Gem job

GLAD søger pladesmed

En af vores gode medarbejdere har søgt nye udfordringer og vi søger derfor en dygtig pladesmed primært til vores 4 spændende bilmærker som vi handler med Peugeot, Citroën, Jaguar og Land Rover. Men det sker ofte at vi har andre mærker på vores pladeværksted. 

Jobprofil:

Du skal være uddannet pladesmed i branchen og du skal have lyst til at arbejde med Peugeot, Citroën, Jaguar, Land Rover. Du behøver ikke have kendskab til vores bilmærker, for er du fagligt dygtig og den rette for os, sørger vi for, at du får den nødvendige oplæring. 

Personprofil:

 • Du er fortrolig med opretning og processerne omkring autoskader / autotaks.
 • Du skal være i arbejde og have erfaring fra branchen.
 • Du skal have en god arbejdsmoral og have gode personlige og faglige kvalifikationer
 • Du skal være ansvarsbevidst og fleksibel og være god til at samarbejde
 • Du er kundeorienteret og forstår vigtigheden af service, kvalitet og kundetilfredshed
 • Vi ser helst at du er bosiddende i Vestsjælland
 • Du skal have kørekort (min. kategori B) og du skal kunne starte hos os snarest 

Vi tilbyder:

 • En spændende arbejdsplads med gode muligheder for udvikling
 • Arbejde i et anderledes bilhus med mange almindelige personbiler, specialbiler, varebiler, aluminiumsbiler.
 • Vi laver en del om lakeringer, farveskift, restaureringer og andre spændende opgaver.
 • Løbende træning i den sidste nye teknologi og arbejde med det sidste nye udstyr og specialværktøj fx aluminiumsværktøj.
 • Gode arbejdsvilkår i arbejdsmiljøvenlige omgivelser
 • Gode kolleger og en god holdånd
 • Løn efter kvalifikationer. Pension efter overenskomst samt hospitalsforsikring 

Ansøgning:

Find jobannoncen for denne stilling på www.glad.dk/job og tryk på linket for elektronisk ansøgning. Her udfylder du en forside og vedhæfter din ansøgning og dit cv samt evt. bilag. Ansøg med det samme for vi indkalder løbende til samtaler og lukker stillingsopslaget, når vi har fundet den rette. Hvis du vil vide mere, er du velkommen til at kontakte værkstedschef Troels Christensen på tlf. 50 60 57 02 eller tc@glad.dk. 

Læs mere om jobbet og om os på GLAD.DK. 

Vi glæder os til at høre fra dig – kig ind og se vores forretning. 

Bilcentret Peer Glad A/S er etableret i 1972. Vi er en stabil virksomhed med mange og stærke kunderelationer. Vi er autoriseret forhandler af Peugeot, Citroën og Ifor Williams erhvervs- og hestetrailere samt aut. serviceværksted af Jaguar og Land Rover. Med konceptet ”Glad Pre-owned leasing” importerer vi nyere brugte Land Rover. Mange af bilerne importeres på bestilling af vores kunder og ud fra deres konkrete ønsker og sælges på typisk leasing. Vi er 35 medarbejdere, der alle arbejder med en stærk vision og et stærkt værdisæt. 

Vi har de seneste år investeret i at lægge vores forretning sammen til en forretning under et tag. Vi har bygget vores værksted større og vi har opført et nyt showroom, nye personale faciliteter, administration, klargøring mv... Resultatet er blevet fantastisk. Den nye sammenhængende forretning byder på gode kunde- oplevelser og super personaleforhold med gode effektive arbejdsgange. 

Vi kan i Bilcentret Peer Glad A/S tilbyde en spændende fremtid. Find mere information om os på www.glad.dk.


Gem job

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Gem

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.