Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Godt arbejdsmiljø, ambitiøse kolleger og spændende speciale.

 

Godt arbejdsmiljø, ambitiøse kolleger og spændende speciale.

Infektionsmedicinsk Afdeling Q, sengeafsnit Q1 søger en sygeplejerske 37 timer/uge eller efter aftale. Ansættelse pr. 1. maj 2019 eller efter aftale. Stillingen indebærer weekendvagt hver 3. uge. Arbejdstiden tilrettelægges i betydelig grad individuelt og fleksibelt.   

Sygepleje på Q1
Hør sygeplejerske Christina fortælle om hverdagen på Q.

Du er velkommen til at kontakte hende på: christina.weis.andersen@rsyd.dk

Om Infektionsmedicinsk Afdeling Q
Afdeling Q varetager diagnostik, behandling og pleje af patienter med akutte og kroniske infektionssygdomme. I Region Syddanmark er afdelingen ansvarlig for den højtspecialiserede behandling af patienter med alvorlige infektionssygdomme, tropesygdomme, HIV og kronisk virushepatitis. I Q1 er infektionssygdommene oftest meningitis, encefalitis, spondylodiskitis, svær pneumoni og sepsis. Samtidig er vi en del af det medicinske beredskab til håndtering af udbrud af smitsomme sygdomme/epidemier. På NYT OUH får vi eget sengeafsnit i stueplan med højisolationspladser og 4 intermediære pladser til tæt tilslutning til ambulatorium og daghospital.     
Se video om afdelingen
her.   

Afdelingens tværfaglige værdigrundlag er "Professionalisme, defineret som høj pleje og behandlingsmæssig kvalitet præget af omsorg, respekt og tillid, hvor faglighed og synlighed er i front - og engagementet i top". Se afdelingens værdigrundlag.  

Afdelingens sengeafsnit Q1 rummer 15 sengepladser - heraf 4 intermediære pladser med overvågningsudstyr samt 2 slusestuer til isolation.   

Introduktion, udvikling og uddannelse
Vi tilbyder bl.a.:  

  • Udførligt introduktionsmateriale og simulationstræning     
  • Fast månedlig refleksion for nyansatte     
  • Diplommodul i Infektionsmedicinsk sygepleje på UCL   
  • Deltagelse i udviklingsprojekter.      
     

Hvis du er interesseret i at høre mere om afdelingens drift eller se afdelingen, er du vedkommen til at kontakte afdelingssygeplejerske Vibeke Barner Jensen (vibeke.barner.jensen@rsyd.dk eller pr. tlf. 2149 8528) eller udviklingssygeplejerske Nanette Braae Jensen (nanette.braae.jensen@rsyd.dk eller pr. tlf. 2384 5054).      

Løn- og Ansættelsesforhold:
Sker i henhold til overenskomst mellem Sundhedskartellet og Regionernes Lønnings- og Takstnævn og er omfattet af Lokal løndannelse.      

 

Der vil være en prøvetid på 3 måneder, hvis du kommer fra et ansættelsesforhold uden for Region Syddanmark.      
 

Ansøgningsfrist er den 24.februar 2020.  
 

Ansættelsessamtaler forventes afholdt den 3 marts 2020 kl. 11-14.  
 

Vi glæder os til at høre fra dig!      


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.