Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Grå anlægsgartner eller brolægger

Vi mangler en uddannet GRÅ anlægsgartner eller brolægger, som kan det hele selv.

Opgaverne er primært anlæg af alle typer belægninger/befæstelser og evt hele haveanlæg.

Vores kunder er mest af alt private grundejere i Køge Bugt og Stor-København.

Du vil blive sat sammen med en svend eller elev.

Udover at du skal være fagligt stærk, så skal du:

- kunne tale og læse dansk,

- have kørekort (evt også gerne stor trailer og/eller lastbil),

- have en god fysik,

- være meget mødestabil,

- have et venligt og serviceminded gemyt overfor såvel kollegaer som kunder.

Det er ingen ulempe at have rørlægger- eller kloakmesteruddannelse, men stillingen skal anses som en grå anlægsgartner-stilling.

I TRÆ & BUSK er vi meget uformelle, og der er rig mulighed for at prøve at arbejde med mange slags arbejdsopgaver. Vi har delt os op i tre afdelinger med 1 team i hver: 1) Grå anlæg, 2) grøn anlæg og pleje, og 3) tømrerprojekter. Nu vil vi gerne have endnu et team kørende i "grå afdeling", og det skal have en dygtig, kreativ fin fyr m/k, som teamleder.

Der er altid mulighed for videreuddannelse - både indenfor og udenfor ens eget arbejdsområde. Det er vigtigt for os, at enhver oplever stor arbejdsglæde, da det altid vil resultere i større kundetilfredshed. Og at en arborist også kan lave belægninger eller at brolæggeren kan lave træterrasser er kun en fordel i et mindre firma, hvor der i perioder kan opstå behov for at flytte lidt rundt på folk og hjælpe i andre teams, når der er for meget arbejde dér og evt mindre i ens egen afdeling.

Overenskomstmæssige ansættelsesvilkår og lønforhold. Funktionstillæg forhandles alt efter kvalifikationer og præstationer.

PS: Vi holder juleferie i uge 51, 52 og 01.

www.traeogbusk.dk


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her