Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

God fortæller søges!

Vil du være med til at fortælle studerende, medarbejdere og omverden om livet på det samfundsvidenskabelige fakultet og om, hvordan vores forskning og uddannelser er til gavn for samfundet? Og kan du fortælle på alle platforme fra papir til SoMe?

Så søg stillingen som kommunikationskonsulent på Det Samfundsvidenskabelige Fakultet, Københavns Universitet

På Det Samfundsvidenskabelige Fakultet er vi i gang med at udvikle nye måder at sætte vores viden, forskning og uddannelser i værk på. Vi søger en kommunikationskonsulent, som kan understøtte dette arbejde, samtidig med at du skal sørge for, at vores kommunikationsindsatser har effekt og er koordineret – også med resten af Københavns Universitet. Du vil arbejde tæt sammen med dekanen og dine kollegaer på fakultetet og på universitetet.

Dine opgaver bliver bl.a.:

  • At udføre konkrete kommunikationsopgaver, herunder interne nyhedsbreve, kommunikation med studerende, bruge sociale medier og skrive indlæg i samarbejde med fakultetsledelsen
  • At skabe, understøtte og rådgive om ledelseskommunikation internt og eksternt, herunder pressemeddelelser og nyheder.
  • At være tovholder for det tværgående samarbejde på fakultetet, samt at være kontaktpunkt for andre kommunikationsafdelinger på KU, herunder at repræsentere SAMF i KU-udvalg og arbejdsgrupper på tværs af universitetet.
Profil
Vi forventer, at du:

  • Har en relevant uddannelse indenfor samfundsvidenskab eller kommunikation
    Kan formulere både dine egne og andres ideer præcist og virkningsfuldt i skrift og tale, også på digitale platforme og sociale medier.
  • Har en god organisatorisk forståelse og er en holdspiller med gode sociale kompetencer, der, samtidig med selvstændig opgavevaretagelse, har gode samarbejdsevner og kan bidrage positivt i en mindre enhed kendetegnet ved at alle hjælper hinanden og stiller op, når det brænder på.
Vi tilbyder:
Et spændende og afvekslende job med gode faglige og personlige udviklingsmuligheder.

Som medarbejder i Ledelsessekretariatet refererer du til sekretariatschefen og indgår i en enhed på pt. 10 personer, der understøtter fakultetets dekanat - dekan, prodekan og fakultetsdirektør – gennem en bred vifte af opgaver, herunder ledelses- og udvalgsbetjening, strategi-implementering, høringer og indstillinger, intern og ekstern kommunikation, web og journal.

Ansættelse vil ske som enten fuldmægtig eller specialkonsulent og aflønning vil ske i henhold til gældende overenskomst mellem Finansministeriet og AC. Der vil være mulighed for at forhandle tillæg efter kvalifikationer.

Arbejdstiden er 37 timer ugentligt, og vi har flekstid.

Vi ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til sekretariatschef Peter Rovsing Hald 3532 3552, pro@samf.ku.dk. Du kan læse mere om fakultetet på www.samf.ku.dk.

Ansøgningen skal være Det Samfundsvidenskabelige Fakultetssekretariat i hænde senest den 19. oktober 2020. Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 44/45, og der vil ifbm. samtalerne indgå en konkret opgave.

Ansøgning bedes vedlagt dokumentation for uddannelse samt tidligere og nuværende beskæftigelse.

Københavns Universitet giver sine knap 10.000 medarbejdere muligheder for at udnytte deres talent fuldt ud i et ambitiøst, uformelt miljø. Vi sikrer traditionsrige og moderne rammer om uddannelser og fri forskning på højt internationalt niveau. Vi søger svar og løsninger på fælles problemer og gør ny viden tilgængelig og nyttig for andre.
Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.