Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

GENOPSLAG! SSA i nattevagt til Rehabiliteringscenter Middelfart

Til en spændende og udfordrende stilling søges en nattevagt, 28 timer om ugen og arbejde 7/7. Tiltrædelse 01.12.20, eller tidligere.

Kom og tag del i en spændende hverdag, i en organisation i udvikling, hvor fokus er på borgeren i centrum.

De midlertidige pladser under Rehabiliteringscenter Middelfart er en selvstændig enhed i Middelfart Kommune under fagområde Sundhed. Vi har i alt 15 pladser, hvoraf 2 er akutpladser, der varetages i tæt samarbejde med akutsygeplejen.

Din arbejdsplads vil være på de midlertidige pladser, hvor du er alene nattevagt. Du har dog altid mulighed for at søge hjælp og sparring ved nattevagten på plejehjemmet, der er beliggende i sammenhæng hertil. Der er projekteret et nyt sundhedshus, som efter planen vil stå færdig i løbet af 2023, og herefter vil de midlertidige pladser være beliggende i Middelfart og ikke som i dag i Nørre Aaby.

Du bliver en del af et ambitiøst tværfagligt hold, hvor du som social- og sundhedsassistent arbejder tæt sammen med terapeuter, sygeplejersker og øvrige fagpersoner. Formålet er at borgeren, som har eller er i risiko for, at få betydelige begrænsninger i sin fysiske og psykiske funktionsevne opnår et selvstændigt og meningsfuldt liv.

Du får spændende opgaver, der stiller krav til din faglighed og din evne til at tage ansvar og træffe selvstændige beslutninger. Der er høj grad af aktivitet og stor forskel på vores borgeres behov og kompleksitet. Vi arbejder med SMART-mål, udredning og måling af vitale parametre samt triagering.
 

Derfor er der krav og forventninger til dig om

  • At du er uddannet SSA.
  • At du har høj faglighed herunder den rehabiliterende tilgang og tænkning.
  • At du evner at skabe relationer hos borgerne og på tværs af hele forvaltningen.
  • At du kan motivere borgerne til at sætte egne mål.
  • At du kan motivere borgerne til at yde ekstra, fastholde gåpåmodet, tage aktivt del i rehabiliteringsforløbet og i et tværfagligt samarbejde kan afslutte opholdet, når der ikke længere er rehabiliteringspotentiale.
  • At du har en velfunderet og skarp dokumentationspraksis.
  • At du har stærke kommunikative evner både skriftligt og mundtligt.
  • At du bidrager til et fælles fokus på læring, kompetenceudvikling og optimale rehabiliteringsforløb.
  • At du kan yde en høj kvalitet af sygepleje.

Du skal kunne rumme at nogle aftener/nætter er uforudsigelige, og at drift og udvikling går hånd i hånd.

Vi har, som du kan læse, store ambitioner for vores fortsatte virke og fremtidige bidrag, som en del af den rehabiliterende organisation.
Kan du se dig selv i ovenstående, så skynd dig at søge stillingen og bliv en del af et fantastisk team, hvor trivsel er i fokus, og vi alle hjælper hinanden med at få en god dag.

Du kan læse mere i funktionsbeskrivelsen som du kan rekvirere hos ass. leder Jette Tranberg Nielsen (51 22 48 95) eller planlægger Nickie Palle Jensen (24 90 92 80), ligesom du kan kontakte os for yderligere oplysninger.
 

Ansøgningssamtaler afholdes løbende!


Stillingerne skal søges online via elektronisk link på denne side. Når du har sendt ansøgningen, modtager du en e-mail som kvittering. Vær opmærksom på, at mailen kan være placeret i din mappe ”Spam”/”Uønsket post”.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.