Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Glad og aktiv pige på 20 år søger hjælper på deltid - Mårslet

OMRÅDE:  8320 Mårslet

LIDT OM MIG:
Jeg er en glad og aktiv pige, der til dagligt går i gymnasiet i Odder.

I min fritid dyrker jeg racerunning på eliteniveau og er på landsholdet. Træningen foregår både i Randers og Aarhus, herudover deltager jeg også i stævner og landsholdssamlinger i weekends. Disse kan foregå overalt i Danmark.

Til dagligt bor jeg hjemme hos mine forældre. Jeg har en kat og en hund, og det er derfor vigtigt, at du ikke er allergisk overfor dyr.

JOBBESKRIVELSE:
Jeg søger en nogenlunde jævnaldrende kvindelig hjælper, der er moden af sind til 30 timer om ugen. Du er fleksibel, har god humor, er praktisk anlagt, er god til at planlægge, gerne sportsinteresseret samt kan være ”fluen på væggen” da jeg bor hjemme. Jeg har i hverdagen brug for hjælp til blandt andet håndsrækninger, personlig pleje, rengøring af hjælpemidler, generel rengøring samt ledsagelse til gymnasiet og træning. I skolen vil du fungere som min praktiske hjælper/sekretær. Da der dagligt er en del kørsel i handicapbus til og fra skole, samt til og fra træning med mere er det vigtigt, at du har god erfaring med at køre bil.

Vagterne ligger typisk i hverdagene fra kl. 07:00–22:00 og i weekender kl. 07:30/08:30 – 23:00/20:00. Vagternes længde kan variere og kan i weekends og ferie indeholde længerevarende vagter. I forbindelse med stævner og landsholdssamlinger i weekends vi der være ekstra timer. Der trænes både i Randers og Aarhus. Vagtplanen kører over 4 uger, og du vil typisk have 2 vagter ugentligt, samt arbejde hver 4 weekend.

Det forventes, at du er fleksibel og engageret i forhold til dit arbejde, da teamet selv forsøger at dække hinandens sygevagter samt vagter ved ferie.

Du bliver som handicaphjælper en del af et godt, fleksibelt og nødvendigt team af handicaphjælpere, der i fællesskab dækker alle vagter året rundt. Jobbet foregår i borgerens eget hjem, til fritidsaktiviteter, sociale arrangementer og de udflugter borgeren skulle have lyst til at deltage i.

KVALIFIKATIONER:

 • Kørekort B
 • Fleksibel
 • Praktisk
 • Godt humør
 • Humor
 • Stabil
 • Kan være fluen på væggen, og vide hvornår du skal trække dig tilbage

PRAKTISKE INFORMATIONER:

 • Startdato: 01.05.2021
 • Deltid: 30 timer pr. uge
 • Sidste frist for ansøgning: 23.04.2021
 • Afholdelse af samtaler: Slutningen af uge 16
 • Vi forbeholder os retten til at fjerne jobopslag før sidste frist, såfremt den rette kandidat er fundet
 • Hvis ikke du har hørt noget inden sidste frist, må du gå ud fra at stillingen er besat til anden side

LØN:
Hos pågældende borger aflønnes du med en grundløn på 132,95  kr. eller 135,24 kr. ved minimum tre års anciennitet.*
Desuden gives der tidstillæg aften, nat og weekender. Kig her for yderligere information.
*Fra 01.01.2009

KONTAKT:
Har du lyst til at søge den ledige stilling, skal du sende en skriftlig ansøgning til mail: 200539@handicapformidlingen.dk – gerne med et billede af dig selv.
Spørgsmål vedrørende stillingen skal rettes til konsulent Magnus Fristrup på mail: 200539@handicapformidlingen.dk på telefon: 71997379 på hverdage mellem kl. 09:00 og 15:00.
Ved eventuel henvendelse, oplys da medlemsnummer: 200539

HANDICAPFORMIDLINGEN:
Handicapformidlingen administrerer hjælperordninger for mennesker med handicap i Danmark. Handicapformidlingen er Danmarks bedste BPA-leverandør – og specialist på området.
Læs mere på vores hjemmeside: www.handicapformidlingen.dk
Er du interesseret i at blive ansat i Handicapformidlingen, kan du finde vores ledige jobs her.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.