Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Godsforvalter

     
 

Gyldenholm Gods mellem Slagelse og Næstved omfatter i alt ca. 1.400 ha. Der drives 1.080 ha ager (egen jord inkl. forpagtninger og maskinsamarbejde) samt ca. 750 ha skov. I 2020 forventes forpagtning af yderligere 350 ha nabojord. Godset udlejer 40 boliger og ejendomme samt jagt. Godset er velkonsolideret og drives særdeles innovativt med en spændende vækststrategi.
 
TIL GYLDENHOLM GODS SØGES
GODSFORVALTER

Med reference til ejeren bliver det godsforvalterens opgave at lede godsets daglige drift, vedligeholdelse og udvikling. Det er således stillingens hovedmål at varetage den samlede operationelle ledelse af land-og skovbrug samt forvaltning af huse og ejendomme.

Ansvarsområderne omfatter i øvrigt:
 
  • Motivering og ledelse af godsets 4 medarbejdere i det daglige arbejde
  • Sikre effektivitet og udvikling
  • Administration, økonomi og regnskaber, budgetter og projekter
  • I samarbejde med ejeren udarbejdelse af strategi- og handlingsplaner for såvel godset som helhed så vel som som de enkelte driftsgrene
  • Vedligeholdelse af kulturværdier, bygninger og naturområder
Den ideelle kandidat har en relevant uddannelse som eksempelvis agrarøkonom eller landbrugsdriftsleder. Der forudsættes en flerårig og solid erfaring med landbrugsdriftsledelse, økonomistyring, udvikling samt administration fra en lignende stilling.

Den rette kandidat tilbydes en meget selvstændig stilling med spændende udfordringer og indflydelse på en moderne arbejdsplads med respekt for historien. Dertil faglige og personlige udviklingsmuligheder samt løn- og ansættelsesvilkår, der modsvarer stillingens krav og karakter.

Ansøgning bedes fremsendt snarest til Gyldenholm Gods på jn@gyldenholm.dk. Yderligere informationer kan indhentes ved henvendelse på ovenstående mail, på mobil 26203090 eller på www.gyldenholm.dk. Tiltrædelse snarest muligt. Ansøgning vil blive behandlet fortroligt.
 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.