Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Graduate til Financial & Business Controlling

Vil du rådgive interessenter om regnskabsaflæggelse? Kunne du tænke dig at favne bredt i økonomi- og regnskabsprocesser? Og du på udkig efter en fastansættelse og muligheden for at blive en del af et graduatenetværk? Så er det dig, vi leder efter. 

Er du klar til at bringe dine økonomiske kompetencer i spil?
I ATP's koncernøkonomi er vi på udkig efter en graduate, der vil afprøve sine økonomiske kompetencer og kickstarte karrieren gennem arbejdet med:

 • finansiel controlling, fx perioderegnskaber, budgetopfølgning og årsregnskaber samt trendanalyser
 • business controlling, fx økonomistyring, omkostningscontrolling og udarbejdelse af budgetter og analyser
 • ledelses- og bestyrelsesrapportering
 • udvikling af ATP’s finansprocesser.
 • Har du prøvet kræfter med controlling eller revision?
  Du har - eller er ved af færdiggøre - en relevant uddannelse inden for økonomi eller lignende på bachelor- eller kandidatniveau.

  Det er en fordel, hvis du i løbet af din studietid har beskæftiget dig med revision eller controlling og økonomiprocesser i en større virksomhed, men det er ikke et krav. Du har det teoretiske på plads, god regnskabsforståelse og er klar til at tage ansvar i rollen som sparringspartner for forretningen.

  Som person er du den strukturerede type, som kan spotte problemstillinger, planlægge og drive procesoptimeringer. Du har compliance og kvalitet som en del af din natur, og så er du i stand til at finde frem til den bedste løsning ved kvalitetsbevidst at undersøge fordele og ulemper ved forskellige muligheder. 

  Vil du være en del af et stærkt netværk?
  I ATP’s Koncernøkonomi er vi mere end 70 medarbejdere. Du indgår i teams, som arbejder på tværs ATP´s forretningsområder, Pensions-, Investerings og Administrationsforretningen, sammen med 8 andre fagligt stærke specialister. Vi er dem, der bl.a. har ansvaret for regnskabsrapportering, controlling budgetudarbejdelse og -opfølgning.

  Som vores nye kollega bliver du fastansat, starter sammen med ATP’s øvrige graduates og deltager i et 12-måneders fælles uddannelsesprogram. Vi garanterer en flyvende start på karrieren og masser af indflydelse.

  ATP er Danmarks største pensions- og sikringsselskab. Vi er sat i verden for at sikre økonomisk grundtryghed for alle danskere – hele livet. To ud af tre velfærdskroner, der udbetales i Danmark, administreres af ATP.

  =dig? Så send en ansøgning
  Send os din ansøgning og dit CV hurtigst muligt. ATP's graduateforløb har officielt opstart tirsdag d. 1. september 2020, men der er mulighed for ansættelse tidligere. Vi indkalder løbende til samtaler og ansætter, når vi har fundet den rette kandidat.

  Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte sektionschef Claus Boisen Lidegaard på tlf. 2362 3150 eller sektionschef Kristine Lund Pedersen på tlf. 2115 1184.


  Mere af samme slags?

  Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
  Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.