Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Graduates til Koncern IT

Vil du kickstarte din karriere som graduate på Danmarks førende offentlige IT-arbejdsplads? 

Som en af fem nye graduates i Københavns Kommunes Koncern IT får du mulighed for at kickstarte din karriere på Danmarks største arbejdsplads. Du vil opleve en stejl læringskurve lige fra dag ét og være med til at drive komplekse og strategiske udviklingsopgaver. Vi søger talenter med interesse for it, som er ambitiøse på egne og organisationens vegne.  

Hvad vil det sige at være graduate i Koncern IT? 
Vi bruger graduateprogrammet til at forme vores fremtidige talenter, og du bliver derfor en del af et ambitiøst 18-måneders forløb, hvor krævende opgaver, komplekse problemstillinger og implementering af nye digitale løsninger bliver en del af din hverdag. 

Vi har høje forventninger til vores graduates, og du vil opleve at få et stort ansvar fra første færd og blive udfordret fagligt gennem hele forløbet. Du er selv med til at tilrettelægge dit graduateforløb ud fra din profil og dine interesser, så du udvikler dig mest muligt og får prøvet kræfter med opgaver i hele organisationen — hvad enten du brænder for projektledelse, implementering af nye systemer, udvikling af robotter, procesoptimering eller agile arbejdsformer på det digitale område.  

I Koncern IT lægger vi stor vægt på at understøtte din faglige udvikling. Derfor prioriterer vi den løbende sparring, både med din nærmeste leder og din mentor fra direktionen, som begge følger dig, mens du gennem programmet løser opgaver i forskellige dele af organisationen og skærper dine kompetencer. Du er fastansat i Koncern IT fra starten, og efter dit 18-måneders graduateforløb vil du få en stilling i et kontor, der matcher dine kompetencer og interesser. 

Du gør det godt som graduate i Koncern IT, når du 

 • tager ansvar og ejerskab for dine opgaver og er klar på at lede projekter og strategiske initiativer og omsætte vores ambitioner til konkrete løsninger. 
 • sætter barren højt, når du og din leder løbende former dit forløb ud fra dine kompetencer, interesser og med Koncern IT’s aktuelle prioriteter for øje. 
 • bruger dine analytiske evner til at nuancere problemstillinger og skabe løsninger, der løfter organisationen. 
 • sætter dine stærke samarbejdsevner i spil, når du er med til at udvikle og implementere nye initiativer. 
 • har forståelse for den større sammenhæng, som en proces eller information indgår i, og tager sammenhængene på tværs af organisationen seriøst. 
 • udarbejder skarpe og velformulerede beslutningsoplæg, faciliterer engagerende workshops og formidler budskaber i øjenhøjde med din modtager. 

Hvem er du?  

 • Du er nyuddannet med en kandidatgrad og har enten læst noget med it, måske på ITU eller DTU, eller har en generalistbaggrund. Det er ikke afgørende, hvilken kandidatgrad du har – det vigtigste er, at du interesserer dig for it og har lyst til at arbejde på tværs af en kompleks it-organisation.  
 • Du motiveres af en stejl læringskurve, tager selvstændigt ansvar for dine opgaver og er opsøgende og nysgerrig i din arbejdstilgang.  
 • Du har stærke kommunikative evner, både skriftligt, mundtligt og visuelt.  
 • Du har stor forretningsforståelse, og du formår at etablere gode samarbejder med en bred kreds af interessenter og fagligheder.  
 • Relevant erhvervserfaring fra fx et studiejob er en fordel. 

Taler denne karrieremulighed til dig?  
Så skynd dig at søge stillingen. Rekrutteringsforløbet starter med en kort screeningsamtale i uge 16. Udvælges du til at gå videre, skal du gennemføre en test inden anden samtale. Testen finder sted i uge 17. Ved anden samtale i uge 18 har vi en case, du skal løse, og vi har afsat bedre tid til at lære dig at kende. 

Graduatestillingen er en fuldtidsstilling. Vi finder vores endelige kandidater i maj, med opstart på programmet den 1. september 2021. Aflønning sker efter overenskomstvilkår og kvalifikationer.  

Vil du vide mere? 
Har du spørgsmål vedr. det faglige indhold i programmet, så kontakt enten kontorchef Karen Rahbek på 2330 7757 eller afdelingschef Kristina Skovdal på 5173 4846. Har du spørgsmål vedr. ansættelsesforhold eller rekrutteringsforløb, kan du kontakte HR-konsulent Sofie Fabritius Kornmaaler på 6119 7768.  

Søg via nedenstående link senest mandag den 12. april 2021

Vi er KIT – Københavns Kommunes Koncern IT. Vi går på arbejde for at digitalisere Danmarks største arbejdsplads. Vi har en høj faglighed, og vi brænder for nye teknologier. Vi udnytter vores mange fagligheder, og sammen sikrer vi plads til mere velfærd og gør hverdagen nemmere for borgerne i København. Mød os på koncernit.kk.dk
 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.