Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Godkendt revisor/erfaren cand.merc.aud. til styrket kontrolindsats ved undersøgelser af revisorer og revisionsvirksomheder søges til Erhvervsstyrelsen


Vil du være med til at spille en nøglerolle i Erhvervsstyrelsens tilsyn med godkendte revisorer og revisionsvirksomheder? Vil du være med til at udføre undersøgelser af overtrædelse af revisorlovgivningen? Så har du muligheden for at udvikle dine faglige kompetencer som en del af tilsynet med revisorer og revisionsvirksomheder.

Vi søger to godkendte revisorer eller erfarne Cand.merc.aud.’ere til knivskarpt fagligt miljø med gode kolleger, faglig sparring og en fælles interesse for at sikre efterlevelse af revisorlovgivningen. Vi er et team på 10 personer, der brænder for at levere høj kvalitet i et uformelt arbejdsmiljø med højt til loftet og plads til humor.

Vi tilbyder et udfordrende job i et team, der bl.a. har som mål at medvirke at styrke tilliden til revisorers erklæringer ved at sikre høj revisionskvalitet. Vores arbejdsmiljø er dynamisk, spændende, uformel og præget af stor ansvarsførelse over for opgaverne. Vi arbejder generelt meget selvstændigt og selvom det til tider går stærkt, får vi tingene til at fungere med vilje, højt humør og gensidig hjælp.

Du kommer til at arbejde med fagligt spændende og forskelligartede undersøgelser, hvilket giver dig muligheden for at udvikle en ekspertviden inden for de respektive fagområder. Erhvervsstyrelsen har inden for de senere år iværksat en række undersøgelser inden for særlige revisionsmæssige fagområder eksempelvis revisors uafhængighed og den finansielle revision. Du har mulighed for at komme i tæt dialog med revisorbranchen, deltage i internationalt arbejde samt at komme tæt på beslutningsprocesserne bag udformningen af lovgivningen og reglerne på revisionsområdet. Du vil endvidere få mulighed for at præge udviklingen på området, herunder kontrolindsatsen og digitale løsninger i forbindelse hermed.

I Erhvervsstyrelsen har vi fokus på fagligheden og giver dig gode muligheder for såvel personlig som faglig udvikling, og du vil få et nyt og bredere perspektiv på revision og regnskaber. Derudover tilbydes du gode arbejdsvilkår, herunder flekstid, pension og en fornuftig balance mellem arbejdsliv og privatliv. Det er vigtigt for os, at den enkelte medarbejder mærker fleksibiliteten i arbejdstilrettelæggelsen og muligheden for medindflydelse på egne arbejdsopgaver.

Opgaven i Erhvervsstyrelsens tilsyn med revisorer og revisionsvirksomheder
Opgaven består hovedsageligt i at udføre undersøgelser af erklæringsopgaver. Erhvervsstyrelsen kan iværksætte og gennemføre en undersøgelse med henblik på at konstatere, korrigere eller forhindre en overtrædelse af revisorlovgivningen, når det vurderes, at der er risiko for, at en revisor eller en revisionsvirksomhed har eller vil overtræde revisorlovgivningen.

Arbejdsopgaverne består af følgende:

  • Identifikation af relevante sager, blandt andet ved hjælp af digitale værktøjer, men også ved hjælp af andre kilder, samt i samarbejde med øvrige teams hos styrelsen, blandt andet team regnskab, team selskab, team fonde og team hvidvask. Desuden i dialog med Finanstilsynet, SKAT, SØIK m.fl.
  • Dialog med revisionsvirksomheder/revisorer
  • Kvalificeret gennemgang af underliggende dokumentation vedrørende afgivne erklæringer
  • Udarbejdelse af udkast til afgørelser om påtaler og beslutninger om indbringelser for Revisornævnet, hvorfor det er en forudsætning, at du er god til at formulere dig på skrift
  • Føre sager ved Revisornævnet
  • Bidrage til udviklingen af området 

Faglig stærk profil med ambitioner
Ud over din uddannelsesmæssige baggrund som godkendt revisor eller Cand.merc.aud. lægger vi vægt på følgende:

  • Du har praktisk kendskab til revisorlovgivningen, revisionsprocessen og årsregnskabsloven.
  • Du er god til at formulere dig og formår at kommunikere tydeligt – skriftligt såvel som mundtligt – til mange forskellige målgrupper, både faglige eksperter, virksomheder og revisorer.
  • Du kan levere til aftalt tid, i høj kvalitet og med styr på detaljerne – også hvis der er ekstra fart på i en periode.
  • Du er i stand til både at arbejde selvstændigt og samarbejde med andre.

Om Erhvervsstyrelsen
Erhvervsstyrelsen er en del af Erhvervsministeriet og har omkring 750 medarbejdere, som arbejder på tre forskellige lokationer i landet. Denne stilling er placeret på Langelinie i København.

Erhvervsstyrelsen er en ambitiøs og moderne myndighed. Vi lægger vægt på at skabe resultater af høj kvalitet, og vi er ikke bange for at gå nye veje for at finde løsninger. Derfor arbejder vi bl.a. med nye teknologier og data til at effektivisere vores drift og skabe værdi for virksomhederne. Vi lærer gerne af andre, og vi arbejder altid i partnerskab med andre myndigheder, organisationer og virksomheder.

Du kan læse mere om Erhvervsstyrelsen på www.erst.dk.

Om ansættelsen
Ansættelsen sker som specialkonsulent eller chefkonsulent afhængig af kvalifikationer efter gældende overenskomst mellem AC og Finansministeriet med mulighed for forhandling af tillæg.

Der er tale om to faste fuldtidsstillinger med tiltrædelses hurtigst muligt.

Yderligere information om stillingen kan fås ved henvendelse til kontorchef Susanne Thorhauge på tlf. +45 35 29 19 32 eller Troels Toft Sørensen på tlf. +45 35 29 13 98. Oplysninger om løn- og ansættelsesvilkår kan fås ved henvendelse til HR-rekrutteringspartner Cathrine Lund-Jensen på tlf. +45 91 33 70 38.

Interesseret?
Lyder stillingen som noget for dig? Så send os din ansøgning, CV og eksamenspapirer senest mandag den 25. januar 2021.

Vi forventer at holde samtaler i januar. Der vil blive anvendt test i rekrutteringsprocessen.

Læs mere om Erhvervsstyrelsen som arbejdsplads samt rekrutteringsprocessen her: https://erhvervsstyrelsen.dk/jobs-i-erhvervsstyrelsen

Vi ønsker en medarbejdersammensætning, som afspejler det omgivende samfund. Derfor opfordrer vi alle uanset alder, køn, religion eller etnisk baggrund til at søge.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.