Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Google Ads Specialist (Paid SEM) med hands-on erfaring til vækstende e-handelsvirksomhed.

Har du tidligere erfaring med Google Ads annoncering enten fra bureau eller e-handelsvirksomhed, og har du dokumenteret erfaring med at eksekvere og optimere på Google Ads og Shopping ?

Så er det måske dig som vi står og mangler hos Raasdal Trading ApS. Raasdal Trading ApS er en vækstende e-handelsvirksomhed med mange års erfaring med salg af elektronik på B2C markedet. Vi er lige nu repræsentative i Danmark, Norge, Sverige, Finland, Tyskland, Holland, Frankrig, Belgien, Italien samt Østrig, og inden udgangen af 2021 vil vi have udvidet til alle EU-lande.

Arbejdsopgaver / Jobbeskrivelse

Du vil blive en del af et lille, dedikeret marketingteam, som er i tæt sparring med alle andre afdelinger i virksomheden.

Du vil, i samarbejde med vores team, være instrumental i realiseringen af vores mål og vision for Google Ads, og du vil være med til at sætte dit præg på markedsføringen via Søgemaskiner.

Du vil, i samarbejde med vores team, være ansvarlig for den løbende eksekvering og optimering af kampagner på på Google, med særlig fokus på Google Ads og Shopping.

Vi søger en specialist i Google / Paid SEM med flere års erfaring fra et bureau eller en betroet stilling i en e-handelsvirksomhed.

Arbejdsopgaver

  • Implementering af kampagnestrategier
  • Eksekvering og optimering af kampagner
  • Ansvarlig for den daglige drift af virksomhedens Paid SEM overordnet set

Jobprofil

Vi søger en selvstændig, selvkørende og struktureret person, en ambitiøs person som motiveres af at skabe gode KPI’er, og ikke er bange for at besidde betroede ansvarsområder og kan navigere i det.

Du behersker både at have det forkromede overblik og samtidig at kunne zoome ind, eksekvere og optimere best practices på de enkelte kanaler.

Er ydermere en kæmpe fordel hvis du har dokumenteret track-record og kan fremvise resultater.

Der vil til tider være mere run på end andre, og det stiller også store krav til at du er omstillingsparat, og gerne giver den det ekstra for at komme i mål.

Der vægtes højere på erfaring, performance og kvalifikationer frem for uddannelsesbaggrund – så fokusere mere på hvad du har opnået i din ansøgning frem for din uddannelsesbaggrund.

Vi tilbyder

Et selvstændigt og ansvarsfuldt arbejde med gode udvikling- og fremtidsmuligheder, på en lille og dynamisk arbejdsplads, hvor der ikke er langt fra tanke til handling, og med ansvar for – og kontrol over – din egen hverdag.

Derudover tilbyder vi et fantastisk arbejdsmiljø med godt humør og gode kollegaer, og forventer da også at du vil bidrage til den gode stemning.

Hvorfor skal du vælge os?

  • Gode udviklingsmuligheder
  • Attraktiv løn efter kvalifikation
  • Fleksible og alsidige arbejdsdage og arbejdsopgaver
  • Stærkt socialt miljø blandt unge dygtige kollegaer
  • Jævnlige firmaevents og sociale tiltag
  • Casual arbejdsmiljø

Er du interesseret?

Hvis ovenstående lyder som noget for dig, og du kan nikke genkendende til den profil vi søger, hører vi meget gerne fra dig hurtigst muligt på job@raasdal.dk – BEMÆRK, telefonisk og personlig kontakt på adressen frabedes.

Send din ansøgning mærket ”Google Ads Specialist” i PDF eller Word format. Vedhæft, udover en ansøgning også dit CV, i mailen – du behøver ikke at skrive noget i selve mailen.

Startdato er hurtigst muligt – men vi venter gerne på den rette medarbejder. Der vil løbende blive afholdt samtaler.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.