Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Glasblæsning af rustfrit stål, afgratning og slibning/polering m.m.

For virksomhed syd for Aalborg søger HR-Industries en medarbejder til glasblæsning af rustfrit stål m.m. Her er der tale om en større virksomhed, med rigtig gode forhold.

Den vigtigste kompetence du skal have til denne stilling, er erfaring med glasblæsning af metalemner. Herudover skal du være kvalitetsbevidst og åben for at lærer nye processer. Truckkort vil være en meget stor fordel til denne stilling. Stillingen er aftenhold – 4 dags uge – med en varighed på 6 mdr. til at starte med, med stor chance for forlængelse.

Vi tilbyder en spændende stilling med engagerede kolleger, som kan og vil. Virksomheden har et godt sammenhold. Løn efter kvalifikationer – men grundløn 180-190 stykker plus aftentillæg m.m. Der kan evt. vælges madordning m.m.

Stillingen er med start januar 2021.

Søg via dette link: https://www.hr-industries.axp.dk/ - og anfør referencenummer 50871

Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte Henrik eller Lars ved HR-Industries A/S på telefon 86 42 35 40 på hverdage imellem 08.00 til 16.00. Samtaler finder løbende sted og udvælgelse kan ske før ansøgningsfristens udløb.  

HR-Industries arbejder for dig - både med direkte rekruttering til faste jobs og med projektansættelser hos kunder. Det er vigtigt for os, at du er tryg i samarbejdet og oplever, at vi tager hånd om dig og dit arbejdsliv. Vi er kendte for vores gode jobmatch. Det er vi stolte af. Det sker fordi vi gør arbejdet ordentligt og kender arbejdsområderne, virksomhederne og vores medarbejdere.    

Vores speciale er Smede, maskinarbejdere og elektrikere. Teknikere, montage- og lagermedarbejdere. Tekniske Designere, ingeniører og ledere.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.