Geografisk Fagspecialist til den daglige drift på København H

Har du solid erfaring med sporteknik, er du klar til at påtage dig ansvar, har du et godt overblik, og vil du være en del af et team med et højt fagligt niveau?

I så fald er du måske vores nye medarbejder.

Du bliver en del af den sektion, der har ansvaret for sporets overbygning. Det omfatter skinner, sveller, ballast, befæstelse og sporkonstruktioner. Vores sektion består af specialister, der har det daglige driftsansvar for infrastrukturen. Vi søger en Geografisk Fagspecialist, der vil have ansvarsområde på København H området.

Dit mødested vil være Sydhavnen i København.

Du bliver specialisten
Du vil få ansvaret for at varetage det tekniske driftsansvar i infrastrukturen gennem tilsyn og tilstandsinspektion samt vurdering af opgaver.

Dertil bliver dine opgaver at inspicere anlæg og varetage, når sporet overgår til drift ved afslutning af sporprojekter, samt deltage i samarbejdsmøder og byggemøder. I løsningen af dine opgaver har du altid fokus på sikkerheden på banen.

Du får muligheden for at være en del af et fagligt stærkt team med et stærkt fællesskab. Du får selvstændigt ansvar for en bred vifte af opgaver og ansvarsområder, så du skal trives med at arbejde selvstændigt og tage beslutninger på egen hånd.

Sporuddannet med bred erfaring inden for spor
Du er en kompetent spormand med solid erfaring, og du har uddannelsen Sporteknik 1 og 2 eller tilsvarende. Derudover har du IT-kendskab på brugerniveau, og hvis du har kendskab til SAP, er det en fordel. Idet vi ofte samarbejder med udenlandske entreprenører, er det desuden en fordel med godt kendskab til engelsk og tysk.

Du har gode samarbejds- og kommunikationsevner, besidder en god portion gennemslagskraft og er i stand til at holde hovedet koldt, når det går stærkt, og situationen kræver det. Det falder dig naturligt at arbejde selvstændigt, og samtidig indgå i et dynamisk arbejdsmiljø og et team, hvor dagligdagen til tider kan være hektisk.

Som Geografisk Fagspecialist skal du udføre sikkerhedsklassificeret arbejde og derfor opfylde helbredskravene på jernbaneområdet. Det betyder, at du skal have et godt helbred, herunder normal hørelse, syn og farvesans. Hvis du er i tvivl, om du opfylder kravene, kan du læse mere på Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsens hjemmeside.

Løn
Ansættelsen er omfattet af Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer – Det statslige område og Organisationsaftalen mellem Finansministeriet og HK/Stat, Danmark samt protokollat for kontorfunktionærer ansat ved Banedanmark. Stillingen er placeret i løngruppe 3, sats 3, Hovedstad. Basislønnen udgør pt. kr. 363.208 årligt og kr. 30.267,33 månedligt. Hertil kommer pension. Der er mulighed for at forhandle tillæg.

Hvis du allerede er tjenestemand, vil du kunne bevare din tjenestemandsansættelse.

Ansøgning og kontakt
Vil du vide mere, så kontakt sektionschef Kurt Hansen. Send din ansøgning og CV hurtigst muligt da vi vurderer ansøgninger og indkalder til samtaler løbende.

For at søge stillingen klikker du på linket ”Søg stilling” nedenfor og følger instruktionerne.
Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Praktikforløb for Ingeniørstuderende

Anlæg Øst

Vi søger en lønnet praktikant, som kan være en del af vores projekthold, på fuld tid i 20 uger hen over efterårssemesteret. Da vores udførelsesperiode løber hen over sommerferien, vil der være mulighed for at starte praktikperioden i juli måned for ...
Indrykket:20. marts 2018
Udløbsdato:28. april 2018

Regnskabschef

Økonomi

Vil du være ansvarlig for Banedanmarks regnskab, der omfatter aktiviteter for mere end 7 mia. kr. årligt? Vi søger en struktureret og initiativrig regnskabschef, der brænder for at udvikle vores regnskabsprocesser ved siden at fastholdelsen af den s...
Indrykket:4. april 2018
Udløbsdato:25. april 2018

Koblingsleder til Overvågnings Center Kørestrøm

Strøm & Signal

Vil du være med til at elektrificere det danske jernbanenet? Vi søger koblingsledere. Vi overvåger og vedligeholder strømforsyningen til S-banen og Fjernbanen. Din hverdag vil derfor veksle mellem kontrolrumsovervågning og feltarbejde - med vedligeh...
Indrykket:5. april 2018
Udløbsdato:13. maj 2018

Studentermedhjælper med interesse for planlægning

Trafikstyring København

Kan du planlægge togtrafikken i København? Du får en helt central position, hvor din indsats er afgørende for, at passagerer og tog kommer sikkert frem til tiden. Du kommer helt ind i hjertet af togdriften, hvor du får en viden og erfaring, som du k...
Indrykket:6. april 2018
Udløbsdato:29. april 2018

Teknisk systemansvarlig til nye signalsystemer

Strøm & Signal

Som vores nye systemansvarlige er du en del af et team, der er præget af faglig ekspertviden, bredt samarbejde, en uhøjtidelig tone og et godt socialt arbejdsmiljø. Dit team udfylder en vigtig rolle i forbindelse med overtagelsen og systemforvaltnin...
Indrykket:13. april 2018
Udløbsdato:4. maj 2018