Gl. Skovridergaard Hotel og Konferencecenter søger kokkeelev

Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vi søger en kokkeelev med start efter aftale. Du skal have afsluttet grundforløb 1 og 2.

Hvis du har lyst til at komme i lære et sted, hvor der er andre elever, humøret er højt, uddannelsen bred, og der er ordnede forhold, så er det hos os, du skal søge.

Gl. Skovridergaard er et hotel og konferencecenter med rigtig mange forskellige bolde i luften. Vi har konference-forplejning, buffet’er, fester med bl.a. bryllupper, a la carte, store gourmet-arrangementer og elev-aftener, hvor eleverne får lov til at stå for aftenen.

Du lærer at lave lækker mad fra bunden. Vi bruger mange lokale og økologiske råvarer. Vores menuer skifter ugentligt, og du må meget gerne komme med ideer til menuerne.

Vi lægger vægt på flg.:

  • Du skal have lyst til at lære, fordi vi super gerne vil give dig en god uddannelse. Men det kræver at du er indstillet på at tage ansvar for din egen læring.
  • Du skal have selvdisciplin og selvkritik, så den mad du laver, er i orden, og bliver bedre og bedre gennem din læretid.
  • Du møder selvfølgelig til tiden, og ved at det også omfatter aften- og weekendarbejde.
  • Der er rig mulighed med at byde ind med idéer, som vi alle kan bruge.
  • Vi har det sjovt sammen på hele hotellet, og hjælper gerne hinanden på tværs af afdelingerne.

Hvis du har fået lyst til at høre mere, er du velkommen til at kontakte køkkenchef Benedikte Overby på 89212135, eller send en ansøgning på job@glskov.dk 

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


Gl. Skovridergaard Hotel og Konferencecenter søger kokkeelev

Vi søger en kokkeelev med start efter aftale. Du skal have afsluttet grundforløb 1 og 2.

Hvis du har lyst til at komme i lære et sted, hvor der er andre elever, humøret er højt, uddannelsen bred, og der er ordnede forhold, så er det hos os, du skal søge.

Gl. Skovridergaard er et hotel og konferencecenter med rigtig mange forskellige bolde i luften. Vi har konference-forplejning, buffet’er, fester med bl.a. bryllupper, a la carte, store gourmet-arrangementer og elev-aftener, hvor eleverne får lov til at stå for aftenen.

Du lærer at lave lækker mad fra bunden. Vi bruger mange lokale og økologiske råvarer. Vores menuer skifter ugentligt, og du må meget gerne komme med ideer til menuerne.

Vi lægger vægt på flg.:

  • Du skal have lyst til at lære, fordi vi super gerne vil give dig en god uddannelse. Men det kræver at du er indstillet på at tage ansvar for din egen læring.
  • Du skal have selvdisciplin og selvkritik, så den mad du laver, er i orden, og bliver bedre og bedre gennem din læretid.
  • Du møder selvfølgelig til tiden, og ved at det også omfatter aften- og weekendarbejde.
  • Der er rig mulighed med at byde ind med idéer, som vi alle kan bruge.
  • Vi har det sjovt sammen på hele hotellet, og hjælper gerne hinanden på tværs af afdelingerne.

Hvis du har fået lyst til at høre mere, er du velkommen til at kontakte køkkenchef Benedikte Overby på 89212135, eller send en ansøgning på job@glskov.dk 

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.