Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Grafisk teknikerelev

Vi søger elever både som skiltetekniker, grafisktekniker, mediegrafiker og salgselever.

Salg og administrationelev
Er du:
Serviceminded?
Struktureret?
Elsker du datadiciplin?
Måske er du Vores nye salg/administrationsselev og kommer til at arbejde med oprettelse af tilbud, kalkulationer, telefonpasning, tidsregistreringer efterkalkulationer og meget mere...

Skilteteknikerelev
Er du:
I god fysisk?
Fortrolig med en computer?
Elsker du maskiner?
Måske er du Vores nye skilteteknikerelev og kommer til at arbejde med design, fremstilling og opsætning af kæmpestickers til lastbiler og biler. Fremstilling af storformatprint, farveefterligninger og meget mere. Da skiltetekniker uddannelsen er meget bred vælger vi hos her hos Signmeup en retning som speciale mens du naturligvis vil arbejde med alle aspekter af uddannelsen.

Grafisk teknikerelev:
Har du øje for detaljer?
Elsker du at indstille maskiner?
kan du få software til at gøre præcis som du vil have det til, så er jobbet som grafisk teknikerelev måske noget for dig.
Hos Signmeup vil du som grafisk teknikerelev også blive en dygtig foliemontør. Du vil være med til at færdiggøre produktet som typisk er store dekorationer til lastbiltrailer.
Produktionen sker på storformatprinter med teknologier som latex, UV og Ecosolvent.

Mediegrafikerelev:
Er du kreativ?
Elsker du et fedt design?
Kan du tage hurtige beslutninger foran en computerskærm?
Så er du måske den rigtige til jobbet som mediegrafikerelev.
Som mediegrafikerelev i Signmeup arbejder du med layout til kunder og i sær interne produktionsfiler og præcise måltegninger. En størstedelen af dit arbejde laves i vektorgrafik i CorelDraw eller Flexisign software og du vil også arbejde med Adobe CS og billedbehandling. Færdiggørrelse og produktion af jobbene sker innhouse og du vil kunne følge hele processen på tæt hold.

Husk at læse mere om uddannelserne på ug.dk
Vi forventer at du har undersøgt nogle ting omkring den elevplads du søger.
For alle elevpladser er det vigtigt at du er videnssøgende og selv tager ansvar for sin uddannelse.

Vi glæder os allerede til at læse din ansøgning og er den god, så ses vi til en rundvisning og en spændende samtale omkring DIN fremtid...!


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her