Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

GENOPSLAG - Teamleder med socialfaglig baggrund til Center for Børn og Forebyggelse


GENOPSLAG - Teamleder med socialfaglig baggrund til Center for Børn og Forebyggelse

Brænder du for ledelse og faglig udvikling? Er du en stærk personaleleder, der brænder for at spille dine medarbejdere gode, så kan du ikke lade denne mulighed gå forbi.

Vi søger en teamleder, hvis hjerter banker for socialt arbejde og hvor tydelighed, troværdighed og inddragende ledelse står højt på dagsordenen. Hvor tillidsbaseret ledelse er en selvfølgelighed, og hvor du motiveres af at være en del af et ledelsesteam, som vil hinanden.

I Center for Børn og Forebyggelse (CBF) arbejder vi gennem Herningmodellens mindset med dagligt at udvikle løsninger i tæt samarbejde med børn, unge, familier og deres netværk. Vi arbejder vidensbaseret og har en systematisk opfølgning på børns trivsel og udvikling. Vi anvender en tværfaglig koordineret og målrettet praksis, der skaber gennemsigtighed og kontinuitet for barnet, den unge og familien.

Vi ønsker en teamleder, der i fællesskab med de øvrige teamledere vil fortsætte og forankre den gode udvikling sammen med medarbejderne og ledergruppen. Vi er netop gået i gang med en ny organisering, hvor vores ledelse bliver understøttet af fagkonsulenter med forskellige specialer. Samtidig ligger det os meget på sinde at understøtte de enkelte teams, hvilket vi vil udvikle endnu mere på i 2021.

Som teamleder i Center for Børn og Forebyggelse er det vigtigt, at du
  • har lyst og interesse i at være tæt på medarbejderne og kan give sparring, der afspejler høj socialfaglighed
  • evner at holde mange bolde i luften
  • arbejder systematisk, hvor du kontinuerligt gennemgår sager, fører ledelsestilsyn samt understøtter medarbejderne i deres daglige virke.
  • har stort fokus på driften i en sektion som vores, men samtidig er udviklingsorienteret og ikke bange for at tænke i nye baner
  • har fokus på det tværprofessionelle arbejde og evner at tage et helhedsperspektiv – både i forhold til enkeltsager i teamet og i forhold til samarbejdet på tværs blandt andet mellem myndighed, udfører og almenområdet
  • er både synlig og tydelig, skaber følgeskab blandt medarbejdere og kan skabe relationer internt og eksternt.
Vi har et stort fokus på det tværprofessionelle samarbejde, hvor myndighed og udfører arbejder tæt sammen om sagerne. Dette understøttes af en organisering, hvor familiecenteret med familiebehandling, ungeteam, støtte/kontakt team, åben rådgivning, ung 24/7 og myndighed er under samme ledelse.

Vi har gennem de sidste 2 år arbejdet intensiv med dette samarbejde, og det er noget af det vi lykkedes rigtig godt med. Vi er lige gået i gang med at lave fælles supervision i de særlige komplekse sager.

Vores arbejdsplads
Du vil blive en del af et fagligt netværk af teamledere fra de øvrige teams, sundhedsplejen, familiebehandlerne og PPR, og være i et tæt samspil med faglige og juridiske konsulenter på området.

Der foregår ledelse på alle niveauer af organisationen. I det daglige gennemsyres dette af en flad ledelsesstruktur, hvor vi via relationel koordinering teamer op om opgaverne. Ledelses hierarkiernes ansvar er at skabe transparens i opgaveforståelsen, kvaliteten og tidsforbruget.

Vi har en kommunikationsopgave foran os i forhold til at nå ud i alle led af organisationen. Det kræver gentagelse og vedholdenhed.

Det socialfaglige område i CBF har 68 dedikerede rådgivere ansat, og vi går med 5 teamledere, for at kunne understøtte så tæt på som mulig.

Du kan forvente en arbejdsplads med høj fart, høj faglighed, og højt humør, vi griner meget sammen. Du kan se frem til et arbejdsfællesskab, hvor der er fokus på faglig udvikling og tværfaglighed. Vi går alle gerne en ekstra mil for at få opgaverne til at lykkes. Link til jobprofil

For yderligere oplysninger

Centerleder, Lone Eiersted på mobil 22 44 71 67, eller teamleder, Malene Bogh på mobil 20 80 85 99.

Løn
Efter gældende overenskomst på området.

Ansøgningsfrist
Søndag den 7. februar kl. 24.00.

Ansættelsessamtaler forventes afholdt fredag den 12. februar.  For dem der går videre til 2 runde vil der ligeledes være samtaler igen onsdag den 24.februar.

Vi anvender case ved 1. samtale.

Mellem 1. og 2. runde samtaler vil du skulle udfylde en personprofil.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning.

I Herning Kommune, som er på vej mod 90.000 indbyggere, er vi altid på udkig efter nye muligheder. Vi har modet til at tænke stort og gå nye veje for at skabe det, vi skal leve af og de rammer, vi skal leve i. I Herning Kommune er der alle muligheder for at få et godt familie- og arbejdsliv. Vi har et stærkt sammenhold, trygge lokalsamfund, et rigt foreningsliv og smuk natur lige uden for døren.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.