæller 25 socialrådgivere, er organisatorisk forankret i socialafsnittet, sammen med modtagelsen, handicapteamet og familieplejeteamet.
I Familieteamet arbejder vi kontinuerligt med vores ambition om, at alle børn skal opleve sig som en del af fællesskabet i almenmiljøet. Vi tager udgangspunkt i familiernes ressourcer og ønsker, ligesom vi inddrager netværket, som en naturlig del af løsningen. Som socialrådgiver i Familieteamet vil dine primære arbejdsopgaver være at deltage i det tværfaglige samarbejde, at være afklarende sammen med familier og samarbejdspartnere, at udarbejde børnefaglige undersøgelser og iværksætte og følge op på foranstaltninger.

I dit daglige arbejde vil du møde kollegaer, der brænder for at lave socialt arbejde og være faciliterende forandringsagenter i børn og familiers liv. 

VORES FORVENTNINGER TIL DIG

 • Du er uddannet socialrådgiver/socialformidler
 • Du arbejder tværfagligt og tværsektorielt
 • Du arbejder med at inddrage familiens netværk, da det er væsentligt for at finde holdbare løsninger
 • Du arbejder dialogbaseret med borgere og samarbejdspartnere, da det er det, der skaber forandringer
 • Du arbejder på at alle børn skal være en del af det almene fællesskab
 • Du kan lide at finde kreative helhedsorienterede løsninger
 • Du er en holdspiller
 • Du er positiv og har lyst til at engagere dig
 • Ikke mindst har du energi og gå-på-mod.

FRA OS FÅR DU
 • en ambitiøs arbejdsplads
 • stillet krav om høj faglighed
 • kompetenceudvikling
 • gode kollegaer, der glæder sig til at byde dig velkommen
 • en introduktionsplan og en mentor
 • et tæt samarbejde med ledelsen
 • en travl og spændende hverdag
 • ekstern supervision.

Hvis ovenstående har vakt din interesse, skal du ikke tøve med at skrive til os. Vi glæder os til at høre fra dig.

LØN OG ANSÆTTELSESVILKÅR
Løn og ansættelse ifølge gældende overenskomst efter principper om lokal
løndannelse efter aftale med den forhandlingsberettigede organisation.

YDERLIGERE INFORMATION
Yderligere information kan fås ved henvendelse til teamleder Camilla Maria Vindfeldt på telefon 2069 1377 eller teamleder Karen Frost på telefon 7230 9572.

ANSØGNINGSFRIST: 6. JULI 2020
Vi holder samtaler løbende.

Vi foretrækker, at du sender din ansøgning online. Klik på ”send ansøgning” og vedhæft din ansøgning, dit CV og dit uddannelsesbevis.

Vi ser mangfoldighed som en styrke. Derfor opfordrer vi alle uanset køn, alder, handicap, religion, seksuel orientering eller etnisk baggrund til at søge job hos os.
 

Ballerup Kommune

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.