Genopslag Teamleder med spændende visioner søges til Odsherred Madservice

Teamleder med spændende visioner søges til Odsherred Madservice.

Odsherred Madservice består i øjeblikket af 2 produktionskøkkener, 4 modtagerkøkkener og 4 kantiner. Vi er i gang med at implementere et meget spændende projekt med madlavning med lokale råvarer i nye og mindre køkkener på vores 6 plejecentre i kommunen. Derudover leverer vi også forplejning til møder og arrangementer.

Som Teamleder har du overordnet ansvar for økonomi, faglighed, drift og personale. Du har tæt faglig sparring med kollegaerne og andre tværfaglige grupper. Du skal være med til at udvikle Master Cater og anvendelsen af dette. Du er ansvarlig for kvalitetssikring ved storproduktion samt produktionen i de mindre køkkener på plejecentrene. Du er nærmeste leder for de 2 produktionsansvarlige, der varetager den daglige drift. Du bliver en del af et ledernetværk i afdelingen.

Vi tilbyder:

  • Et job i rivende udvikling, hvor du bruger dine ideer og viden som inspiration til fremtidens mad og måltider.
  • Fokus på kvalitet og udvikling; internt og eksternt.
  • Fokus på et godt og hyggeligt arbejdsmiljø i alle vores afdelinger, hvor trivsel vægtes højt.
  • Gode kollegaer der gerne vil ny faglig udvikling.
  • Tværfagligt samarbejde.
  • Fokus på madspild
  • Du sikrer god personaleledelse inden for kommunens rammer for personalepolitik, MED-aftalen, ledelsesgrundlaget og organisationsbeskrivelsen.
  • En rummelig organisation, hvor der er plads til at tænke ”ud af boksen”

Dine kompetencer og faglige baggrund:

  • Du har en relevant køkkenfaglig uddannelse, gerne kok eller økonoma med ledelseserfaring.
  • Du har overblik, kan sætte mål og retning samt holde fokus, når det gælder trivsel og sikker drift.
  • Du bevarer overblikket, et smil på læben og godt humør på trods af travlhed og udfordringer.
  • Du har indblik i, hvad udvikling og vedligeholdelse af teams med en høj grad af selvledelses-kapacitet stiller af krav til dine ledelsesprocesser.
  • Du mestrer balancen mellem trivsel og ambition – har en god forståelse for betydningen af et godt arbejdsmiljø.
  • Du kan få medarbejderen til at vokse og motivere til en god lærings- og evalueringskultur i køkkenerne.
  • Du ser det som en spændende udfordring at være med til at implementere den nye køkkendrift med lokale friske råvarer.
  • Kendskab til udvikling af egenkontrol i samarbejde med de produktionsansvarlige.
  • Du har erfaring inden for økonomi med en god indsigt og forståelse i relevant lovgivning.
  • Du skal kunne tænke strategisk og kreativt.
  • Du må gerne have en diplomuddannelse i ledelse eller lignende uddannelse.

Du refererer direkte til afdelingslederen.

Arbejdstiden vil primært ligge mellem kl. 06.30-16 og er på 37 timer om ugen.

Ansættelse hurtigst muligt eller senest d.01-07-2018.

Løn efter kvalifikationer og gældende overenskomst.

Ved ansættelse skal der vises straffeattest.

1. samtale forventes afholdt d. 07. maj og 2. samtale d. 14. maj 2018


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakken



Opret jobagent her