Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Graduate til automatiseringsrejsen i Data & Analytics

Brænder du for automatisering og optimering? Vil være med til at benytte de nyeste teknologier og arbejde med nogle af landets største cases i en koncern, hvor vi er langt fremme på automatiseringsbølgen? Og er du på udkig efter en fastansættelse og muligheden for at blive en del af et graduatenetværk? Så er du måske den graduate, vi søger i Scrum-teamet Automatisering, som er en del af afdelingen Data & Analytics (D&A) – en samling af 110 dataspecialister i ATP’s Administrationsforretning.

Vil du prøve kræfter med de nyeste teknologier? 
I Data & Analytics kan vi tilbyde dig en af landets største databanker. I teamet arbejder vi bl.a. for at udvide anvendelsen af RPA ved at strukturere data og fx anvende advanced analytics i identifikationen af potentialer i de konkrete løsninger. Vi leder efter dig, der vil udvikle dig og arbejde med identifikation og automatisering af processer. Og dig, der vil agere sparringspartner, når det drejer sig om behovsafdækning og løsningsmuligheder. 

Er du en innovativ igangsætter?
Du har - eller er ved af færdiggøre – en bachelor eller kandidatgrad og har måske erfaring med proceskortlægning og automatisering fra studiejobs. Du er frisk på nye udfordringer og har mod på at udfordre os med bud på nye måder at løse forretningens behov på. Derudover er du som person praktisk anlagt og struktureret.

Vil du arbejde for den økonomiske grundtryghed i Danmark? 
Vi tilbyder et job i en organisation, hvor du får adgang til komplicerede opgaver og rig mulighed for faglig udvikling og kompetent sparring. Som team har vi ansvaret for udvikling og drift af RPA-automatisering og for udvikling og etablering af kompetencer inden for anden automatiseringsteknologi.

ATP er Danmarks største pensions- og sikringsselskab. Vi er sat i verden for at sikre økonomisk grundtryghed for alle danskere – hele livet. Vi udbetaler årligt cirka 250 mia. kr. og er dermed Danmarks største udbetalingshus af velfærds- og sikringsordninger. To ud af tre velfærdskroner, der udbetales i Danmark, administreres af ATP.

Som graduate bliver du fastansat, starter sammen med ATP’s øvrige graduates og deltager i et 12-måneders fælles uddannelsesprogram. Vi garanterer en flyvende start på karrieren og masser af indflydelse.

=dig? Så send en ansøgning  
Klik og registrer dig eller send os din ansøgning og dit CV hurtigst muligt. ATP's graduateforløb har officielt opstart tirsdag d. 1. september 2020, men der er mulighed for ansættelse tidligere. Vi indkalder løbende til samtaler og ansætter, når vi har fundet den rette kandidat.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingschef Maj Uggerhøj på tlf. 2499 9291 eller teamets Product Owner Jeppe Wienziers Stenbæk på tlf. 2021 5163.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.