Grafisk studentermedhjælper til Skoletjenesten

Vil du udvikle dig fagligt, og interesserer du dig for undervisning, kultur og kommunikation?    
 
Vi søger en grafisk student, som kan styrke den visuelle kommunikation i Skoletjenesten.     
 
Om dig  
Vi søger en studentermedhjælper, som er kreativ, har blik for at kommunikere med forskellige målgrupper og kan omsætte kompliceret fagligt stof i enkle løsninger og grafiske udtryk. Du er i gang med en videregående uddannelse inden for grafisk design, mediedesign, kommunikation, digitale medier eller lignende. Vi forventer, at du har dokumenteret erfaring med grafiske produktioner og anden digital formidling. Det er vigtigt, at du er fleksibel, kan tage initiativ og arbejde selvstændigt. Vi udvikler hele tiden vores kommunikation, så du skal have mod på at afprøve ideer og teste nye formater.  
 
Om jobbet  
Skoletjenesten er et videncenter, som udvikler og deler viden om undervisning i eksterne læringsmiljøer. Som grafisk student kommer du til at understøtte både det daglige flow af nyheder og undervisningstilbud på forskellige digitale platforme og større projekter og viden, der udvikles i organisationen. De primære opgaver vil være:
  • visuel formidling via fx billeder, video, infografik og anden digital formidling  
  • layout af interne og eksterne nyhedsbreve  
  • løbende produktion af grafisk materiale, publikationer, undersøgelser, flyers m.m.  
  • billeder og grafik til tryk/web  
  • formidling på digitale platforme i samarbejde med teamet  
  • løbende grafiske opgaver   
Om teamet  
Du bliver en del af et kommunikationsteam, der arbejder strategisk med kommunikation for at binde organisationen sammen og skabe endnu stærkere relationer udadtil. Jobbet er derfor også en mulighed for at få kendskab til de opgaver, som ligger i teamet; web, presse, markedsføring, nyhedsformidling og kommunikationsrådgivning af ledelse og medarbejdere.  
 
Ansættelsesforhold  
Arbejdstiden er 10 timer om ugen med ansættelse i Københavns Kommune, Børne- og Ungdomsforvaltningen/Skoletjenesten. Stillingen ønskes besat den 14. maj 2018. Arbejdsstedet er Skoletjenesten, Gyldenløvesgade, København V. Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende aftale med Københavns Kommune.  
 
Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til Siska Rohr Harrebye på 2490 1368.  
 
Ansøgning vedlægges relevant dokumentation, herunder CV og dokumentation for uddannelse.   
 
Søg stillingen via nedenstående link senest søndag den 29. april 2018.  
Samtaler gennemføres i uge 18.   
 
Om Skoletjenesten  
Skoletjenesten – videncenter for eksterne læringsmiljøer er et samarbejde mellem Københavns Kommune, Frederiksberg Kommune, kommunerne i Region Hovedstaden og Region Sjælland samt en række museer, kulturinstitutioner og uddannelsessteder. Skoletjenesten finansieres med midler fra Undervisningsministeriet, Københavns Kommune og Frederiksberg Kommune. Yderligere oplysninger: www.skoletjenesten.dk.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Finansministeriet søger en studentermedarbejder til Center for Udgiftspolitik og Modernisering

Finansministeriets departement

København
Har du lyst til at arbejde i et dynamisk miljø i centrum for arbejdet med regeringens udgiftspolitik? Og vil du være en del af et engageret studenterteam? Så er du måske vores nye studentermedarbejder i Finansministeriets Center for Udgiftspolitik o...
Indrykket:5. april 2018
Udløbsdato:23. april 2018

Studentermedarbejdere til Kontor for Økonomisk Politik (KØP)

Finansministeriets departement

København
Kontor for Økonomisk Politik (KØP) søger dygtige økonomistuderende til arbejdet med Finansministeriets økonomiske fremskrivninger og økonomiske analyser. Om stillingen Vi søger studenter, som skal deltage i arbejdet med at sætte rammerne for den øko...
Indrykket:13. april 2018
Udløbsdato:26. april 2018