GIS-medarbejder Aalborg Kommune

I Aalborg Kommune vil vi hele tiden udvikle nye og bedre digitale løsninger til kommunens borgere og ansatte. Digitale kort og geografiske data er vigtige ingredienser i digitaliseringens smeltedigel, så har du forstand på GIS, er du teknisk minded og har du lyst til at arbejde med meningsfuld GIStalisering, så har du nu chancen for at blive vores nye GIS-kollega. 
 
Hvem er vi 
Vi er et GIS-team på pt fire personer, der bl.a. sørger for at vores kollegaer har adgang til alle de GIS-data og GIS-systemer, som er en vigtig del i deres daglige sagsbehandling.  
  • Vi holder styr på hundredvis af datasæt og adskillige GIS- og IT-systemer, som hele tiden skal tilpasses nye behov og nye muligheder 
  • Vi har ansvaret for driften af kommunens GIS-løsninger og løser GIS-supportsager for 500 interne brugere og potentielt set tusindvis af eksterne 
  • Vi underviser i GIS, rådgiver om GIS og deltager i interne og eksterne GIS-netværk 
Vi er også aktive medspillere i mange af kommunens digitaliseringsopgaver, hvor vi bringer geodata i spil indenfor nye fagområder på tværs i kommunen. Det er vores ambition at udvikle og tilpasse systemer, som udnytter geografiens potentiale, uden at man som bruger behøver at have andre GIS-forudsætninger end den gennemsnitlige google-maps-bruger. 
 
Hvem er du 
Du har erfaring med GIS. Gerne med interesse for de mere tekniske dele inden for GIS. Du må meget gerne være nyuddannet eller have nogle få års erfaring fra arbejdsmarkedet. Komme med den seneste viden fra universitet. Bidrage med nye forslag til nye måder at løse opgaverne på. Noget af den erfaring, der kunne være i din værktøjskasse: 
  • Konfiguration og ekspertanvendelse af GIS-programmer som fx KortInfo, QGIS, FME, ArcGIS 
  • Opbygning af spatiale datamodeller samt viden om SQL og måske GeoJson og API’er 
  • De store danske dataservices som GeoDanmark, Datafordeleren og Kortforsyningen 
Du kan samarbejde. Du er komfortabel med at skulle være tovholder for opgaver, som involverer mange forskellige personer og fagligheder med vidt forskellige GIS-faglige niveauer. Nogle af de egenskaber, der kunne være i din personlighedskasse: 
  • Bevarer overblikket, selv når der er mindre luft i kalenderen end i en vakuumpakket  Sous vide steg 
  • Arbejder selvstændigt, når i mål og får opgaverne gjort færdige – helt færdige 
  • Lyst og mod til at udvikle egne faglige og personlige kompetencer 
  • Godt humør og overskud og evnen til at blive ved, selv når andre ikke lige ”ser lyset” 
Vi tilbyder dig 
Ansættelse i en af kommunens mest attraktive arbejdspladser, med en hverdag i afdelingen Digitalisering og Data, hvor mottoet ”God, glad og glødende” er mere end en overskrift. God fordi vi kan vores kram og har høj faglighed. Glad fordi vi vægter trivsel og åbenhed højt og opnår resultater ved at løfte i flok. Glødende fordi vores indsats skal være meningsfuld og betyde noget for andre. 
 
Stillingen er forankret i Team GIS. Vi er en del af By- og Landskabsforvaltningen, der arbejder med at udvikle?kommunens fysiske rammer. Du kan læse mere om forvaltningen her?http://www.aalborg.dk/om-kommunen/organisation/blf
 
Løn- og ansættelsesvilkår fastsættes i henhold til gældende overenskomst. Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til Afdelingsleder Torsten Bach Schrøder | 2520 2190?eller Teamkoordinator Torsten Lund Andersen | 2520 2197.
 
Ansøgningsfristen er mandag den?25. januar 2021.  Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.