Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Gerlev Kro søger 2 kokkelever

Da 2 af vores elever er ved at færdiguddannede kokke, søger vi 2 nye kokkeelever. Om du har det første skoleophold er ikke så vigtigt, da du evt. vil kunne starte i en mesterlæreordning. For os er det vigtigt, at du har lysten til at lære, at du kan have flere bolde i luften, og at du kan bidrage til vores ungdommelige team af 8 medarbejdere. Du er mødestabil og villig til at tilpasse dig i et travlt, men godt arbejdsmiljø.

Vi tilbyder en god fast vagtplan i en 2/3 ugers turnus med vagter primært fra kl. 10-22. Vi tilbyder en arbejdsplads, hvor der er ordnede forhold.

Tiltrædelse snarest, men vi venter gerne på den rette.

Skriv et par ord om dig selv, vedlæg et CV og send til Lasse Hansen, lh@gerlev-kro.dk, eller ring direkte til Gerlev kro på tlf. 47 52 21 74 og spørg efter Henrik Bach eller Lasse Hansen.

 

 

 


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329767186Phoenix-b371a28f12018-02-26T17:04:08.693Gerlev Kro søger 2 kokkelever

Da 2 af vores elever er ved at færdiguddannede kokke, søger vi 2 nye kokkeelever. Om du har det første skoleophold er ikke så vigtigt, da du evt. vil kunne starte i en mesterlæreordning. For os er det vigtigt, at du har lysten til at lære, at du kan have flere bolde i luften, og at du kan bidrage til vores ungdommelige team af 8 medarbejdere. Du er mødestabil og villig til at tilpasse dig i et travlt, men godt arbejdsmiljø.

Vi tilbyder en god fast vagtplan i en 2/3 ugers turnus med vagter primært fra kl. 10-22. Vi tilbyder en arbejdsplads, hvor der er ordnede forhold.

Tiltrædelse snarest, men vi venter gerne på den rette.

Skriv et par ord om dig selv, vedlæg et CV og send til Lasse Hansen, lh@gerlev-kro.dk, eller ring direkte til Gerlev kro på tlf. 47 52 21 74 og spørg efter Henrik Bach eller Lasse Hansen.

 

 

 

2018-04-24T00:50:42.830 Da 2 af vores elever er ved at færdiguddannede kokke, søger vi 2 nye kokkeelever. Om du har det første skoleophold er ikke så vigtigt, da du evt. vil kunne starte i en mesterlæreordning. For os er det vigtigt, at du har lysten til at lære, at du kan have flere bolde i luften, og at du kan bidrage til vores ungdommelige team af 8 medarbejdere. Du er mødestabil og villig til at tilpasse dig i et travlt, men godt arbejdsmiljø. Vi tilbyder en god fast vagtplan i en 2 3 ugers turnus med vagter primært fra kl. 10-22. Vi tilbyder en arbejdsplads, hvor der er ordnede forhold. Tiltrædelse snarest, men vi venter gerne på den rette. Skriv et par ord om dig selv, vedlæg et CV og send til Lasse Hansen, lh@gerlev-kro.dk, eller ring direkte til Gerlev kro på tlf. 47 52 21 74 og spørg efter Henrik Bach eller Lasse Hansen.11Jobnetb371a28f100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2018-04-23T00:00:0000110EuropaDanmarkEuropaDanmarkSjælland & øerNordsjællandFrederikssund3121670GERLEV KRO V/ARNE BRIGHS SØRENSEN11Bygaden 43630Jægerspris47522174DKDanmark155.8231660012.01286700
lh@gerlev-kro.dkDKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent531396JobNet47832611000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=b371a28fhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=b371a28fhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=b371a28f&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=b371a28f&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Hotel_og_restauration/3.jpgSom Kok hos GERLEV KRO V/ARNE BRIGHS SØRENSEN bliver du en del af et godt arbejdsmiljø og bliver dagligt mødt af nye spændende udfordringer.12009001Dansk3Læse/ tale512211Kok18Hotel og restauration353307336Lasse Hansenlh@gerlev-kro.dkDKDanmarkDKDanmark329978815Kokkedal Slot Copenhagen søger en dygtig kokRobot Til det eksklusive Kokkedal Slot Copenhagen i Hørsholm søger vi snarest kokke, der vil være med til at opretholde den høje standard på et af de mest spændende 5-stjernede hoteller i Danmark. Hovedopgaven består i at sikre, at slottets gæster får den bedst tænkelige oplevelse fra slotskøkkenet samt bidrage til, at restaurant Slotskælderen til alle tider leverer positive resultater der kan ses og mærkes. Arbejdsopgaver:For- og tilberede retter til restaurant Slotskælderen, Biblioteksbaren samt room service.For- og tilberede dagens forplejning til vores eksklusive møde- og selskabsgæster.Gennemgå og sikre gennemførelse af dagens opgaver og arrangementer.Involvering og medansvar for bestilling og optælling af varer samt oplæring af elever.Kvalifikationer:Du er faglært kok.Solid erfaring fra en virksomhed som sætter kvalitet og service i højsædet.Du er naturligt stabil, fleksibel og empatisk, serviceminded, professionel og ansvarsfuld.Du er positiv og smilende af natur, og arbejder effektivt i et til tider hektisk miljø.Du formår aktivt at bidrage til en enestående serviceoplevelse i Danmark.Du formulerer dig præcist og korrekt på danskVi tilbyder:En arbejdsplads hvor personaletrivsel er i fokus.Tæt samarbejde med alle afdelinger i huset.Fast løn pension.Fordelagtige personalegoderOrdnede arbejdsforhold, pensionsordning og ulykkesforsikringAnsøgningsfrist: Samtaler afholdes løbende Venligst send din ansøgning med CV og nyligt, vellignende billede af dig selv via nedenstående link. For yderligere information kontakt Køkkenchef Lars Samsø på telefon 41 86 78 41. Vi ser frem til at modtage din ansøgning. Kokkedal Slot Copenhagen er beliggende i smukke naturskønne omgivelser, med 10 minutters gang fra Kokkedal station. Læs mere om slottet her www.kokkedalslotcopenhagen.dkTil det eksklusive Kokkedal Slot Copenhagen i Hørsholm søger vi snarest kokke, der vil være med til at opretholde den høje standard på et af de mest spændende 5-stjernede hoteller i Danmark.
Hovedopgaven består i at sikre, at slottets gæster får den bedst tænkelige oplevelse fra slotskøkkenet samt bidrage til, at restaurant Slotskælderen til alle tider leverer positive resultater der kan ses og mærkes.

Arbejdsopgaver:
 • For- og tilberede retter til restaurant Slotskælderen, Biblioteksbaren samt room service.
 • For- og tilberede dagens forplejning til vores eksklusive møde- og selskabsgæster.
 • Gennemgå og sikre gennemførelse af dagens opgaver og arrangementer.
 • Involvering og medansvar for bestilling og optælling af varer samt oplæring af elever.
Kvalifikationer:
 • Du er faglært kok.
 • Solid erfaring fra en virksomhed som sætter kvalitet og service i højsædet.
 • Du er naturligt stabil, fleksibel og empatisk, serviceminded, professionel og ansvarsfuld.
 • Du er positiv og smilende af natur, og arbejder effektivt i et til tider hektisk miljø.
 • Du formår aktivt at bidrage til en enestående serviceoplevelse i Danmark.
 • Du formulerer dig præcist og korrekt på dansk
Vi tilbyder:
 • En arbejdsplads hvor personaletrivsel er i fokus.
 • Tæt samarbejde med alle afdelinger i huset.
 • Fast løn + pension.
 • Fordelagtige personalegoder
 • Ordnede arbejdsforhold, pensionsordning og ulykkesforsikring
Ansøgningsfrist: Samtaler afholdes løbende

Venligst send din ansøgning med CV og nyligt, vellignende billede af dig selv via nedenstående link. For yderligere information kontakt Køkkenchef Lars Samsø på telefon 41 86 78 41.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning.

Kokkedal Slot Copenhagen er beliggende i smukke naturskønne omgivelser, med 10 minutters gang fra Kokkedal station. Læs mere om slottet her www.kokkedalslotcopenhagen.dk
 

FUGL LEONHARDTHørsholm2019-03-16T00:00:002019-05-14T00:00:00
329978761Kokkedal Slot Copenhagen søger morgenkokRobot Kokkedal Slot Copenhagen i Hørsholm søger snarest en morgenkok, der vil være med til at sætte standarden på et eksklusivt 5-stjernet hotel. Hovedopgaven består i at sikre, at Slottets gæster får den bedst tænkelige oplevelse fra slotskøkkenet. Arbejdsområde:For- og tilberede dagens morgenmad både til restauranten (kombineret buffet og a la carte) samt room serviceOpbakning til morgenmadModtage morgenleverancer af varer til køkkenetFor- og tilberede dagens forplejning til vores eksklusive mødegæster.Kvalifikationer:Du har erfaring fra tilsvarende stillingerSolid erfaring fra virksomhed som sætter kvalitet og service i højsædet.Du er naturligt stabil, fleksibel og ansvarsfuld.Du er positiv og smilende af natur, og arbejder effektivt i et til tider hektisk miljø.Vi tilbyder:En arbejdsplads hvor personaletrivsel er i fokus.Tæt samarbejde med alle afdelinger i huset.Fast løn pension.Fordelagtige personalegoderOrdnede arbejdsforhold, pensionsordning og ulykkesforsikringDin arbejdstid starter kl. 05:30 med planlagt vagt hver anden weekend. Der kan forekomme arbejde på andre tider af døgnet, inklusiv helligdage. Ansøgningsfrist: Samtalerne afholdes løbende Venligst send ansøgning med CV via nedenstående link. For yderligere information kontakt Executive Chef Lars Samsø på telefon 41 86 78 41 Vi ser frem til at modtage din ansøgning. Kokkedal Slot Copenhagen er beliggende i smukke naturskønne omgivelser, med 10 minutters gang fra Kokkedal station. Læs mere om slottet her www.kokkedalslotcopenhagen.dkKokkedal Slot Copenhagen i Hørsholm søger snarest en morgenkok, der vil være med til at sætte standarden på et eksklusivt 5-stjernet hotel.
Hovedopgaven består i at sikre, at Slottets gæster får den bedst tænkelige oplevelse fra slotskøkkenet.

Arbejdsområde:
 • For- og tilberede dagens morgenmad både til restauranten (kombineret buffet og a la carte) samt room service
 • Opbakning til morgenmad
 • Modtage morgenleverancer af varer til køkkenet
 • For- og tilberede dagens forplejning til vores eksklusive mødegæster.
Kvalifikationer:
 • Du har erfaring fra tilsvarende stillinger
 • Solid erfaring fra virksomhed som sætter kvalitet og service i højsædet.
 • Du er naturligt stabil, fleksibel og ansvarsfuld.
 • Du er positiv og smilende af natur, og arbejder effektivt i et til tider hektisk miljø.
Vi tilbyder:
 • En arbejdsplads hvor personaletrivsel er i fokus.
 • Tæt samarbejde med alle afdelinger i huset.
 • Fast løn + pension.
 • Fordelagtige personalegoder
 • Ordnede arbejdsforhold, pensionsordning og ulykkesforsikring
Din arbejdstid starter kl. 05:30 med planlagt vagt hver anden weekend. Der kan forekomme arbejde på andre tider af døgnet, inklusiv helligdage.

Ansøgningsfrist: Samtalerne afholdes løbende

Venligst send ansøgning med CV via nedenstående link.
For yderligere information kontakt Executive Chef Lars Samsø på telefon 41 86 78 41

Vi ser frem til at modtage din ansøgning.


Kokkedal Slot Copenhagen er beliggende i smukke naturskønne omgivelser, med 10 minutters gang fra Kokkedal station. Læs mere om slottet her www.kokkedalslotcopenhagen.dk

 

FUGL LEONHARDTHørsholm2019-03-16T00:00:002019-05-14T00:00:00
329975737Restaurant In søger kokRobot Golfsæsonen starter snart og vi søger derfor en kok til 37 timer. Vi tilbyder alt fra brunch, frokost, a la carte og selskaber.Vi tilbyder: Gode arbejdstider hvor du indgår i en 5-2 vagtplan Alsidighed i opgaverne Godt samarbejde i et etableret team Gode kollegaer med mange års erfaring i branchen En arbejdsplads placeret smukt i Hedeland GolfklubVi forventer: At du sætter en ære i god kvalitet og høj service At du er flittig og en god teamplayer Uddannet kok eller stor fra erfaring fra branchen Egen bil er en fordel, da der ikke er offentligt transport til stedet. Tiltrædelse 1. april eller hurtigst muligt derefter. Send din motiverede ansøgning vedlagt CV til michaelbrunshoej@hotmail.com Kontakt restauratør Michael Tost på tlf. 31 16 79 87, hvis du vil vide mere om stillingen.

Golfsæsonen starter snart og vi søger derfor en kok til 37 timer.

Vi tilbyder alt fra brunch, frokost, a la carte og selskaber.

Vi tilbyder:
•Gode arbejdstider hvor du indgår i en 5-2 vagtplan 
•Alsidighed i opgaverne
•Godt samarbejde i et etableret team
•Gode kollegaer med mange års erfaring i branchen
•En arbejdsplads placeret smukt i Hedeland Golfklub
Vi forventer:
•At du sætter en ære i god kvalitet og høj service
•At du er flittig og en god teamplayer
•Uddannet kok eller stor fra erfaring fra branchen

Egen bil er en fordel, da der ikke er offentligt transport til stedet.

Tiltrædelse 1. april eller hurtigst muligt derefter.

Send din motiverede ansøgning vedlagt CV til michaelbrunshoej@hotmail.com 

Kontakt restauratør Michael Tost på tlf. 31 16 79 87, hvis du vil vide mere om stillingen. 

Restaurant INHedehusene2019-03-16T00:00:002019-03-31T00:00:00
329968424Restaurant Fasaneriet nær Roskilde søger kokRobot Ønsker du at være en del af Restaurant Fasaneriets succes og vækst? Så kig her Restaurant Fasaneriet er i rivende udvikling og tilbyder alt fra brunch, frokost, a la carte, selskaber og catering fra restaurationen. Vi samarbejder med Ledreborg slot og fungerer som samlingspunkt for Golfklubbens eksklusive gæster. Derfor søger vi en kok som har lyst til at engagere sig i et langt og godt samarbejde med Fasaneriet. Vi tilbyder: Gode arbejdstider hvor du indgår i en 5-2 vagtplan med mulighed for flere vagter Spændende karrieremuligheder i en virksomhed i vækst Alsidighed i opgaver Godt samarbejde i et etableret team Gode kollegaer med mange års erfaring i branchen En arbejdsplads placeret midt i smuk natur i det historiske Ledreborg Vi forventer: At du sætter en ære i god kvalitet og høj service At du er flittig og en god teamplayer Erfaring fra branchen og egen bil er en fordel Tiltrædelse 1. april og løn efter aftale Læs mere på vores hjemmeside www.Fasaneriet.dk Kontakt restauratør Johnnie Andreasen på telefon 40 59 93 40 eller på mail info@kokkenoghavfruen.dk

Ønsker du at være en del af Restaurant Fasaneriets succes og vækst? Så kig her

Restaurant Fasaneriet er i rivende udvikling og tilbyder alt fra brunch, frokost, a la carte, selskaber og catering fra restaurationen.

Vi samarbejder med Ledreborg slot og fungerer som samlingspunkt for Golfklubbens eksklusive gæster. Derfor søger vi en kok som har lyst til at engagere sig i et langt og godt samarbejde med Fasaneriet.

Vi tilbyder:

 • Gode arbejdstider hvor du indgår i en 5-2 vagtplan med mulighed for flere vagter
 • Spændende karrieremuligheder i en virksomhed i vækst
 • Alsidighed i opgaver
 • Godt samarbejde i et etableret team
 • Gode kollegaer med mange års erfaring i branchen
 • En arbejdsplads placeret midt i smuk natur i det historiske Ledreborg

Vi forventer:

 • At du sætter en ære i god kvalitet og høj service
 • At du er flittig og en god teamplayer

Erfaring fra branchen og egen bil er en fordel

Tiltrædelse  1. april og løn efter aftale

Læs mere på vores hjemmeside www.Fasaneriet.dk

Kontakt restauratør Johnnie Andreasen

på telefon 40 59 93 40 eller på mail info@kokkenoghavfruen.dk

FasanerietLejre2019-03-20T00:00:002019-03-27T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Kokkedal Slot Copenhagen søger en dygtig kok

FUGL LEONHARDT

Hørsholm
Til det eksklusive Kokkedal Slot Copenhagen i Hørsholm søger vi snarest kokke, der vil være med til at opretholde den høje standard på et af de mest spændende 5-stjernede hoteller i Danmark. Hovedopgaven består i at sikre, at slottets gæster får den...
Indrykket:16. marts 2019
Udløbsdato:14. maj 2019

Kokkedal Slot Copenhagen søger morgenkok

FUGL LEONHARDT

Hørsholm
Kokkedal Slot Copenhagen i Hørsholm søger snarest en morgenkok, der vil være med til at sætte standarden på et eksklusivt 5-stjernet hotel. Hovedopgaven består i at sikre, at Slottets gæster får den bedst tænkelige oplevelse fra slotskøkkenet. Arbej...
Indrykket:16. marts 2019
Udløbsdato:14. maj 2019

Restaurant In søger kok

Restaurant IN

Hedehusene
Golfsæsonen starter snart og vi søger derfor en kok til 37 timer. Vi tilbyder alt fra brunch, frokost, a la carte og selskaber.Vi tilbyder: Gode arbejdstider hvor du indgår i en 5-2 vagtplan Alsidighed i opgaverne Godt samarbejde i et etableret team...
Indrykket:16. marts 2019
Udløbsdato:31. marts 2019

Restaurant Fasaneriet nær Roskilde søger kok

Fasaneriet

Lejre
Ønsker du at være en del af Restaurant Fasaneriets succes og vækst? Så kig her Restaurant Fasaneriet er i rivende udvikling og tilbyder alt fra brunch, frokost, a la carte, selskaber og catering fra restaurationen. Vi samarbejder med Ledreborg slot ...
Indrykket:20. marts 2019
Udløbsdato:27. marts 2019