Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Geriatrisk afsnit søger engageret social-og sundhedsassistent #pladstildig

Vi søger en social- og sundhedsassistent der har lyst til at arbejde med den geriatrisk patientgruppe og som kan bidrage positivt til et godt arbejdsmiljø i afsnittet.

På geriatrisk afsnit modtager vi patienter over 65 år med forskellige geriatriske problemstillinger, såsom svimmelhed, forskellige ernæringsproblematikker, uforklaret faldende funktionsniveau eller behov for faldudredning. Vi arbejder meget helhedsorienteret og har et godt tværfagligt samarbejde mellem plejepersonale, fysio-og ergoterapeuter, læger, diætister og sekretærer, hvor vi trækker på de forskellige faggruppers kompetencer i bestræbelserne på at finde frem til den bedste behandling og pleje for den enkelte patient.

Plejen er tilrettelagt i en teamstruktur, hvor sygeplejersker og social- og sundhedsassistenter arbejder med tildelt patientpleje indenfor teamet. Som social- og sundhedsassistent i vores afsnit får du gode muligheder for at arbejde tværfagligt, men også selvstændigt og får mulighed for at tilegne dig mange forskellige kompetencer, såsom sondeanlæggelse og ernæring via sonde, KAD anlæggelse, PVK anlæggelse og pleje, sårpleje og kompressionsbehandling. Du vil få lejlighed til at træne dit blik for sammenhængene mellem symptomer og sygdom og måden disse præsenterer sig på hos den geriatriske patient.

Vi tilbyder

 • Ugentlig arbejdsnorm på 32-37 timer

 • Skiftende vagter, primært dag og nat

 • Weekendvagt hver 2.uge med en ekstra friweekend hver 12.uge

 • Fleksibel arbejdstilrettelæggelse, hvor vi har en vagtplanlægger, der gør sit yderste for at imødekomme dine ønsker i forhold til en fornuftig balance mellem arbejde og fritid

 • En personalegruppe, der brænder for arbejdet med den geriatriske patient

 • Individuelt tilrettelagt introprogram med mentorordning

 • Deltage i Skill Stations for assistenter hvert år - Skill Station er en kompetencedag, hvor du får træning i fem udvalgte sygeplejefaglige emner

Din profil

 • Du har lyst til at arbejde med geriatrisk sygepleje i samarbejde med engagerede kolleger

 • Du ser patienter og pårørende som samarbejdspartnere

 • Du trives med skiftende vagter

 • Du kan holde humøret højt også i en travl hverdag

 • Du er fagligt nysgerrig og opsøgende i forhold til ny viden og egen udvikling

Har du brug for yderligere oplysninger om stillingen inden du sender din ansøgning er du velkommen til at ringe til afdelingssygeplejerske Gitte Olsen på tlf. 24 92 09 35.

Om Holbæk Sygehus

Holbæk Sygehus er en innovativ arbejdsplads med masser af muligheder for personlig og faglig udvikling. Vi vil være førende i diagnostik og behandling af almene og hyppigt forekommende sygdomme, og vi har velfungerende forskningsmiljøer på disse områder.

Vi er et ambitiøst og veldrevet sygehus med en flad ledelsesstruktur – så vejen fra idé til handling er kort. Vi glæder os til at byde dig velkommen på holdet. Du kan se mere om  job på Holbæk Sygehus her.

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.