Genopslag - To Pædagoger på 37 timer til Perlens børnehave og vuggestue, 2600 Glostrup.

Perlen er en 0-6 års institution med 4 vuggestue grupper og 3 børnehave grupper, I alt 110 børn. Vi er 24 mangfoldige ansatte af køn og i alder. I Glostrup kommune har vi fokus på kerneopgaven, hvor mestring og udfoldelse er blandt nøgleordene. Se Glostrup kommunes børn og unge politik

I Perlen er vi bl.a. optagede af den fysiske indretning ift. definerede læringsrum/steder, samt organiseringen - og evaluering af det pædagogiske arbejde. Vi står overfor at skulle kvalificere vores pædagogiske praksis, herunder arbejdet med de ældste børn, forældresamarbejdet, pædagogiske interaktioner, og sprog tilegnelsen. Vi skal justere læreplansarbejdet ud fra ny lovgivning. Vi har netop indledt et samarbejde omkring et forskningsprojekt vedr. forældresamarbejdet med to forskere fra UCC professionshøjskolen.

I Perlen arbejder vi ud fra et systemisk perspektiv. Vi har et anerkendende og inkluderende menneske/børnesyn. Endvidere lægger vi stor vægt på professionalisme og høj faglighed. Børnenes perspektiv inddrages og sættes i spil så vidt muligt.

Som ansatte har vi indbyrdes en konstruktiv feedback kultur, som skal sikre den pædagogiske kvalitet, samt et tillidsfuldt samarbejde der bygger på tryghed, faglighed og ordentlighed. Vi ryster os sammen i pressede situationer, er proaktive og løfter i flok. Målet er en høj socialkapital med et lavt sygefravær, og hvor vi ”spiller hinanden gode”, støtter hinanden i de mangeartede opgaver. Det må også gerne være sjovt, at gå på arbejde.

Vi søger følgende kvalifikationer hos dig:

 • Du er uddannet pædagog, og har gerne relevant efteruddannelse bl.a. indenfor børns sprog.

 • Du har evner eller lysten til særligt at arbejde med bl.a. musik, bevægelse, natur og science, børn og IT, samt børns sprog tilegnelse.

 • Du behersker og har stærke kommunikative evner både mundtlig og skriftligt. IT på brugerniveau.

 • Du har overblik og tager medansvar for helheden i husets mange funktioner og øvrige børn, såvel som for din primær børnegruppe.

 • Du tør forstyrre dine kollegaer og ledelse på en anerkendende og konstruktiv måde, så du er medskabende til at udvikle og fastholde de pædagogiske visioner, strukturer - og organisering, der er afstemt Perlen.

 • Du er tydelig og synlig i din faglige profession, er bevidst om din rollemodel.

 • Du understøtter proaktivt og engageret forandringsprocesser.

 • Du evner at undres og reflektere, og har stort fokus på evaluerings og dokumentations metoder.

 • Du tager ansvar for egen læring, og finder det naturligt at holde dig fagligt ajour inden for seneste forskning på relevante fagområder.

 • Du bidrager aktivt og inspirerer med din faglige viden på interne og eksterne møder.

 • Du tager aktivt medansvar for og bidrager til, at den samlede pædagogiske kvalitet lever op til gældende normer og lovgivning m.m.

 • Du har indsigt i tidlig indsats/børn i mistrivsel, og kan handle derefter.

 • Du ser forældrene som vigtige sparringspartner ift. det enkelte barns udvikling og trivsel.

Vi kan tilbyde dig:

 • En arbejdsplads i udvikling, med div. kompetence løft og evt. efteruddannelse.

 • Et hus med en positiv og varm imødekommende stemning.

 • Gode fysiske rammer (under udvikling), skøn legeplads.

 • Kollegial og ledelsesmæssig sparring ift. opgaverne.

 • En kommune hvor man vægter dagtilbud højt, med bl.a. en prioritering af 70 % uddannet personale.

 • En ledelse der har øje for dig og dine behov - med værdier som b.la. frihed under ansvar.

 • En aktiv og engageret forældrebestyrelse.

Du er velkommen til at kontakte Leder, Birgitta Rosengaard Nielsen eller Daglig Pædagogisk Leder Mette Thomsen for yderligere spørgsmål vedr. stillingen. På tlf. 43468610. Du må også meget gerne besøge os efter aftale. Du kan læse mere om os på perlen.glostrup.dk.

Løn- og ansættelsesvilkår: Efter gældende overenskomst.

Der vil løbende blive afholdt ansættelsessamtaler.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

To Pædagoger

SFO FESTNINGEN

Brøndby
To pædagoger til tidsbegrænset stillinger pr. 23. 4. 2018 35 timer! Vi er en SFO beliggende i Hvidovre Syd, som søger to pædagoger til tidsbegrænset ansættelse. Vi er fordelt i 3 aldersopdelte huse, og ansættelsen er primært placeret i huset med de ...
Indrykket:14. marts 2018
Udløbsdato:3. maj 2018

Pædagog til Valnøddens vuggestue

Valnødden

Du skal være indstillet på at blive ansat i et hus, hvor alle er fleksible og har øje for hele huset. Vi søger en ny pædagog med lyst til at arbejde med børn i alderen 0-6 år. Stillingen er i den ene af vores vuggestuegrupper. Om Valnødden Valnødden...
Indrykket:10. april 2018
Udløbsdato:26. april 2018

Pædagog til barselsvikariat til lukket ungdomspsykiatrisk døgnafsnit.

Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center

Brøndby
Jobbet Afsnittet er et intensivt lukket ungdomspsykiatrisk afsnit, med Regionens eneste højtspecialiseret speciale i retspsykiatri for unge. Vi er et døgnafsnit med plads til 8 indlagte i alderen 14-17 år. Patienterne, som indlægges på afsnittet, ka...
Indrykket:11. april 2018
Udløbsdato:4. maj 2018

Frydenhøjskolens gruppeordning for elever med autisme søger 2 pædagoger til indskoling

Hvidovre Kommune

Brøndby
Brænder du for at arbejde med elever, som har særlige udfordringer? Brænder du for at kunne sætte spor - gøre elever livsduelige, give dem både faglige og personlige kompetencer? Brænder du for at byde ind og deltage i et teamsamarbejde med engagere...
Indrykket:12. april 2018
Udløbsdato:22. april 2018

Holmegårdsskolen søger 1 pædagog fuldtid til vores gruppeordning for elever med ADHD eller lignende udfordringer

Hvidovre Kommune

Brøndby
Holmegårdsskolen søger en uddannet pædagog med start august 2018, som er fagligt og pædagogisk kompetent til at varetage en varieret arbejdsdag i vores gruppeordning. Vi ønsker derfor en pædagog med særlig interesse i, og erfaring med, specialområde...
Indrykket:12. april 2018
Udløbsdato:12. maj 2018