Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Google Ads Elev

KLAR… PARAT… START… din karriere i en virksomhed, der interesserer sig for dig og din udvikling.

For at passe ind hos Generaxion, har du digital marketing på hjernen + motivationen til at dygtiggøre dig indenfor dit fag. Og så forestiller vi os, at du er typen, der nikker “JA!” til følgende ?

Vil du være med på en rejse, der kræver, at du holder på hat og briller, fordi vi hele tiden fornyer og udvikler vores løsninger? Skal du være med til at drive udviklingen af vores produkter, så vi kan levere kundeoplevelser i verdensklasse? Leder du efter et sted, hvor du kan tage dine første karrieremæssige skridt og få omsat teori til praktisk erfaring?

Vækker ovenstående begejstring? Så kan du nemt være ham eller hende, vi vil elske at arbejde sammen med.

Bliv elev inden for…

Google Ads! Er du også fascineret af de enorme muligheder online annoncering giver virksomheder? Og gibber det i dig, for at få lov at lave kampagner, analysere rapporter og skabe gode resultater for virksomheder? Ja, så er du allerede godt klædt på til at blive den næste Google Ads ekspert!

I Google ads skaber vi kort sagt annoncer for vores kunder, som giver trafik til deres hjemmeside. – Og så sørger vi hele tiden for at optimere og sparre med kunderne

Din nye bedste ven bliver Google Analytics og med sparring fra dine specialist-kollegaer bliver du en haj til annonceskriveri, afrapportering, analyser og kampagneopstart.

Hvem er du?

Det er ikke krævet, at du har praktisk erfaring med digital marketing, men for at få succes som elev i Google Ads kræver det, at du er proaktiv. Du har et højt energiniveau, men er samtidig struktureret, og er ikke sådan lige til at slå ud af kurs. Du kan tænke analytisk og er ikke bange for at gennemarbejde data. Samtidig er fleksibel og klar på en udfordring, når den kommer din vej.

Målet er, at du får en masse hands-on erfaring, der giver dig det allerbedste fundament for din fremtidige karriere. En karriere, der forhåbentlig fortsætter hos os.

Som person tænker vi, at du kan sætte X ud for følgende ?

  • Du har en god energi og et godt drive
  • Du trives med at arbejde selvstændigt og tage ansvar
  • Du elsker at lære og er opsøgende i forhold til viden
  • Du er servicemindet og god til at snakke med kunder
  • Du er smilende og social

Vores elever, vores ansvar

Alle siger det, men vi mener det altså. Hos os er vores elever en værdifuld del af teamet, og de får masser af ansvar.

Vi hjælper dig i gang og støtter dig hele vejen igennem din uddannelsesplan, som du lægger sammen med din mentor. Selv om vi selvfølgelig holder dig i hånden, forventer vi samtidig, at du lærer at stå på egne ben. Det er vigtigt for os. Men det er allervigtigst for dig!

Vil du læse mere om elevuddannelsen, så kan du gøre det her

Hvem er vi?

Generaxion breder sig ud over Norden, med digitale marketingspecialister i Finland, Sverige og Danmark. Og med over 350 kollegaer, der konstant deler viden, udveksler ideer og skaber indsigter sammen, står vi stærkt. Vores opgave er at hjælpe kunderne trygt igennem den digitale jungle, og med over 8000 kunder i kartoteket, ved vi efterhånden godt, hvad der skal til. Samtidig med at vi er ekstremt seriøse, er der altid plads til, at vi har det sjovt sammen. Sociale arrangementer er derfor en vigtig del af Generaxions DNA.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.