Genopslag - Visionær og ambitiøs chef til Handicap og Psykiatri

Byrådet i Ringkøbing-Skjern Kommune har med visionen Naturens Rige sat en ambitiøs udviklingsdagsorden. Vi vil en kommune, hvor der huserer aktive borgere, som tager ansvar; En kommune, hvor borgerne har et liv i balance. Det opnår vi ved at puffe blidt til folk, så de kommer med i de aktives klub.
 
Vi søger en fagchef, der har de rette ledelseskompetencer til at realisere kommunens visioner, og som er levende interesseret og engageret i hele fagområdet Handicap og Psykiatri.
 
Vi forventer en visionær og samtidig realistisk chef, som kommunikerer godt på alle niveauer. En chef, der forstår den offentlige kontekst, hvor styring og gode relationer til samarbejdspartnere er afgørende, og som er interesseret og engageret i hele området. Til gengæld tilbyder vi en stilling, hvor ambitionerne er i top, og hvor der følger en særdeles kompetent medarbejderstab med, som kan føre dem ud i livet. Du vil referere til én af tre direktører i Direktionen og blive en del af Chefforum, der samler direktionen samt kommunens ni fag- og stabschefer.
 
Som fagchef for Handicap og Psykiatri får du ansvaret for en spændende organisation bestående af 5 forskellige centre:

  • Skelbækcentret
  • Center Vest
  • Center Bakkehuset
  • Center for Socialpsykiatri ADHD og Autisme
  • Å-Center Syd  
  • Specialteam Handicap og Psykiatri.
 
Opgaven i Handicap og Psykiatri består bl.a. i at udvikle og nytænke strategien på området med udgangspunkt i kommunens vision og politik for Handicap og Psykiatri. Samtidig er der forsat fokus på økonomi, styring og kobling med den videre faglige udvikling.
 
Derudover skal du være med til at videreudvikle organisationen og kerneopgaven med fokus på det ”aktive medborgerskab” og samskabelse som arbejdsform.
 
Vi har særligt øje for, at den nye fagchef har erfaring med at lede gennem ledere, blandt andet ved aktivt at anvende vores ledelsesværktøjer til at rammesætte ledelsesopgaven.
 
Ansættelsen sker med udgangspunkt i en samlet lønpakke på ca. 697.000kr. ex. pension. Hertil kommer muligheden for at forhandle et kvalifikations tillæg.
   
Du kan også kontakte direktør Anette Ørbæk Andersen på tlf. 99 74 13 37, mobil 23 42 69 16 eller på mail anette.oerbaek.andersen@rksk.dk for yderligere information.
 
Din motiverede ansøgning og CV, relevant dokumentation for uddannelse og erfaring sendes elektronisk til Ringkøbing–Skjern Kommune, så det er ansættelsesudvalget i hænde senest den 26. februar 2018 kl. 08.00.
 
Ved ansættelsen vil der blive gennemført en Neo Pi-R profilanalyse. 1. samtale afholdes den 13. marts 2018 og i perioden 13-15. marts 2018 gennemføres profilanalyse. 2. samtale afholdes den 20. marts 2018.

Ringkøbing-Skjern Kommune henstiller til, at ansøgninger sendes elektronisk. Du sender din ansøgning ved at trykke på knappen "Send ansøgning" herunder.  Vedhæft din ansøgning og dit CV samt relevante bilag i PDF eller DOC format.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:9. februar 2018
Udløbsdato:16. marts 2018

Økonomi- & regnskabschef

Birch Ejendomme

Viborg
Grundet virksomhedens kraftige vækst og stigende antal byggeprojekter ønsker man at ansætte en stærk økonomi- regnskabschef, som kan sikre det nødvendige fokus på korrekt og rettidig rapportering, risikostyring samt kontinuerlig procesoptimering. Li...
Indrykket:13. februar 2018
Udløbsdato:2. marts 2018

Innovationschef til InnovationSilkeborg (genopslag)

InnovationSilkeborg

Stærk erhvervsprofil med evner, passion og vilje til at videreføre en succesfuld, lokal erhvervsforening InnovationSilkeborg er en forening, der med Silkeborg Kommune i ryggen, startede i 2016. I dag har organisationen 3 medarbejdere, der hver dag b...