Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Gerlev Kro søger 2 kokkelever

Da 2 af vores elever er ved at færdiguddannede kokke, søger vi 2 nye kokkeelever. Om du har det første skoleophold er ikke så vigtigt, da du evt. vil kunne starte i en mesterlæreordning. For os er det vigtigt, at du har lysten til at lære, at du kan have flere bolde i luften, og at du kan bidrage til vores ungdommelige team af 8 medarbejdere. Du er mødestabil og villig til at tilpasse dig i et travlt, men godt arbejdsmiljø.

Vi tilbyder en god fast vagtplan i en 2/3 ugers turnus med vagter primært fra kl. 10-22. Vi tilbyder en arbejdsplads, hvor der er ordnede forhold.

Tiltrædelse snarest, men vi venter gerne på den rette.

Skriv et par ord om dig selv, vedlæg et CV og send til Lasse Hansen, lh@gerlev-kro.dk, eller ring direkte til Gerlev kro på tlf. 47 52 21 74 og spørg efter Henrik Bach eller Lasse Hansen.

 

 

 


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329767186Phoenix-b371a28f12018-02-26T17:04:08.693Gerlev Kro søger 2 kokkelever

Da 2 af vores elever er ved at færdiguddannede kokke, søger vi 2 nye kokkeelever. Om du har det første skoleophold er ikke så vigtigt, da du evt. vil kunne starte i en mesterlæreordning. For os er det vigtigt, at du har lysten til at lære, at du kan have flere bolde i luften, og at du kan bidrage til vores ungdommelige team af 8 medarbejdere. Du er mødestabil og villig til at tilpasse dig i et travlt, men godt arbejdsmiljø.

Vi tilbyder en god fast vagtplan i en 2/3 ugers turnus med vagter primært fra kl. 10-22. Vi tilbyder en arbejdsplads, hvor der er ordnede forhold.

Tiltrædelse snarest, men vi venter gerne på den rette.

Skriv et par ord om dig selv, vedlæg et CV og send til Lasse Hansen, lh@gerlev-kro.dk, eller ring direkte til Gerlev kro på tlf. 47 52 21 74 og spørg efter Henrik Bach eller Lasse Hansen.

 

 

 

2018-04-24T00:50:42.830 Da 2 af vores elever er ved at færdiguddannede kokke, søger vi 2 nye kokkeelever. Om du har det første skoleophold er ikke så vigtigt, da du evt. vil kunne starte i en mesterlæreordning. For os er det vigtigt, at du har lysten til at lære, at du kan have flere bolde i luften, og at du kan bidrage til vores ungdommelige team af 8 medarbejdere. Du er mødestabil og villig til at tilpasse dig i et travlt, men godt arbejdsmiljø. Vi tilbyder en god fast vagtplan i en 2 3 ugers turnus med vagter primært fra kl. 10-22. Vi tilbyder en arbejdsplads, hvor der er ordnede forhold. Tiltrædelse snarest, men vi venter gerne på den rette. Skriv et par ord om dig selv, vedlæg et CV og send til Lasse Hansen, lh@gerlev-kro.dk, eller ring direkte til Gerlev kro på tlf. 47 52 21 74 og spørg efter Henrik Bach eller Lasse Hansen.11Jobnetb371a28f100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2018-04-23T00:00:0000110EuropaDanmarkEuropaDanmarkSjælland & øerNordsjællandFrederikssund3121670GERLEV KRO V/ARNE BRIGHS SØRENSEN11Bygaden 43630Jægerspris47522174DKDanmark155.8231660012.01286700
lh@gerlev-kro.dkDKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent531396JobNet47832611000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=b371a28fhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=b371a28fhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=b371a28f&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=b371a28f&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Hotel_og_restauration/3.jpgSom Kok hos GERLEV KRO V/ARNE BRIGHS SØRENSEN bliver du en del af et godt arbejdsmiljø og bliver dagligt mødt af nye spændende udfordringer.12009001Dansk3Læse/ tale512211Kok18Hotel og restauration353307336Lasse Hansenlh@gerlev-kro.dkDKDanmarkDKDanmark329910935Medarbejder søges til ZBC Food Hall i Roskilde og KøgeRobot Vi forestiller os at du er enten Kok, Ernæringsassistent eller Gourmetslagter. Vi søger en faglig stærk og kreativ person til vores Food Hall og Skærehallernes Konferencecenter i Roskilde, hvor teamet dagligt kræser for vores cirka 150 gæster dagligt i Food Hall, og op til 200 gæster i vores Konferencecenter. Så er du passioneret og nytænkende inden for dit fag, og ønsker du at være med til at lave mad både sammen med, -og til fremtidens madtalenter, så er det dig vi mangler til vores team. Teamet består pt. af 5 ansatte og skolepraktikelever, der alle brænder for at give vores gæster og elever i Food Hall den gode oplevelse hver gang. Man skal kunne arbejde både i det kolde og det varme køkken, da vi roterer rundt mellem partierne i køkkenet. Arbejdstiden er primært mandag til fredag 6.30 til 14.00, dog vil der være en ugentlig dag med aftenvagt 11.30 til 18.30. Derudover søges også medarbejder til vores Food Hall på Campusbuen i Køge, hvor arbejdstiden ligger i tidsrummet 7.00-15.00 Teamet i Køge kommer til at bestå af 2 medarbejdere og en elev i produktion, som skal samarbejde med underviserne på stedet. Baggrund for Food Halls Siden august 2017 har ZBC kørt med det nye koncept Food Halls i henholdsvis Roskilde, Ringsted og Næstved. Baggrunden for konceptet med at skabe Food Halls var at styrke de daværende kantiner, og for at skabe en platform og åbent værksted for elevernes læring. Siden opstart af Food Halls har man øget kvaliteten af det output som produceres i de enkelte Food Halls, samtidig med at man har skabt en læringsrum for eleverne, ved at inddrage dem i produktionen. Det er med til at skabe en mere realistisk og motiverende læring for eleverne. Desuden har man med Food Halls ønsket at skabe en synergi mellem de tre Food Halls og samarbejdet og koblingen mellem grundforløbet og hovedforløbet på uddannelserne. Det er sket ved en visuel ændring af de fysiske rammer, som allerede har haft en stor indvirkning på medarbejdernes og elevernes opfattelse og meningsdannelse af ZBC s Food Halls. VI HAR Food Halls i Næstved - Ringsted - Roskilde - Køge - SlagelseStort fokus på kobling til fødevareuddannelserne VI ØSNKER AT Servere sund mad af høj kvalitetHave mere fokus på madspildGøre meget mere ud af Story TellingPræsentere maden endnu mere inspirerende og indbydendeSkabe et mere indbydende helhedsindtryk - hele vejen rundt VI VIL SKABE Unikke kundeoplevelserEndnu flere spændende menuerDen mest optimale oplæring af medarbejderne - hele vejen rundtEndnu mere engagement og stolthed hos vores elever VI SKAL Udfordre hinanden på at optimere vores Food HallHele tiden tænke nytHuske, at vores kunder skal være i centrum Ansættelsesvilkår Stillingen er til besættelse 1. januar 2019- eller snarest derefter, og sker iht. overenskomst indgået mellem Staten og den relevante faglige organisation - på baggrund af uddannelse. Som uddannelsesinstitution indhenter vi børneattest i forbindelse med en evt. ansættelse. Ansøgningsfrist Er ovenstående job noget for dig? Så klik på knappen Søg job nederst i stillingsopslaget. Ansøgningsfristen er den 12. december 2018 - ansøgninger modtages ikke efter ansøgningsfristens udløb. For stillingen i Roskilde forventesansættelsessamtaler afholdt den 19. december 2018. For stillingen i Køge vil der løbende blive afholdt samtaler. Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset personlig baggrund til at søge stillingen, vi lægger ved besættelsen af stillingen alene vægt på kvalifikationer og kompetencer. Har du spørgsmål eller ønsker du yderligere oplysninger til stillingen i Roskilde er du velkommen til at kontakte: Lasse Kruuse, Konferencecenterchef på mobil 4172 1014 eller på mail lkru@zbc.dk eller Henrik Larsen, leder af Food Halls Roskilde på mobil 4172 1077 eller på mail hlar@zbc.dk Spørgsmål til stillingen i Køge rettes til Uddannelsesleder Lisbeth Perthu på telefon 41721105 - eller på mail pert@zbc.dk Hvem er vi? ZBC har cirka 7.000 årselever, over 1.000 ansatte, en omsætning på 710 millioner og adresser i 8 byer på Sjælland. Vi udbyder mere en 30 forskellige erhvervsuddannelser og tilbyder også efter- og videreuddannelse inden for mange brancher. Derudover har vi mange faglige og sociale miljøer. Hos os er der fokus på den individuelle elev, men vi lægger også vægt på, at vores elever er en del af et stærkt fællesskab. Selv om vi er en stor skole, så er vores primære mission at bevare bredden i uddannelsestilbuddet og have en høj kvalitet i uddannelserne. Vores skole er også internationalt orienteret så elever på alle uddannelser, har mulighed for at komme i praktik i udlandet. Vi har samtidig fokus på, hvad ZBC s arbejde betyder for vores samfund og ikke mindst mange elever, kursister, samarbejdspartnere og virksomheder. Fælles for os på ZBC er, at vi på forskelligvis og med høj faglighed, arbejder med mennesker, uddannelse og efteruddannelse. ZBC Vær med. Verden er til at forandre.

Vi forestiller os at du er enten Kok, Ernæringsassistent eller Gourmetslagter.

 

Vi søger en faglig stærk og kreativ person til vores Food Hall og Skærehallernes Konferencecenter i Roskilde, hvor teamet dagligt kræser for vores cirka 150 gæster dagligt i Food Hall, og op til 200 gæster i vores Konferencecenter.

Så er du passioneret og nytænkende inden for dit fag, og ønsker du at være med til at lave mad både sammen med, -og til fremtidens madtalenter, så er det dig vi mangler til vores team.

Teamet består pt. af 5 ansatte og skolepraktikelever, der alle brænder for at give vores gæster og elever i Food Hall den gode oplevelse hver gang.

Man skal kunne arbejde både i det kolde og det varme køkken, da vi roterer rundt mellem partierne i køkkenet.

Arbejdstiden er primært mandag til fredag 6.30 til 14.00, dog vil der være en ugentlig dag med aftenvagt 11.30 til 18.30.

 

Derudover søges også medarbejder til vores Food Hall på Campusbuen i Køge, hvor arbejdstiden ligger i tidsrummet 7.00-15.00

Teamet i Køge kommer til at bestå af 2 medarbejdere og en elev i produktion, som skal samarbejde med underviserne på stedet.

Baggrund for Food Halls

Siden august 2017 har ZBC kørt med det nye koncept ”Food Halls” i henholdsvis Roskilde, Ringsted og Næstved. Baggrunden for konceptet med at skabe Food Halls var at styrke de daværende kantiner, og for at skabe en platform og åbent værksted for elevernes læring.

Siden opstart af Food Halls har man øget kvaliteten af det output som produceres i de enkelte Food Halls, samtidig med at man har skabt en læringsrum for eleverne, ved at inddrage dem i produktionen. Det er med til at skabe en mere realistisk og motiverende læring for eleverne.

Desuden har man med Food Halls ønsket at skabe en synergi mellem de tre Food Halls og samarbejdet og koblingen mellem grundforløbet og hovedforløbet på uddannelserne. Det er sket ved en visuel ændring af de fysiske rammer, som allerede har haft en stor indvirkning på medarbejdernes og elevernes opfattelse og meningsdannelse af ZBC’s Food Halls.

VI HAR

  • Food Halls i Næstved - Ringsted - Roskilde - Køge - Slagelse
  • Stort fokus på kobling til fødevareuddannelserne

VI ØSNKER AT

  • Servere sund mad af høj kvalitet
  • Have mere fokus på madspild
  • Gøre meget mere ud af Story Telling
  • Præsentere maden endnu mere inspirerende og indbydende
  • Skabe et mere indbydende helhedsindtryk - hele vejen rundt

VI VIL SKABE

  • Unikke kundeoplevelser
  • Endnu flere spændende menuer
  • Den mest optimale oplæring af medarbejderne - hele vejen rundt
  • Endnu mere engagement og stolthed hos vores elever

 VI SKAL 

  • Udfordre hinanden på at optimere vores Food Hall
  • Hele tiden tænke nyt
  • Huske, at vores kunder skal være i centrum

 

Ansættelsesvilkår

 

Stillingen er til besættelse 1. januar 2019- eller snarest derefter, og sker iht. overenskomst indgået mellem Staten og den relevante faglige organisation - på baggrund af uddannelse.

Som uddannelsesinstitution indhenter vi børneattest i forbindelse med en evt. ansættelse.

 

Ansøgningsfrist

 

Er ovenstående job noget for dig? Så klik på knappen "Søg job" nederst i stillingsopslaget.

 

Ansøgningsfristen er den 12. december 2018 - ansøgninger modtages ikke efter ansøgningsfristens udløb.
For stillingen i Roskilde forventesansættelsessamtaler afholdt den 19. december 2018.

For stillingen i Køge vil der løbende blive afholdt samtaler.

Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset personlig baggrund til at søge stillingen, vi lægger ved besættelsen af stillingen alene vægt på kvalifikationer og kompetencer.

Har du spørgsmål eller ønsker du yderligere oplysninger til stillingen i Roskilde er du velkommen til at kontakte:
Lasse Kruuse, Konferencecenterchef på mobil 4172 1014 eller på mail lkru@zbc.dk

eller

Henrik Larsen, leder af Food Halls Roskilde på mobil 4172 1077 eller på mail hlar@zbc.dk

Spørgsmål til stillingen i Køge rettes til Uddannelsesleder Lisbeth Perthu på telefon 41721105 - eller på mail pert@zbc.dk

 

Hvem er vi?
ZBC har cirka 7.000 årselever, over 1.000 ansatte, en omsætning på 710 millioner og adresser i 8 byer på Sjælland. Vi udbyder mere en 30 forskellige erhvervsuddannelser og tilbyder også efter- og videreuddannelse inden for mange brancher.  Derudover har vi mange faglige og sociale miljøer. Hos os er der fokus på den individuelle elev, men vi lægger også vægt på, at vores elever er en del af et stærkt fællesskab.

Selv om vi er en stor skole, så er vores primære mission at bevare bredden i uddannelsestilbuddet og have en høj kvalitet i uddannelserne. Vores skole er også internationalt orienteret så elever på alle uddannelser, har mulighed for at komme i praktik i udlandet.

Vi har samtidig fokus på, hvad ZBC’s arbejde betyder for vores samfund og ikke mindst mange elever, kursister, samarbejdspartnere og virksomheder.

Fælles for os på ZBC er, at vi på forskelligvis og med høj faglighed, arbejder med mennesker, uddannelse og efteruddannelse.

ZBC
Vær med. Verden er til at forandre.

 

 

 

ZBCRoskilde2018-11-12T00:00:002018-12-12T00:00:00
329910386Kok til Italiensk Restaurant (Kitchen Chef)Robot La Rustica søger en dynamisk medarbejder - en kok Vores mål er hele tiden, at udvikle og skabe nye gastronomiske oplevelser for kunder og gæster. Dine kompetencer: Du brænder for udvikling og har lyst til at bidrage Har humoristisk sans, er handlings orienteret og selvkørende Har lyst til at være en del af et velfungerende team af engagerede medarbejdere Du er innovativ og er interesseret i nye trends Kan kordinere flere forskellige arrangementer samtidigt Tager naturligt ejerskab og kommunikerer godt med både kolleger, gæster leverandører Du har et godt fagligt netværk Du har et godt kendskab til og erfaring fra det italienske køkken Du har et godt kendskab til og erfaring fra det internationale køkken og madkultur Du har forretningsforståelse og dermed fokus på salg og bundlinje. La Rustica tilbyder: Spændende arbejdsplads som er under udvikling vækst Dynamisk arbejdsplads samt kompetence medarbejdere Attraktiv løn pakke i forhold til kvalifikationer. Tiltrædelse: Hurtigst muligt Ansøgninger sendes til info@la-rustica.dk, mærket Kok Roskilde Eventuelle spørgsmål vedr. stillinge kan stilles til indehaver Ømer Demir tlf. 21 63 39 29.

La Rustica søger en dynamisk medarbejder - en kok    

Vores mål er hele tiden, at udvikle og skabe nye gastronomiske oplevelser for kunder og gæster.    

Dine kompetencer:  

  • Du brænder for udvikling og har lyst til at bidrage
  • Har humoristisk sans, er handlings orienteret og selvkørende
  • Har lyst til at være en del af et velfungerende team af engagerede medarbejdere
  • Du er innovativ og er interesseret i nye trends
  • Kan kordinere flere forskellige arrangementer samtidigt
  • Tager naturligt ejerskab og kommunikerer godt med både kolleger, gæster  & leverandører
  • Du har et godt fagligt netværk
  • Du har et godt kendskab til og erfaring fra det italienske køkken
  • Du har et godt kendskab til og erfaring fra det internationale køkken og madkultur
  • Du har forretningsforståelse og dermed fokus på salg og bundlinje.                      

 

 La Rustica tilbyder:  

  • Spændende arbejdsplads som er under udvikling & vækst
  • Dynamisk arbejdsplads & samt kompetence medarbejdere 
  • Attraktiv løn pakke i forhold til kvalifikationer.            

 Tiltrædelse: Hurtigst muligt  

Ansøgninger sendes til info@la-rustica.dk, mærket 'Kok Roskilde'   

Eventuelle spørgsmål vedr. stillinge kan stilles til indehaver Ømer Demir tlf. 21 63 39 29.    

QUALITY FOOD A/SRoskilde2018-11-12T00:00:002019-01-03T00:00:00
329923068Kok eller Cater til BWSCRobot Elsker du at lave sunde og indbydende retter til den varme buffet? Så er det dig, vi søger! Din daglige arbejdsplads Vi søger en kok eller en Cater til vores kantine hos BWSC i Allerød. Vores team består af 6 kollegaer, som dagligt laver mad til ca. 320 gæster. Du kommer til at deltage i den daglige produktion i køkkenet, hvor dine arbejdsopgaver bl.a. bliver at: Tilberede varm lunt til buffet, salatbar og bagning Deltage i kundeforplejning, opvask og rengøring. Vores forventninger til dig Du er udlært kok eller Cater. Du har erfaring med at arbejde i et køkken, og du foretrækker en hverdag med udfordringer. Vi forventer, at du er stabil, serviceminded, ansvarsfuld og har lyst til at lave spændende og sund mad til vores varme buffet. Du er kreativ og prøver gerne nye ideer af. Vigtigst af alt du elsker at lave mad til andre, og du har et fantastisk godt humør. Du kan genkende dig selv i vores værdier: rlighed, åbenhed og respekt Passion for kvalitet Succes ved teamwork Ansvar Vi kan attitude Vi tilbyder En stilling med ordnede forhold i et uformelt og rart miljø. Kvalitet er i højsæde og tingene bliver lavet fra bunden til kunder, der sætter pris på god og sund mad. Ydermere tilbyder vi en rigtig god frokostordning, samt gode muligheder for karriereudvikling. Løn efter overenskomst. Arbejdssted Eurest kantine hos BWSC i Allerød Gydevang 35, 3450 Allerød Arbejdstider Mandag: 6.30-14.30 Tirsdag: 6.30-14.30 Onsdag: 6.30-14.30 Torsdag: 6.30-14.30 Fredag: 7-14.30 Din arbejdstid udgør 37 timer om ugen. Tiltrædelse hurtigst muligt, men venter gerne på den rette Din ansøgning Du bedes sende din ansøgning, vedlagt CV, eksamensbeviser og andre relevante dokumenter via stillingsannoncen på vores hjemmeside. Ansøgninger behandles løbende. Vil du vide mere om jobbet, er du er velkommen til at kontakte Køkkenchef Pia Haagensen på mail dk76@cg.dk. Alle henvendelser behandles fortroligt. Om Eurest Eurest er en del af verdens førende servicevirksomhed - Compass Group PLC - som opererer i 50 lande, har over 500.000 medarbejdere på verdensplan og en årlig omsætning på kr. 156 milliarder. Eurest leverer moderne løsninger inden for catering, lige fra kaffebarer til finere restaurantservice for direktionen og selvfølgelig alt derimellem. Vi bidrager med kulinarisk kreativitet og gæstfrihed, både til hverdag i personalerestauranten, til kundefrokoster og til store arrangementer. Læs mere på www.eurestfood.dk.

Elsker du at lave sunde og indbydende retter til den varme buffet? Så er det dig, vi søger!

Din daglige arbejdsplads

Vi søger en kok eller en Cater til vores kantine hos BWSC i Allerød. Vores team består af 6 kollegaer, som dagligt laver mad til ca. 320 gæster.

Du kommer til at deltage i den daglige produktion i køkkenet, hvor dine arbejdsopgaver bl.a. bliver at:

  • Tilberede varm/lunt til buffet, salatbar og bagning
  • Deltage i kundeforplejning, opvask og rengøring.

Vores forventninger til dig

Du er udlært  kok eller Cater.  Du har erfaring med at arbejde i et køkken, og du foretrækker en hverdag med udfordringer. Vi forventer, at du er stabil, serviceminded, ansvarsfuld og har lyst til at lave spændende og sund mad til vores varme buffet. Du er kreativ og prøver gerne nye ideer af. Vigtigst af alt – du elsker at lave mad til andre, og du har et fantastisk godt humør.

Du kan genkende dig selv i vores værdier:

  • Ærlighed, åbenhed og respekt
  • Passion for kvalitet
  • Succes ved teamwork
  • Ansvar
  • ”Vi kan” attitude

Vi tilbyder

En stilling med ordnede forhold i et uformelt og rart miljø. Kvalitet er i højsæde og tingene bliver lavet fra bunden til kunder, der sætter pris på god og sund mad. Ydermere tilbyder vi en rigtig god frokostordning, samt gode muligheder for karriereudvikling. Løn efter overenskomst.

Arbejdssted

Eurest kantine hos BWSC i Allerød
Gydevang 35, 3450 Allerød

Arbejdstider

Mandag:        6.30-14.30
Tirsdag:         6.30-14.30
Onsdag:        6.30-14.30
Torsdag:        6.30-14.30    
Fredag:         7-14.30

Din arbejdstid udgør 37 timer om ugen.

Tiltrædelse hurtigst muligt, men venter gerne på den rette

Din ansøgning

Du bedes sende din ansøgning, vedlagt CV, eksamensbeviser og andre relevante dokumenter via stillingsannoncen på vores hjemmeside. Ansøgninger behandles løbende.
Vil du vide mere om jobbet, er du er velkommen til at kontakte Køkkenchef Pia Haagensen på mail dk76@cg.dk.  Alle henvendelser behandles fortroligt.

Om Eurest

Eurest er en del af verdens førende servicevirksomhed - Compass Group PLC - som opererer i 50 lande, har over 500.000 medarbejdere på verdensplan og en årlig omsætning på kr. 156 milliarder.

Eurest leverer moderne løsninger inden for catering, lige fra kaffebarer til finere restaurantservice for direktionen – og selvfølgelig alt derimellem. Vi bidrager med kulinarisk kreativitet og gæstfrihed, både til hverdag i personalerestauranten, til kundefrokoster og til store arrangementer. Læs mere på www.eurestfood.dk.

Eurest Kantine, BWSCHillerød2018-12-05T00:00:002019-01-30T00:00:00
329919003Konventum & Højstrupgaard søger KOKRobot Har du lyst til at arbejde med skønne mennesker i et unikt miljø? Vi søger en frisk erfaren kok til vores køkken. Om jobbet Du kommer til at indgå i et velfungerende team af dygtige kolleger i et stort, pragtfuldt hus med masser af gæster samt smuk kunst og arkitektur og en smuk udsigt over Øresund. Vi laver mad til konferencer, fester og arrangementer. Om dig Du har passion for at lave god mad og har en god portion erfaring Du skal kunne håndtere mange bolde i luften Du bidrager til teamet med et godt humør og glæde Dit arbejde gør en gastronomisk forskel for gæsterne Du er arbejdsom og selvstændig Det er naturligt for dig at give gæsten den bedste oplevelse Du synes, det er sjovt at skabe og komme med nye ideer til udvikling af vores køkken Vi tilbyder Gode arbejdsforhold og glade kolleger Skøn arbejdsplads Et kreativt og travlt miljø Vagter i tidsrummet fra kl. 6.30 22.00, både på hverdage og i weekender Løn- og ansættelsesforhold ifølge overenskomst med 3F FOA Horesta Hvis i har spørgsmål kontakt gerne Suzette eller Connie fra FUGL LEONHARDT. CV og ansøgning bedes sendes via link. Vi glæder os meget til at høre fra dig. Konventum Højstrupgård er et moderne konference-, kursus- og uddannelsescenter fordelt på to huse i Helsingør med panoramaudsigt over Øresund. Vi er Helsingørs 5. største arbejdsplads og har 259 værelser, 57 mødelokaler, 5 auditorier. Vi er kendt for vores gode køkken i vores to restauranter og har derudover også to barer og en caf i huset. Konventum rummer dansk design, kunst og arkitektur i verdensklasse fra 1960erne og frem til i dag, mens nabohuset Højstrupgård er en smuk ældre herregård fra 1800-tallet. Vi er en CSR-registreret virksomhed, der arbejder ud fra værdierne Service Kvalitet, Udvikling Fællesskab. Ansvar Mangfoldighed. Fordi vi synes, det giver mening at drive bæredygtig forretning med gæster og medarbejdere i fokus.Har du lyst til at arbejde med skønne mennesker i et unikt miljø?

Vi søger en frisk erfaren kok til vores køkken.

Om jobbet
Du kommer til at indgå i et velfungerende team af dygtige kolleger i et stort, pragtfuldt hus med masser af gæster samt smuk kunst og arkitektur – og en smuk udsigt over Øresund.

Vi laver mad til konferencer, fester og arrangementer.

Om dig
• Du har passion for at lave god mad og har en god portion erfaring
• Du skal kunne håndtere mange bolde i luften
• Du bidrager til teamet med et godt humør og glæde
• Dit arbejde gør en gastronomisk forskel for gæsterne
• Du er arbejdsom og selvstændig
• Det er naturligt for dig at give gæsten den bedste oplevelse
• Du synes, det er sjovt at skabe og komme med nye ideer til udvikling af vores køkken

Vi tilbyder
• Gode arbejdsforhold og glade kolleger
• Skøn arbejdsplads
• Et kreativt og travlt miljø
• Vagter i tidsrummet fra kl. 6.30 – 22.00, både på hverdage og i weekender
• Løn- og ansættelsesforhold ifølge overenskomst med 3F/FOA & Horesta

Hvis i har spørgsmål kontakt gerne Suzette eller Connie fra FUGL LEONHARDT. 
CV og ansøgning bedes sendes via link. 
Vi glæder os meget til at høre fra dig.


Konventum & Højstrupgård er et moderne konference-, kursus- og uddannelsescenter fordelt på to huse i Helsingør med panoramaudsigt over Øresund. Vi er Helsingørs 5. største arbejdsplads og har 259 værelser, 57 mødelokaler, 5 auditorier. Vi er
kendt for vores gode køkken i vores to restauranter og har derudover også to barer og en café i huset. Konventum rummer dansk design, kunst og arkitektur i verdensklasse fra 1960erne og frem til i dag, mens nabohuset Højstrupgård er en smuk ældre herregård
fra 1800-tallet. Vi er en CSR-registreret virksomhed, der arbejder ud fra værdierne Service & Kvalitet, Udvikling & Fællesskab.
Ansvar & Mangfoldighed. Fordi vi synes, det giver mening at drive bæredygtig forretning med gæster og medarbejdere i fokus.

 

Konventum & HøjstrupgaardHelsingør2018-11-27T00:00:002019-01-22T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Medarbejder søges til ZBC Food Hall i Roskilde og Køge

ZBC

Roskilde
Vi forestiller os at du er enten Kok, Ernæringsassistent eller Gourmetslagter. Vi søger en faglig stærk og kreativ person til vores Food Hall og Skærehallernes Konferencecenter i Roskilde, hvor teamet dagligt kræser for vores cirka 150 gæster daglig...
Indrykket:12. november 2018
Udløbsdato:12. december 2018

Kok til Italiensk Restaurant (Kitchen Chef)

QUALITY FOOD A/S

Roskilde
La Rustica søger en dynamisk medarbejder - en kok Vores mål er hele tiden, at udvikle og skabe nye gastronomiske oplevelser for kunder og gæster. Dine kompetencer: Du brænder for udvikling og har lyst til at bidrage Har humoristisk sans, er handling...
Indrykket:12. november 2018
Udløbsdato:3. januar 2019

Kok eller Cater til BWSC

Eurest Kantine, BWSC

Hillerød
Elsker du at lave sunde og indbydende retter til den varme buffet? Så er det dig, vi søger! Din daglige arbejdsplads Vi søger en kok eller en Cater til vores kantine hos BWSC i Allerød. Vores team består af 6 kollegaer, som dagligt laver mad til ca....
Indrykket:5. december 2018
Udløbsdato:30. januar 2019

Konventum & Højstrupgaard søger KOK

Konventum & Højstrupgaard

Helsingør
Har du lyst til at arbejde med skønne mennesker i et unikt miljø? Vi søger en frisk erfaren kok til vores køkken. Om jobbet Du kommer til at indgå i et velfungerende team af dygtige kolleger i et stort, pragtfuldt hus med masser af gæster samt smuk ...
Indrykket:27. november 2018
Udløbsdato:22. januar 2019