Gem job

Graduate til operationel risikostyring

Graduate til operationel risikostyringEr du på udkig efter en fastansættelse og muligheden for at blive en del af et graduatenetværk? Vil du arbejde med risci og governance? Så er du den graduate, der skal hjælpe os med at koordinere, formidle og implementere processer på tværs af organisationen.

Er du typen, der har antennerne ude?
I ATP er på vi på udkig efter en graduate, der har lyst til at indgå i afdelingen Drifts- og Projektrisiko. Dig, der vil have 14 dygtige kolleger, der er specialister, når det drejer sig om governance, risikostyring og GDPR. 

Du kommer til at varetage en central rolle inden for et område, hvor vi arbejder med risikostyring – særligt ift. compliance og omdømme. Et område, der har stor ledelsesmæssig bevågenhed. 

Konkret kommer du til at:

 • identificere, rapportere og formidle viden om risici og risikobilledet i ATP
 • bidrage til design og implementering af tværgående processer og metoder inden for operationel risikostyring
 • opbygge en stor viden inden for et bredt område, med mange interessenter. 
 • Interesserer du dig for risikostyring? 
  Du har - eller er ved af færdiggøre - en kandidatuddannelse. Vi har ikke en bestemt studieretning i tankerne. Det vigtigste er, at du interesserer dig for risikostyring.

  Det er en fordel, hvis du har kendskab til revision, governancemodeller, beredskabsplaner eller GDPR, men det er ikke et krav. 

  Du er nysgerrig, når det drejer sig om processer, trives med mange og forskellige typer af opgaver og er desuden: 

 • initiativrig og analytisk anlagt
 • i stand til at tænke på tværs/sætte din viden ind i et bredt perspektiv 
 • god til at etablere stærke relationer og kommunikere på tværs af afdelinger. 
 • Vil du være en del af et stærkt netværk?
  Som graduate i ATP bliver du fastansat, begynder sammen med ATP’s øvrige graduates og deltager i et 12-måneders fællesforløb fyldt med arrangementer og kurser, der udvikler dig både fagligt og personligt.

  I Drifts- & Projektrisiko kan vi ikke vente med at få dig med på holdet. Vi glæder os til at byde dig velkommen og sikre dig en flyvende start på din karriere. 

  =


  Gem job
  ellerDownload

  Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

  Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

  Mere af samme slags?

  Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
  Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.