Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

GENOPSLAG Vi søger en uddannet lægesekretær til vores ambulatoriefunktion i Lungesygdomme klinik 2

Afdeling for Medicinske Sygdomme, Lungesygdomme Klinik 2 på Gentofte Hospital søger en veluddannet lægesekretær til en fast stilling på 35-37 timer til vores ambulatorie.

Kan du genkende din profil i nedenstående:

  • Du er serviceminded, har flair for IT og meget gerne rutineret bruger af Sundhedsplatformen
  • Du elsker korrekt patientregistrering og LPR3
  • Du er omstillingsparat og positiv over for forandringer
  • Du har et godt overblik i travle situationer
  • Du har gode sociale kompetencer og et smil på læben
  • Du må gerne være specialist i modtagelse af patienter
Vi tilbyder en travl arbejdsplads med særdeles fagligt dygtige og engagerede kolleger, hvor godt humør er en vigtig del af vores hverdag.

Du vil indgå i et tæt tværfagligt og dynamisk samarbejde, hvor vi har patienten i centrum og vægter kompetenceudvikling af den enkelte medarbejder. Vi stræber altid efter høj kvalitet og produktivitet i et rart arbejdsmiljø.

Ambulatoriet for Lungesygdomme, Klinik 1&2 er en del af hele afdelingen for medicinske sygdomme på Herlev og Gentofte Hospital. Klinik 1&2 ligger i dag på Gentofte matrikel. Vi får henvist omkring 700 patienter om måneden bare til Lungesygdomme klinik 1&2 - både akutte og elektive.

Stillingen er sammensat af en bred vifte af administrative opgaver i og udenfor SP, hvor du får et godt indblik i hele patientens forløb under deres udredning og behandling.
Personlig og telefonisk kontakt med patienter, pårørende og tværfaglige kolleger på afdelingen samt eksterne samarbejdspartnere. Deltagelse i tværfaglige personalemøder samt sekretærmøder.Patienterne du kommer til at varetage bliver henvist med forskellige lungesygdomme som f.eks. KOL, astma, Alfa-1-antitryypsinmangel, søvnapnø, COVID-senfølger og andre ikke-specificerede lunge- og infektionssygdomme.

Dine nye kolleger består af et team på 5 dedikerede lægesekretærer, der kun venter på at du skal starte.
De vil sørge for at du får introduktion og oplæring i de respektive jobfunktioner, samt du bliver introduceret til subspecialerne med løbende og individuel sidemandsoplæring.

Du vil selvfølgelig blive en del af hele sekretærgruppen i Lungesygdomme klinik 1&2 med 13 sekretærer i alt, og du vil også blive en del af hele den samlede sekretærgruppe i afdelingen for Medicinske Sygdomme med i alt 38 gode sekretær kolleger samt 3 sekretær ledere.

Hvis du er uddannet lægesekretær, og du har en bred vifte af sekretærkompetencer, har gode samarbejdsevner, har mod på nye store faglige udfordringer, og du er engageret i dit arbejde og samtidig har let til smil og forståelse for at vi er til for vores patienter, ser vi frem til at høre fra dig.
Løn efter gældende overenskomst.

Har du spørgsmål til jobbet eller kunne du tænke dig et uforpligtende besøg, er du meget velkommen til at kontakte Funktionsleder Rikke Westmark Fynboe på tlf. 24918208
Ansøgningen bedes vedhæftet nedenstående link.

Ansøgningsfrist er søndag den 17. januar 2021 kl. 12.00

Samtaler afholdes løbende.
Ansættelsesstart snarest muligt.
Kun uddannede lægesekretærer kommer i betragtning.Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.