Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Gigabit søger targetmand til styret underboring i København og omegn (helårigt arbejde)

Drømmer du om at arbejde med højt til loftet og sætter du pris på et veludført stykke arbejde?


Gigabit er en virksomhed i vækst med fokus på både kvalitet og sammenhold. Hos os, er der derfor mulighed for at arbejde sammen med erfarne mennesker indenfor faget, såvel som plads og tid til at udføre et godt stykke arbejde.

Om Gigabit og arbejdet:
Gigabit er en iværksættervirksomhed i vækst, der brænder for at skaffe fibernet til danskerne.
Vi ønsker at forsætte vores fremgang og leder derfor efter 1 engageret og lærenem person til at arbejde som targetmand og hjælpe med at betjene vores styrede underboringsmaskiner. Arbejdet vil primært foregå i Storkøbenhavn og omegn, hvor Gigabit ApS allerede har lagt vores eget fibernet ned flere steder.

Vi arbejder i øjeblikket på at udvide vores egen infrastruktur, og vi udfører bl.a. fiber- og kabelnedlægning, samt udgravning til brønde, samt tilslutning af stikledninger til de enkelte privatkunder.


Hvad vi forventer:
Du vil blive en del af vores boringshold, hvor I i fælleskab skal lægge flatliner ned i vores nye projektområder. Alternativt kan der blive mulighed for at rotere mellem andre opgaver.

Vi forventer, at du er fleksibel og ser gerne, at du har erfaring med at arbejde med styret underboring. Det er desuden et krav, at du har kendskab til at læse LER tegninger, da dette vil fremkomme en del på jobbet.

Vi foretrækker omgængelige folk, som kan tænke selv, og initiativ bliver værdsat hos os. Vi er åbne og loyale over for vores medarbejdere og forventer det samme til gengæld.

De fleste af vores folk taler dansk, da der er en del kundekontakt, men da din makker er fra Sverige, er det en fordel, hvis du forstår svensk eller er god til engelsk.


Vi tilbyder:
Du vil få muligheden for at blive en del af en internet virksomhed, hvor alt arbejdet bliver lavet af vores egne folk, og hvor du vil blive en del af vores fælles fremgang. Jobbet giver mulighed for en spændende arbejdsdag med gode kollegaer.
Vi tror på vigtigheden i en åben dialog og på frihed under ansvar.

Vi har mange nye områder planlagt og en solid økonomi, så vi kan tilbyde et stabilt arbejde med rigeligt at give sig i kast med hele året rundt og et fantastisk arbejdsmiljø.

Derudover tilbyder vi:

  •     Løn efter kvalifikationer samt pensionsordning efter overenskomst
  •     Faglige udviklingsmuligheder og mulighed for at blive opkvalificeret indenfor sit felt
  •     Telefon og evt. tablet til arbejdsbrug

      
Gigabit kan stille bil til rådighed, som kan bruges mellem hjem og arbejdsplads, men det er et krav, at du har kørekort og er en erfaren bilist, da der kan forventes en del køretid i forbindelse med arbejdet.


Ansøgning:
Ved ansøgning bedes du venligst vedhæfte straffeattest og CV til den skriftlige ansøgning.
(Både enkeltpersons ansøgninger og makkerpar er velkommen!)

Hvis du vil høre mere om stillingen, så ring til Gigabit på 71 99 22 30.

Vi glæder os til at høre fra dig!


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.