Gem job

Gourmetslagterelev til moderne Slagter/Delikatesse Butik i Farum

Du har afsluttet 9. kl.

Du har lyst til at gå i gang med en uddannelse.

Du er glad for mad ??

Hvorfor så ikke komme i gang?

Vi søger en frisk og moden person, der har lyst til at arbejde med friske råvarer. 

Du har mulighed for at starte direkte i mesterlære, uden at skulle starte op med grundforløb på skole først.

  • Du lærer om ernæring, kalkulation samt opskæring og tilberedning af kød.
  • Du lærer at forarbejde det slagtede dyr, dels ved grovopskæring, dels ved detailopskæring - det vil sige udskæring og opsnøring af roastbeef og rullestege, udskæring af steaks og bøffer eller afpudsning af fedt og sener.
  • Du lærer at fremstille pølser, bl.a. at fremstille farsen og stoppe pølserne. Du lærer også at salte og røge forskellige produkter.
  • Og meget mere

Udover en super fed uddannelse, som åbner mange døre til mange muligheder, tilbyder vi et spændende og aktivt arbejdsmiljø, i en sund og travl butik med humørfyldte kolleger. 

Mesterlære varer 3½ år og består af både praktik samt kortere skoleforløb (ZBC Roskilde (med mulighed for indkvartering).

Stik gerne hovedet ind og sig hej, eller skriv en kort mail til slagterjesper@gmail.com så ringer vi til dig. Du er også velkommen til at ringe til Pernille på 20 18 39 05

Vi glæder os til at høre fra dig. 

Ansøgninger sendes til:
Slagtermester Jesper Rosenvinge
slagterjesper@gmail.com

Useriøse henvendelser besvares ikke.

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


ellerGem job

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Gourmetslagterelev til moderne Slagter/Delikatesse Butik i Farum

Du har afsluttet 9. kl.

Du har lyst til at gå i gang med en uddannelse.

Du er glad for mad ??

Hvorfor så ikke komme i gang?

Vi søger en frisk og moden person, der har lyst til at arbejde med friske råvarer. 

Du har mulighed for at starte direkte i mesterlære, uden at skulle starte op med grundforløb på skole først.

  • Du lærer om ernæring, kalkulation samt opskæring og tilberedning af kød.
  • Du lærer at forarbejde det slagtede dyr, dels ved grovopskæring, dels ved detailopskæring - det vil sige udskæring og opsnøring af roastbeef og rullestege, udskæring af steaks og bøffer eller afpudsning af fedt og sener.
  • Du lærer at fremstille pølser, bl.a. at fremstille farsen og stoppe pølserne. Du lærer også at salte og røge forskellige produkter.
  • Og meget mere

Udover en super fed uddannelse, som åbner mange døre til mange muligheder, tilbyder vi et spændende og aktivt arbejdsmiljø, i en sund og travl butik med humørfyldte kolleger. 

Mesterlære varer 3½ år og består af både praktik samt kortere skoleforløb (ZBC Roskilde (med mulighed for indkvartering).

Stik gerne hovedet ind og sig hej, eller skriv en kort mail til slagterjesper@gmail.com så ringer vi til dig. Du er også velkommen til at ringe til Pernille på 20 18 39 05

Vi glæder os til at høre fra dig. 

Ansøgninger sendes til:
Slagtermester Jesper Rosenvinge
slagterjesper@gmail.com

Useriøse henvendelser besvares ikke.

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


Gem

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.