Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Granhøjen søger pædagogisk og sundhedsfagligt personale til botilbuddet "De Skæve Boliger" ved Nykøbing Sj.

Granhøjen tilbyder bolig, behandling og beskæftigelse til mennesker med komplekse psykosociale problematikker.

Fælles for vores arbejde er fundamentet af systemiske og narrative værdier, hvor beboeren regnes for eksperten i eget liv, og tages i medansvar for sin behandling.
Behandlingen foregår i hverdagens fællesskaber og relationer, med muligheden for at opleve sig som værende værdifuld, både over for sig selv, for andre og for fællesskabet for eksempel i forbindelse med bolig og beskæftigelse.

Særligt om ”De Skæve Boliger” og beboerne
Granhøjens Skæve Boliger er et §107 og §108 botilbud der er målrettet beboere mellem 18-70 år i egne boliger, der ligger geografisk fordelt omkring Nykøbing Sj. og Nr. Asmindrup. Nogle boliger ligger i byen og tæt på indkøb og offentlig transport, og andre boliger ligger lidt ude på landet.

Fælles for beboerne er, at der tages udgangspunkt i den enkeltes sociale kompetencer, og der arbejdes pædagogisk med at støtte den enkelte i at tilegne sig sociale færdigheder, på det niveau der er realistisk for beboeren.

At skabe fællesskab er en bærende værdi hos Granhøjen. Vi støtter derfor beboerne i at kunne indgå i fællesskaber i deres hverdag, i hverdagssituationer, og deres evne til at opbygge og bevare sunde relationer.

Om dig
Du er fagligt velfunderet i din praksis, og gennem ligeværdig dialog skaber du gode relationer og inviterer til samarbejde med både beboere og kolleger. Du besidder en faglig og menneskelig situationsfornemmelse, som du anvender til at vurdere hvornår der er behov for at være lyttende, involverende eller hvornår der er behov for at man som medarbejder trækker sig for at give beboeren plads og rum.

Vi leder efter dig, der samtidig:

  • er uddannet SSA, SSH, pædagog, eller pædagogisk assistent
  • har mindst 3 års erhvervserfaring med specialpsykiatri/specialområdet
  • kan kommunikere tydeligt på godt dansk, stille krav og holde strukturen i hverdagen
Granhøjen A/S tilbyder:
  • løbende kompetenceudvikling, hvor kurser og uddannelse har høj prioritet
  • et godt arbejds- og læringsmiljø med gode kollegaer
  • et stærkt værdigrundlag med fokus på at støtte vores beboere til så selvstændig en hverdag som muligt
  • Mulighed for at du med din faglighed kan bidrage til at nye måder at løse sociale problematikker på
Ansøgning og ansættelse
Du vil blive fastansat i en fuldtidsstilling i Granhøjens Skæve Boliger i udekørende team med tiltrædelse d. 01-05-2021 eller hurtigst muligt derefter.
Arbejdsstedet er beliggende i 4500 Nykøbing Sj. og Nr. Asmindrup.

Din arbejdstid vil ligge i tidsrummet 08.00-22.00, og er en kombination af hverdage og weekender.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du kan fremvise gyldigt kørekort til kat. B samt fremvise straffeattest.

Vi inviterer løbende til samtale, så tøv ikke med at kontakte os. Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Hvis du har spørgsmål eller ønsker stillingsopslaget uddybet, er du velkommen til at kontakte vores HR-afdeling på hverdage mellem kl. 8.00 og 15.00 på telefon 8877 2682.
Bemærk at vi ikke modtager ansøgninger sendt via mail eller i print.

Koncernen Gran Recovery and Health
Gran Recovery and Health skaber helhedsorienterede forløb med fokus på Recovery og rehabilitering på det specialiserede socialområde.

Med hvert vores fokusområde bidrager alle virksomheder i koncernen til at støtte mennesker i at skabe en identitet og en fremtid, der rækker ud over deres udfordringer. Det kræver medarbejdere med stor faglighed og menneskelig indsigt, og vi leder derfor efter medarbejdere, som arbejder i overensstemmelse med vores grundlag. Vi arbejder ud fra en systemisk og narrativ tilgang, og vi lægger vægt på samarbejde, arbejdsglæde og anerkendelse.

Bæredygtighed som giver mening
Gran Recovery and Healths vision er bæredygtige fællesskaber. Vi har erfaring for, at det virker og giver noget mere værdifuldt end økonomisk overskud, når vi sætter fokus på miljø, bæredygtigt brug af resurser og socialt ansvar. En af de helt store effekter for os og for de mennesker, som bor her, er mening. Det at handle og tænke bæredygtigt skaber en meningsfuldhed – omkring en selv, ens relation til andre og til omverden. Vi plejer at sige, at ”Sammen kan vi mere”, og det synes vi forpligter. Vi har i alt det, vi gør, samarbejde som fællesnævner, helt i tråd med tankerne om bæredygtighed og CSR, hvor vi alle er nødt til at tage del i arbejdet omkring at reducere negative påvirkninger og fremme bæredygtig udvikling.  

Samlet har Gran Recovery and Health omkring 350 medarbejdere, der har deres daglige gang i vores fem virksomheder:

Granhøjen er et af landets ældste, private specialpsykiatriske behandlingstilbud. Vi har tilbud inden for bolig, beskæftigelse og behandling til mennesker med psykiske lidelser og sociale problemer.
På Granhøjen tror vi på, at alle mennesker er andet og mere end deres udfordringer og diagnoser. Granhøjens personale er uddannet i systemisk og narrativ teori, metode og behandling, som udgør fundamentet i den anerkendende tilgang, der praktiseres på Granhøjen og i resten af koncernen.

Skovhus Privathospital er landets ældste og største, private psykiatriske hospital.
Skovhus Privathospital er landsdækkende med hovedsæde i Nykøbing Sjælland og ambulante klinikker i Aalborg, Vordingborg og Lyngby. Under Skovhus Privathospital findes også Granhus Kvindekrisecenter og vagtfirmaet GTService, som yder akut kriseberedskab på botilbud.

REBOA skaber meningsfuld beskæftigelse for mennesker med psykiske lidelser. REBOA har mere end 10 forskellige beskæftigelsestilbud inden for forskellige faggrupper. Under REBOA ligger de to socialt ansvarlige virksomheder: Hotel du Vest og Nygårdens Gårdbutik og Frugtplantage.

MATOR er en entreprenørvirksomhed, som vedligeholder de fysiske rammer, vi alle arbejder i. MATOR fungerer samtidig som beskæftigelsestilbud.

IS Kilden sørger for hovedparten af det administrative arbejde i koncernen og laver udviklingstiltag for alle virksomheder i koncernen.

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.