Gentofte Kommune, Park og Vej, Vej Drift søger 2 specialarbejdere/brolægger

Park og Vej, Vej Drift søger 2 specialarbejdere til hovedsaligt brolægningsarbejde med retablering efter gravearbejde og vedligeholdelse af fortov m.m.

Hvad får du?
Du bliver ansat på en arbejdsplads, som varetager mange varierende opgaver i hele Gentofte Kommune med høj grad af muligheder for indflydelse på løsning af arbejdsopgaverne.

Du får 26 engagerede og fagligt stolte kollegaer, og kommer til at indgå i en god og effektiv arbejdsplads med fokus på kvalitetsarbejde og godt humør.

Hvad får du mere?
Du bliver ansat på en arbejdsplads, der er i rivende udvikling. Vi arbejder under overskriften: ”Bedre velfærd for færre ressourcer”. Det betyder at opgaverne er i centrum, og at den enkelte tager ansvar og ejerskab. Vi lægger stor vægt på et godt fysisk og psykisk arbejdsmiljø med en anerkendende kultur, hvor dialog, tværfagligt samarbejde, åbenhed og engagement er vigtige værdier hos både medarbejdere og ledere.

Du bliver en del af et team, hvor fællesskab, samarbejde og høj arbejdsmoral er vigtigt for at løse arbejdsopgaverne.

Arbejdstiden er 37 timer ugentlig. Arbejdstid mandag og tirsdag 7:00-15:30, og onsdag til fredag 7:00-14:30.

Hvad søger vi?

  • Du har kendskab til brolægningsarbejde.
  • Du skal have kørekort B, og meget gerne også til C eller trailerkort, ligesom vi gerne ser at du har kurset ”Vejen som arbejdsplads”.
  • Du skal være god til at samarbejde, være serviceorienteret, selvstændig og fagligt kompetent. Du skal have et højt energiniveau og drive og være indstillet på løbende at løse meget omskiftelige og forskelligartede opgaver.
  • Du skal kunne indgå i vintertjenesten udenfor normal arbejdstid i vinterhalvåret (pt. igen ledige pladser)

Øvrige oplysninger
Løn og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst.

Der indhentes børne- og straffeattest inden eventuel ansættelse.

Vi holder løbende samtaler.

Spørgsmål
Har du spørgsmål vedrørende stillingen så kontakt venligst
Jan Holgersson (stedforstræder for driftleder Henrik Christensen)
Mobil: 26318521
Robert Erlefred Meisner
Park og Vej Driftschef
Telefon: 39988111
Mobil: 21779573

Ansøgning:
Send din ansøgning elektronisk ved at klikke på knappen "Ansøg via link" nederst på siden.

Ansøgningsfrist: 
30. april 2018 kl.: 12:00

Gentofte Kommune vil være Danmarks mest attraktive kommunale arbejdsplads. Kunne du tænke dig et meningsfuldt job, på en arbejdsplads med et højt serviceniveau, hvor fagligheden er i top og hvor der samtidig er plads til et arbejdsliv og familieliv i balance? Så er Gentofte Kommune svaret. I Gentofte Kommune tror vi på, at dygtige og tilfredse medarbejdere og ledere er den bedste garanti for, at borgerne får den bedst mulige service.

Læs mere på www.gentofte.dk


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

2 Brolæggere til opgave i Solrød

SYSTEM VIKAR BYG & ANLÆG ApS

Høje-Taastrup
Vores kunde, er et Entreprenørfirma, beliggende syd for København, med ca. 20 ansatte. Kundens opgaver, er på hele Sjælland og omfatter, alt fra byggemodning til den afsluttende belægning, og de grønne områder. Opgaverne løse for både privat, erhver...
Indrykket:13. april 2018
Udløbsdato:29. april 2018

Brolægger/ grå gartner, søges til arbejde i og omkring København.

Vanløse Brolægning IvS

Frederiksberg
Erfaren Brolægger brolægger sjak søges. Arbejdete er primært reetablering i fortove, indkørsler efter kabel gravning. Men nyanlæg vil også forekomme, både mindre og større entrepriser af udgravning, bundopbygning, mm Erfaring indenfor branchen er nø...
Indrykket:16. april 2018
Udløbsdato:9. juni 2018