Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

GIS-medarbejder til Aalborg Forsyning

Aalborg Forsyning søger GIS-medarbejder
 
Aalborg Forsyning søger en struktureret GIS-medarbejder til at arbejde med vand- og kloakdata. Du skal hjælpe os med at dokumentere vores arbejde og sikre, at vores data altid er opdateret og af høj kvalitet.

Vi leder efter en kollega, der mestrer mulighederne indenfor IT, GIS og datahåndtering.  Digitalisering og bred anvendelse af vores data er et vigtigt element i vores strategi. Vi er godt på vej, og vi skal videre.
 
Aalborg Forsyning bygger på 160 års traditioner og sørger hver dag for, at en stor del af Aalborg Kommunes borgere og virksomheder har adgang til rent drikkevand og har mulighed for at aflevere det igen som spildevand, der renses og omdannes til energi på Aalborg Forsynings to effektive rensningsanlæg.

Som et af landets store vandselskaber har vi et mål om at bidrage aktivt til at udvikle alle elementer i vandkredsløbet med nye teknologier, metoder og løsninger til gavn for kommunens borgere, byens udvikling og branchen i helhed.
 
Om jobbet
Du får til primær opgave at drive og udvikle vores GIS-ledningsregistrering for kloak. Aalborg Forsyning har valgt at implementere uGraph som vores nye software løsning til ledningsregistrering af kloaknettet. Du vil få en stor snitflade til eksterne samarbejdspartnere og vil komme til at indgå i et tæt samarbejde med de øvrige medarbejdere i teamet ”Byggestyring og Koordinering” og med øvrige interne medarbejdere i forbindelse med udførelse af drifts- og anlægsopgaver.
 
Ud over primæropgaven med ledningsregistrering vil du sammen med teamets øvrige medarbejdere også blive involveret i teamets øvrige opgaver, der har datamæssig karakter, herunder bl.a.:

 • Oprettelse af planlagte projekter i GIS
 • Indlæsning af projekterede ledninger, kontaktområder, adressetilknytning m.v. i GIS
 • Sagsoprettelser i Projektrum og Projektstyring
 • Forberedelse af værktøjet ”stik-APP” til hvert enkelt projekt
 • Håndtering af LER-forespørgsler
 • Og meget andet datarelateret
   
Du vil indgå i et velkvalificeret og uhøjtideligt team, som koordinerer, igangsætter og følger op på alle ledningsprojekter for vand og kloak.
Dine kvalifikationer
Vi lægger vægt på, at du:
 • er uddannet teknisk assistent/teknisk designer, ingeniør eller lignende
 • har arbejdet med GIS og databaser
 • gennemfører opgaver på et højt fagligt niveau
 • har gode samarbejdsevner og bidrager til et godt arbejdsklima
 • arbejder selvstændigt og systematisk og trives med ansvar
 • kan være både team-orienteret og selvstændig i dit arbejde
 • er imødekommende, fleksibel og positiv
 • har kendskab til uGraph, DanDas-modellen eller lignende til ledningsregistrering vil være en fordel
 • har brancheerfaring eller erfaring med lignende tekniske anlæg vil være en fordel
 
Om os
Aalborg Forsyning, Division for Vand er forankret i Aalborg Vand Holding A/S, der ejer og driver 4 datterselskaber; herunder Aalborg Vand A/S, der leverer ca. 6,6 mio. m3 rent drikkevand om året til ca. 113.000 forbrugere, samt Aalborg Kloak A/S, der transporterer og renser 27 mio. m3 spildevand fra ca. 225.000 personer samt fra virksomheder i Aalborg og Rebild Kommune.

Aalborg Vand A/S har mottoet: Rent vand - Hver dag - Altid, og Aalborg Kloak A/S har mottoet: Separat? Det er klart! - Og de er mere end bare ord. I Aalborg har det faglige niveau og effektiviteten i selskaberne allerede mesterklasse. Et niveau og en ambition, der skal fastholdes og styrkes fremadrettet.
Læs mere om os på www.aalborgforsyning.dk.
 
Ansættelsesforhold
Vi tilbyder en 37 timers arbejdsuge med løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst. Ansættelsestidspunktet er den 1. august 2019 eller efter nærmere aftale.
 
Du bliver en del af Aalborg Forsyning placeret på Stigsborg Brygge 5, 9400 Nørresundby.
Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte afsnitsleder Jan Laursen på tlf. 7743 9256 eller på e-mail Jan.laursen@aalborgforsyning.dk.
Ansøgningsfristen er den 20. maj 2019. Det forventes, at der afholdes samtaler i uge 22/23.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.