Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Gram Slot søger dygtig og alsidig faglært overtjener

Genopslag

Gram Slot søger en dygtig, faglært overtjener, som kan bevare roen og overblikket i alle situationer, når der skal løbes stærkt. Du bliver en del af et velfungerende og dynamisk team, som har fokus på at sikre den fulde gæsteoplevelse, og som aldrig går på kompromis med kvaliteten – uanset om det gælder mødet for 50 eller middagen for 1450 gæster.

Vi forventer at:
Du er uddannet tjener og brænder for faget og gæsteoplevelsen
Du er kvalitetsbevidst, og du kan både arbejde i teams og selvstændigt
Du kan arbejde hurtigt, uden at det går ud over kvaliteten i dit arbejde
Du er stabil og ansvarsbevidst og har hjertet med i dit arbejde
Du ser en fordel i at have et varieret arbejdsskema med skiftende arbejdstider
Du laver vagtplan til de forskellige arrangementer både til tjener og løsarbejdere
Du sørger for logistikken omkring rengøring, opstilling/opdækning af borde, stole, teknik m.v.

Du får brug for din erfaring med servering til selskaber, events og i cafe, og du ser det som en spændende udfordring at få den travle, hektiske hverdag til at gå op i en højere enhed sammen med dine nye kollegaer. Det forventes, at du i det daglige arbejde aktivt bidrager med dine kompetencer, din praktiske erfaring og brede faglige viden.
Hygiejne, ordenssans, evne til planlægning og egenkontrol er nøgleord i din hverdag, og dine kreative evner vil blive værdsat sammen med dit gode humør, din faglige stolthed og din professionelle tilgang til faget.

Du tilbydes
En spændende stilling på Gram Slot, som er førende i det sønderjyske som oplevelsesvirksomhed med kompetente og engagerede ildsjæle, der brænder for at skabe unikke oplevelser for gæsterne og som ved, hvad god service er. Opgaverne løses i et udfordrende miljø med en uformel omgangstone.
Du kommer til at servicere gæster til mange forskellige events, messer, fester m.m. sammen med engagerede kolleger, hvor af mange har flere års erfaring i huset.

Ansøgning
Kontakt Driftschef Mikael Rindom mobil: 22304249 for mere info om stillingen.
Din ansøgning sendes online til mikael@gramslot.dk
Ansøgningerne behandles løbende.
- send gerne din ansøgning hurtigst muligt, da rekrutteringsprocessen afsluttes når rette kandidat er fundet.

Om Gram Slot
Gram Slot er en unik, bæredygtig, økologisk og meget alsidig virksomhed under stadig udvikling. Virksomheden består af koncertsal, eventplads, konference faciliteter, slotskøkken og ferielejligheder og af et stort, økologisk landbrug. Gram Slot er samtidig en kulturinstitution med levende formidling af historie, arkitektur, kultur og natur og havde i 2017 130.000 gæster. Gram Slot har enestående rammer, som vi selvstændigt og i samarbejde med andre bruger til at udvikle og tilbyde en vifte af arrangementer og aktiviteter. Rammer, som vi stiller til rådighed for virksomheder, foreninger og private, der ønsker at være en del af det spændende miljø på og omkring Gram Slot.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her