Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Gigabit søger faglært brolægger til entreprenørarbejde i Storkøbenhavn

Drømmer du om at arbejde med højt til loftet og sætter du pris på et veludført stykke arbejde? Hvis du er en holdspiller, som også kan tage fat og tage vare på dig selv, så er du lige den vi søger til vores nye brolæggerhold hos Gigabit.

Det søger vi:
Gigabit ønsker at forsætte vores fremgang, og leder derfor efter 1 ny medarbejder at udvide vores brolæggerhold, og hjælpe med reetableringen efter vores arbejde med fiberrør. Arbejdet foregår primært i Storkøbenhavn, hvor Gigabit ApS graver eget fibernet ned flere steder. Vi er en iværksættervirksomhed i vækst, med store drømme og med et fantastisk arbejdsmiljø.

Vi søger en fagudlært brolægger, og det et plus, hvis du har trailer-kørekort og Vejen som arbejdsplads.


Din nye hverdag:
Hos Gigabit sætter vi stor stolthed i at levere hurtigt internet til alle i Danmark. Vi arbejder i øjeblikket på at udvide vores egen infrastruktur, og vi udfører bl.a. fiber- og kabelnedlægning, samt udgravning til brønde, samt tilslutning af stikledninger til de enkelte privatkunder. Vi arbejder primært i fortorv og rabatter i villaområder.

Der kan opstå en del ad hoc opgaver, og du kan derfor forvente en varieret arbejdsuge.
Med gode arbejdskollegaer og et hovedkontor der altid er klar til at hjælpe med et smil, ser vi frem til at kunne byde dig velkommen som en del af vores team.

Vi tilbyder:
Du vil få muligheden for at blive en del af en internet virksomhed, hvor alt arbejdet bliver lavet af vores egne folk, og hvor du vil blive en del af vores fælles fremgang. Jobbet giver mulighed for en spændende arbejdsdag med gode kollegaer.
Vi tror på vigtigheden i en åben dialog, og på frihed under ansvar.

Derudover tilbyder vi:

  •     Løn efter kvalifikationer, samt pensionsordning efter overenskomst
  •     Faglige udviklingsmuligheder og mulighed for at blive opkvalificeret inde for sit felt
  •     Veludstyret bil, telefon og evt. tablet til arbejdsbrug

      
Gigabit kan stille bil til rådighed, som kan bruges mellem hjem og arbejdsplads, men det er et krav, at du har kørekort og er erfaren bilist, da der kan forventes en del køretid i forbindelse med arbejdet.

Der er tale om varigt arbejde for de rette, da vi arbejder hele året rundt. Vi foretrækker omgængelige folk, som kan tænke selv, og initiativ bliver værdsat hos os. Vi er åbne og loyale over for vores medarbejdere, og forventer det samme til gengæld.

De fleste af vores folk taler dansk, da der er en del kundekontakt, og vi søger derfor hovedsagligt dansktalende medarbejder.
Vedhæft venligst straffeattest og CV til den skriftlige ansøgning.

Vi glæder os til at høre fra dig - du er savnet!


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Andre job der matcher din søgning

Petri & Haugsteds anlægsafdeling søger brolægger til nyanlæg og retablering af kabelgarvninger.

PETRI OG HAUGSTED A/S

Rødovre
Petri Haugsteds anlægsafdeling oplever stigende travlhed og søger dygtige og erfarne brolæggere til vores brolæggerteam med tiltrædelse hurtigst muligt.Petri Haugsteds anlægsafdeling udfører alle former for belægningsarbejder, fortovsrenoveringer og...
Indrykket:8. april 2020

brolæggere og håndmænd søges til fast arbejde

Vanløse Brolægning IvS

Vanløse
Da der er travlt søger vi et hold til reetablering efter kabelgravning. vi kører primært i midtsjælland og nordsjælland Kørekort er en nødvendighed, trailer kort er et plus. Vi har et fast samarbejde med flere storentrepenøre og den faglige standard...
Indrykket:25. marts 2020