Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Gravemaskinefører

Vi søger en dygtig og rutineret maskinfører til kørsel med gravemaskine, gerne erfaring med nedrivning.

 

Jobbet vil være alsidigt og du skal være klar med en hjælpende hånd, hvor det behøves.

 

Det er et krav at du taler og forstår dansk. 


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330040749Phoenix-e55ba82812019-06-13T00:00:00Gravemaskinefører

Vi søger en dygtig og rutineret maskinfører til kørsel med gravemaskine, gerne erfaring med nedrivning.

 

Jobbet vil være alsidigt og du skal være klar med en hjælpende hånd, hvor det behøves.

 

Det er et krav at du taler og forstår dansk. 

2019-08-01T00:51:43.573 Vi søger en dygtig og rutineret maskinfører til kørsel med gravemaskine, gerne erfaring med nedrivning. Jobbet vil være alsidigt og du skal være klar med en hjælpende hånd, hvor det behøves. Det er et krav at du taler og forstår dansk.11jobnete55ba828100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-07-31T00:00:0000010EuropaDanmarkSjælland & øerSydsjælland inkl. MønNæstvedEuropaDanmarkSjælland & øerSydsjælland inkl. MønFaxe3544922NORMANN & PETERSEN NEDBRYDNING A/S11Glasmagervej 14684HolmegaardDKDanmark0regnskab@np-nedrivning.dkDKDanmarkDanmark8Fuldtid46Permanent775847JobNet5002869500286910011-06-20190https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=e55ba828https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=e55ba828https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=e55ba828&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=e55ba828&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Produktion_haandvaerk_og_transport/Industri/5.jpgGravemaskinefører12008001Dansk3Læse/ tale833205Maskinfører28Industri362070236regnskab@np-nedrivning.dkregnskab@np-nedrivning.dkDanmarkDanmark330107138Værktøjsmager til Termax A/SProfile Vi søger en dygtig værktøjsmager. Du vil stå for fremstilling, vedligehold og videreudvikling af stanse- og trækværktøjer, samt udstyr omkring stanseproduktionen. I værktøjsafdelingen udføres opgaverne bl.a. ved trådgnistning og styrede maskiner. Der arbejdes med Inventor og D-CAM Cut. Termax er i løbende udvikling. Opgaverne vil du løse sammen med andre dygtige kolleger i et uformelt og positivt arbejdsmiljø. Vi forventer du arbejder selvstændigt og struktureret og har teamspirit i fokus. Termax ligger centralt lige ud til Sydmotorvejen. Vi vil rigtig gerne i kontakt med dig og høre om dine kompetencer og din motivation for jobbet. Skriftlig ansøgning via knappen Send ansøgning eller sendes att.: Svend Peter Revsbeck. Tiltrædelse snarest. Termax er underleverandør af værktøjer samt stanseproduktion af små og mellemstore præcisionsdele til elektronik, medicoteknik og finere mekanik. Produktionen foregår på automatiske presser og stanseautomater. Termax A S - Industrivej 10 - 4683-Rønnede - www.termax.dk Se mere på vores ansøgersite: https: termax.ofir.comVi søger en dygtig værktøjsmager. Du vil stå for fremstilling, vedligehold og videreudvikling af stanse- og trækværktøjer, samt udstyr omkring stanseproduktionen.

I værktøjsafdelingen udføres opgaverne bl.a. ved trådgnistning og styrede maskiner. Der arbejdes med Inventor og D-CAM Cut.

Termax er i løbende udvikling. Opgaverne vil du løse sammen med andre dygtige kolleger i et uformelt og positivt arbejdsmiljø. Vi forventer du arbejder selvstændigt og struktureret og har ”teamspirit” i fokus.

Termax ligger centralt lige ud til Sydmotorvejen.

Vi vil rigtig gerne i kontakt med dig og høre om dine kompetencer og din motivation for jobbet.

Skriftlig ansøgning via knappen "Send ansøgning" eller sendes att.: Svend Peter Revsbeck.

Tiltrædelse snarest.

Termax er underleverandør af værktøjer samt stanseproduktion af små og mellemstore præcisionsdele til elektronik, medicoteknik og finere mekanik. Produktionen foregår på automatiske presser og stanseautomater.

Termax A/S - Industrivej 10 - 4683-Rønnede - www.termax.dkSe mere på vores ansøgersite: https://termax.ofir.com

ORS/Small/e25af957_logo.jpegTermax A/SRønnede2019-10-31T00:00:002019-12-13T00:00:00
330120810Erfaren maskinfører søges til at grave fibernet på Sjælland.Robot Vi søger en erfaren maskinfører til at grave fibernet på Sjælland. Pt. arbejder vi i Slagelse. Vi forventer: Det er vigtigt, at du kan se på en tegning eller er villig til at lære det. Du skal befinde dig godt med at arbejde i team. Du kan arbejde selvstændigt og mestrer frihed under ansvar . Du er ikke bange for at få jord under neglene. Du er mødestabil og arbejdsom. Du har humoristisk sans og er samspillende med dine kollegaer. Kørekort til bil er et krav. Trailerkort er en fordel. Har du erfaring med at skyde fibernet er det en fordel, men dette er ikke et krav. Dine kolleger: Vi er et lille erfarent team med masser af humor og højt til loftet . Vores motto er: Vi kan komme langt alene, men endnu længere sammen . Vi er ærekære og bestræber os på at aflevere et pænt stykke arbejde hver eneste dag. Vi siger tingene som de er med et glimt i øjet.Interesseret? Ansættelse er hurtigst muligt, så send din ansøgning og CV allerede i dag. Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Formand Kristian Hjortbøl på tlf. 60616456. Om Hjortbøls Totalentreprise: Vi er en lille entreprenørvirksomhed beliggende i Rønnede. Vores primære beskæftigelse er at grave skyde fibernet. Vi arbejder som underentreprenør for en større velrenomeret entreprenørvirksomhed på Sjælland. Vi tilbyder også haveservice og brolægning til private.

Vi søger en erfaren maskinfører til at grave fibernet på Sjælland.
Pt. arbejder vi i Slagelse.  


Vi forventer:

 • Det er vigtigt, at du kan se på en tegning eller er villig til at lære det.
 • Du skal befinde dig godt med at arbejde i team.
 • Du kan arbejde selvstændigt og mestrer ”frihed under ansvar”.
 • Du er ikke bange for at få jord under neglene.
 • Du er mødestabil og arbejdsom.
 • Du har humoristisk sans og er samspillende med dine kollegaer.


Kørekort til bil er et krav.
Trailerkort er en fordel.
Har du erfaring med at skyde fibernet er det en fordel, men dette er ikke et krav.


Dine kolleger:

Vi er et lille erfarent team med masser af humor og ”højt til loftet”.
Vores motto er: ”Vi kan komme langt alene, men endnu længere sammen”. Vi er ærekære og bestræber os på at aflevere et pænt stykke arbejde hver eneste dag. Vi siger tingene som de er – med et glimt i øjet.


Interesseret? 
Ansættelse er hurtigst muligt, så send din ansøgning og CV allerede i dag. 
Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Formand Kristian Hjortbøl på tlf. 60616456.

Om Hjortbøls Totalentreprise:
Vi er en lille entreprenørvirksomhed beliggende i Rønnede. Vores primære beskæftigelse er at grave/skyde fibernet. Vi arbejder som underentreprenør for en større velrenomeret entreprenørvirksomhed på Sjælland.
Vi tilbyder også haveservice og brolægning til private.

Hjortbøls Totalentreprise IVSRønnede2019-11-08T00:00:002020-01-01T00:00:00
330125098Alsidig maskinfører søgesRobot Hos Anlæg Kloak er vi hele tiden i udvikling. Vi har base i Køge og har en stor fast kundekreds i Storkøbenhavn og i østsjællands området. Vi får hele tiden nye spændende opgaver. Derfor søger vi nu en person, der kan være med til at udføre kvalitets arbejde af alle mulige slags. Vi forventer at du: - Er mødestabil - Har erfaring med maskiner - Er fleksibel - Kan arbejde selvstændigt - Har kørekort, og er selvtransporterende Ekstra plus hvis du har: - Erfaring med gråt og grønt anlægsarbejde Vi tilbyder: - Løn efter aftale og kvalifikationer - Gode kollegaer Stillingen er fuldtid med opstart snarest muligt. Send ansøgning og cv til hl@a-k.dk

Hos Anlæg & Kloak er vi hele tiden i udvikling. Vi har base i Køge og har en stor fast kundekreds i Storkøbenhavn og i østsjællands området. Vi får hele tiden nye spændende opgaver.

Derfor søger vi nu en person, der kan være med til at udføre kvalitets arbejde af alle mulige slags.

 

Vi forventer at du:

- Er mødestabil

- Har erfaring med maskiner

- Er fleksibel

- Kan arbejde selvstændigt

- Har kørekort, og er selvtransporterende

 

Ekstra plus hvis du har:

- Erfaring med gråt og grønt anlægsarbejde

 

Vi tilbyder:

- Løn efter aftale og kvalifikationer

- Gode kollegaer

 

Stillingen er fuldtid med opstart snarest muligt.

Send ansøgning og cv til hl@a-k.dk

SHS ANLÆG & KLOAK ApSKøge2019-11-15T00:00:002020-01-08T00:00:00
330133428Maskinførere til 2 tons gravemaskineRobot For vores kunde i Ringsted, søger vi 1-2 maskinførere til nedgravning af kabler og fiber. Vores kunde har travlt og søger derfor dygtige og ikke mindst ambitiøse medarbejdere til helårsansættelse. Der graves over hele Sjælland. Der arbejdes året rundt og vil ikke være tale om hjemsendelse i vinterperioden. Vi søger 1 til 2 nye kollega, som kan tiltræde hurtigst muligt. Der sættes en ære i godt håndværk, så har du kompetencerne og ikke mindst drivet, så hører vi gerne fra dig i dag. Dine kvalifikationer: Du har stor erfaring med gravemaskine (2 tons) Kan arbejde selvstændig og indgå i et sjak á 2-3 mand Har kørekort B og trailerkort BE Mødestabil og effektiv Vi tilbyder: En moderne arbejdsplads med ordnede forhold og god løn En virksomhed med et positivt og professionelt arbejdsklima, med en frisk og uformel omgangstone Et spændende job med masser af udfordringer på både større og mindre projekter. God Løn Kørekort: B

For vores kunde i Ringsted, søger vi 1-2 maskinførere til nedgravning af kabler og fiber.

Vores kunde har travlt og søger derfor dygtige og ikke mindst ambitiøse medarbejdere til helårsansættelse.

Der graves over hele Sjælland.

Der arbejdes året rundt og vil ikke være tale om hjemsendelse i vinterperioden. Vi søger 1 til 2 nye kollega, som kan tiltræde hurtigst muligt.

Der sættes en ære i godt håndværk, så har du kompetencerne og ikke mindst drivet, så hører vi gerne fra dig i dag.

Dine kvalifikationer:

 • Du har stor erfaring med gravemaskine (2 tons)
 • Kan arbejde selvstændig og indgå i et sjak á 2-3 mand
 • Har kørekort B og trailerkort BE
 • Mødestabil og effektiv

Vi tilbyder:

 • En moderne arbejdsplads med ordnede forhold og god løn
 • En virksomhed med et positivt og professionelt arbejdsklima, med en frisk og uformel omgangstone
 • Et spændende job med masser af udfordringer på både større og mindre projekter.
 • God Løn

Kørekort: B

Medarbejderne ApSRingsted2019-12-02T00:00:002019-12-29T00:00:00
330118664Gravesjak og skydemandRobot Gravesjak og skydemand søges. Gerne selvstændige. Til fiber- graveopgaver søges maskinfører og håndmænd - 2-3 mands sjak. Gerne folk der kender hinanden. Til stik og vejunderføring søges skydemand. Opgaverne ligger på midtsjælland. Nødvendige kompetencer: Kørekort og trailerkort Erfaring med gravemaskiner og eller skydegrej Du SKAL kunne arbejde selvstændigt på opgaverne fra start Du har tegnforståelse og kan bruge kabelsøger Hvis du har bevis fra kurset vejen som arbejdsplads vil det være en fordel Jeg tilbyder: Varigt arbejde til de rette folk Firmabil God løn Seriøse ansøgninger og CV kan sendes til: teglgaardentreprise@gmail.com Teglgaard Entreprise ApS Nykøbingvej 185, 4800 Nykøbing F.

Gravesjak og skydemand søges.

Gerne selvstændige.

Til fiber- graveopgaver søges maskinfører og håndmænd - 2-3 mands sjak. Gerne folk der kender hinanden. 

Til stik og vejunderføring søges skydemand.

Opgaverne ligger på midtsjælland.

Nødvendige kompetencer:

 • Kørekort og trailerkort
 • Erfaring med gravemaskiner og/eller skydegrej
 • Du SKAL kunne arbejde selvstændigt på opgaverne fra start
 • Du har tegnforståelse og kan bruge kabelsøger
 • Hvis du har bevis fra kurset " vejen som arbejdsplads" vil det være en fordel

Jeg tilbyder:

 • Varigt arbejde til de rette folk
 • Firmabil
 • God løn

Seriøse ansøgninger og CV kan sendes til: 

teglgaardentreprise@gmail.com

Teglgaard Entreprise ApS

Nykøbingvej 185, 4800 Nykøbing F.

 

TEGLGAARD TAG & FACADE ApSNykøbing F2019-11-06T00:00:002019-12-30T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Værktøjsmager til Termax A/S

Termax A/S

Rønnede
Vi søger en dygtig værktøjsmager. Du vil stå for fremstilling, vedligehold og videreudvikling af stanse- og trækværktøjer, samt udstyr omkring stanseproduktionen. I værktøjsafdelingen udføres opgaverne bl.a. ved trådgnistning og styrede maskiner. De...
Indrykket:31. oktober 2019
Udløbsdato:13. december 2019

Erfaren maskinfører søges til at grave fibernet på Sjælland.

Hjortbøls Totalentreprise IVS

Rønnede
Vi søger en erfaren maskinfører til at grave fibernet på Sjælland. Pt. arbejder vi i Slagelse. Vi forventer: Det er vigtigt, at du kan se på en tegning eller er villig til at lære det. Du skal befinde dig godt med at arbejde i team. Du kan arbejde s...
Indrykket:8. november 2019
Udløbsdato:1. januar 2020

Alsidig maskinfører søges

SHS ANLÆG & KLOAK ApS

Køge
Hos Anlæg Kloak er vi hele tiden i udvikling. Vi har base i Køge og har en stor fast kundekreds i Storkøbenhavn og i østsjællands området. Vi får hele tiden nye spændende opgaver. Derfor søger vi nu en person, der kan være med til at udføre kvalitet...
Indrykket:15. november 2019
Udløbsdato:8. januar 2020

Maskinførere til 2 tons gravemaskine

Medarbejderne ApS

Ringsted
For vores kunde i Ringsted, søger vi 1-2 maskinførere til nedgravning af kabler og fiber. Vores kunde har travlt og søger derfor dygtige og ikke mindst ambitiøse medarbejdere til helårsansættelse. Der graves over hele Sjælland. Der arbejdes året run...
Indrykket:2. december 2019
Udløbsdato:29. december 2019

Gravesjak og skydemand

TEGLGAARD TAG & FACADE ApS

Nykøbing F
Gravesjak og skydemand søges. Gerne selvstændige. Til fiber- graveopgaver søges maskinfører og håndmænd - 2-3 mands sjak. Gerne folk der kender hinanden. Til stik og vejunderføring søges skydemand. Opgaverne ligger på midtsjælland. Nødvendige kompet...
Indrykket:6. november 2019
Udløbsdato:30. december 2019