Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Graduate Software Engineer til én af Danmarks største it-organisationer

I Udviklings- og Forenklingsstyrelsen er vi i gang med at bygge fremtidens digitale og analysedrevne skatteforvaltning – vil du med på rejsen?

Lige nu søger vi en ambitiøs graduate, der vil være med til at drifte og udvikle de over 200 it-systemer i Skatteforvaltningen. Du vil få en stejl læringskurve og blive én af de bedste Software Engineers i branchen.

Vil du skabe din egen karrierevej, mens du gør en forskel?
Som vores nye Software Engineering graduate designer et forløb på 18 måneder for dig, hvor du får mulighed for at komme rundt i vores organisation og arbejde med spændende problemstillinger fra forskellige perspektiver.

I Udviklings- og Forenklingsstyrelsen udvikler, implementerer og drifter vi vores egne it-løsninger. Samtidig med at vi udvikler nye systemer, holdes alle de kørende systemer opdateret, klar til at kunne levere hver eneste dag. Opgaverne er derfor mange og yderst komplekse og specialiserede. Derfor vil du på din rejse hos os have mulighed for at arbejde med en masse forskellige områder fx MLOps, DevOps, CI/CD-pipeline, Cloud teknologier, IaC, sw udvikling, sikkerhed, data, automatisering og meget mere. Vi er en spændende, ung og unik organisation, der arbejder med SAFe rammeværket i vores agile udvikling.

I din tid som graduate får du lov at følge vores dygtigste kollegaer på tæt hold. Du vil også blive kastet ud i opgaver på egen hånd. Samtidig vil du få relevante kurser og certificeringer og få tilknyttet en mentor til at understøtte din faglige såvel som personlige udvikling.

Hos os får du lov – og derfor stiller vi også store krav til dig, dit engagement og din faglighed.

Bliv en del af teamet
Du vil blive en del af vores Graduate team, og sammen med de ni andre graduates vil du deltage i mange sociale og faglige aktiviteter og opbygge et solidt netværk på tværs af vores organisation. Vi vil gøre vores til, at I som gruppe bliver rystet rigtig godt sammen, og at I kan bruge hinanden til sparring i det daglige. Både mens I er graduates og tiden efter.

Er det dig, vi leder efter?
Du afslutter din kandidatuddannelse senest 1. august 2020 eller har afsluttet den inden for de sidste par år. Du har fx læst cand.it eller datalogi, har taget it-fag eller lign. Hvilken kandidatuddannelse er ikke så afgørende, så længe du kan redegøre for, hvordan din uddannelse, interesse og/eller erfaring er relevant for graduate-stillingen.

Du har sandsynligvis haft studierelevant arbejde undervejs, ligesom du fra studiet har erfaring med at arbejde projektorienteret. Derudover lægger vi vægt på følgende:

  • Du trives med at arbejde i teams og se alles erfaringer skabe det bedste resultat
  • Du er ambitiøs og kan se graduate-programmet som et godt springbræt til en spændende karriere hos os
  • Du motiveres af at arbejde med komplekse problemstillinger til gavn for fremtidens velfærdsstat
  • Du har noget erfaring med sw udvikling og har gode discipliner omkring dette
  • Hvis du har erfaring med Linux og/ eller DevOps toolstack er dette et plus
  • Du er god til at kommunikerer både i tale og på skrift.
Ansættelsesforhold
Graduate-forløbet starter den 1. september 2020. Du bliver fastansat i ét af vores kontorer, hvilket vil sige, at du også har job efter de 18 måneder, når du har afsluttet graduate-forløbet.
Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til gældende overenskomst for akademikere i staten, og derudover får du et graduate-tillæg.

Du bliver ansat i Skatteministeriet med tilhørende institutioner. Dit arbejdssted bliver én af Udviklings- og Forenklingsstyrelsens følgende adresser:
Østbanegade 123, 2100 København Ø
Osvald Helmuthsvej 4, 2000 Frederiksberg

Ansøgning og kontakt
Ansøgning med CV og relevante dokumenter bedes sendt via linket ”Søg jobbet” senest den 2. juli 2020.

Vi gør opmærksom på, at der er tale om et genopslag.

Vi lægger stor vægt på den motiverede ansøgning i screeningsprocessen. Hvis du kaldes til samtale, vil der ligeledes blive anvendt tests. Forud for ansættelse vil der blive indhentet straffeattest.

Har du spørgsmål til graduate-programmet eller rekrutteringsprocessen, er du velkommen til at kontakte HR Business Partner Julia Gaarn Johnsson på tlf. 72 37 36 44.

Om Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
’I samarbejde med Skatteministeriets øvrige styrelser udvikler vi en fremtidsparat og sikker digital forvaltning’

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen har til opgave at forenkle og udvikle it-løsninger og forretningsprocesser. Samtidig har styrelsen ansvar for at sikre stabil drift og vedligeholdelse af skatteforvaltningens eksisterende it-systemer. Vores medarbejdere er fagligt kompetente og specialiserede og samtidig i stand til at arbejde tæt sammen med andre fagligheder på tværs af Skatteministeriet. Kun gennem et stærkt fagligt fællesskab på tværs af fagområderne kan vi lykkes med den omfangsrige og komplekse opgave, vi har.

Vi søger løbende nye kolleger, som deler vores ambition om at sikre fundamentet for finansieringen af den offentlige sektor.

Skatteministeriets koncern opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.