Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Geoteknik, regler og jernbane

Har du viden om geoteknik og afvanding? Og motiverer det dig at se, hvordan regler og standarder gør sig gældende i praksis?

Vi søger en ny kollega til at fortolke og forvalte regelværker inden for geoteknik og afvanding i forhold til vores kommende og igangværende opgaver på jernbanen.

Du får en udfordrende stilling, hvor du bliver inddraget i udviklingen af regelværker, og indsamler og bearbejder data fra projekterne for at udfordre eksisterende viden til brug i udviklingsarbejdet.

Du bliver en del af teamet Geoteknik, Afvanding og Klima, hvor du sammen med dine ni specialiserede kolleger forvalter, vedligeholder og udvikler normer og regler inden for vores ansvarsområde (geoteknik, afvanding og klima), og bringer dem i spil i vedligeholdelsesopgaver og projekter på jernbanen.

Du får arbejdssted på vores kontor enten i Fredericia eller Ringsted med titlen assisterende teknisk systemansvarlig.

Ansvar for validering, dispensationer og teknisk regeludvikling
Sammen med den teknisk systemansvarlige for Geoteknik, Afvanding og Klima verificerer du projekter ved validering og varetager faglig sparring overfor vore projekter og rådgivende ingeniører.

Du er med til at vurdere, om projektet kan gennemføres med eventuelle dispensationer – en opgave, hvor det er essentielt, at du finder balancen mellem at tilgodese projektet uden at gå på kompromis med normerne, lovgivningen eller sikkerheden. I projekternes afsluttende fase er du med til at sikre, at projektet er udført efter gældende regler og aftaler.

Endvidere er du med til at opdatere og udvikle normer og standarder inden for dit fagområde, hvor du har et teknisk specialiseret miljø at trække på og sparre med. Du følger med i, hvordan de internationale standarder og regler udvikler sig inden for dit fagområde og er med til at sikre, at Banedanmark lever op til disse.

Stillingen indebærer en bred kontaktflade, for eksempel til øvrige fagområder, projekter og eksterne rådgivere, ligesom du deltager i interne og eksterne faglige møder såsom erfamøder, sektionsmøder, fagmøder i Dansk Geoteknisk Forening o. lign.

Du har erfaring med geoteknik eller hydrogeologi
Du har en relevant akademisk uddannelse inden for geoteknik eller hydrogeologi, gerne suppleret med relevant erfaring fra rådgivende ingeniørvirksomhed.

Du har erfaring med projektering og/eller udførelse inden for faget geoteknik og kan læse og forstå et projektmateriale og identificere eventuelle faldgruber. Med din erfaring og indgående kendskab til faget geoteknik vil du bidrage til den faglige sparring med resten af teamet.

Det er vigtigt, at du har gode skriftlige kommunikationsevner, da du ofte udarbejder skrivelser til bl.a. myndigheder. Du skal inden for rammerne af normer og regler være orienteret mod at finde løsninger til gavn for hele jernbanen i en teknisk kompliceret tværfaglig sammenhæng – uden at gå på kompromis med sikkerheden.

Løn
Du ansættes i forhold til AC-overenskomsten, og lønnen fastsættes på baggrund af dine erfaringer og kvalifikationer.

Ansøgning og kontakt
Vil du vide mere, så kontakt teamleder Anders Muus eller teknisk systemansvarlig Claus Lange. Send din ansøgning, cv og eksamenspapirer hurtigst muligt, da vi vurderer ansøgninger og indkalder til samtaler løbende.

For at søge stillingen klikker du på linket ”Søg stilling” og følger instruktionerne.
Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.