Graver

Graver til Høve pastorat

 

Stillingen som graver ved Flakkebjerg, Fårdrup, Høve og Skørpinge kirker, Slagelse provsti, er ledig til besættelse den 01.08.2020 eller hurtigst muligt.

Vil du være graver på landet? Her venter en arbejdsplads med 4 smukke gamle kirker og kirkegårde og et alsidigt arbejde, hvor du ud over graver funktionen også skal deltage ved kirkelige handlinger.

Hos os vil dit initiativ og din kreativitet blive værdsat, og dine ideer vil blive hørt. Du skal have lyst til at påtage dig at føle et ansvar og ejerskab for kirkerne og kirkegårdene. Til gengæld vil du opleve et positivt internt miljø, præget af gensidig respekt og glade og flittige kollegaer og menighedsråd. 

I små tætte nærmiljøer er graveren kirkens ansigt udadtil. Du er den menigheden møder på kirkegården og ved kirkelige handlinger. Derfor skal du have lyst til at tage dig tid til omsorg, for det er også dig, der møder mennesker, når livet er svært. 

I din hverdag indgår du i et team med pastoratets ledende graver. 

Graveren varetager følgende opgaver:

 • Ansvarlig for kirkernes og de øvrige bygningers vedligeholdelse, drift og rengøring.
 • Den daglige drift af kirkegården og andre arealer, som hører til kirkerne.
 • Passe og efterse kirkegårdenes og kirkernes installationer, varmeanlæg, udstyr og maskiner.
 • Deltagelse i kirkelige handlinger i samarbejde med det øvrige personale ved kirkerne.
 • Administrative opgaver som kirkegårdsprotokolføring, udskrivning af årsafregninger, udfærdigelse af legataftaler og gravstedsbreve.

 

Kirkerne har installeret automatisk ringeanlæg.

 

Vi forventer, at du:

 • Er uddannet graver eller har ønske om at gennemføre uddannelsen. 
 • Har en positiv holdning til folkekirken og kirkelivet.
 • Både kan lide at arbejde selvstændigt og i team.
 • Er god til at få opgaverne planlagt, evner at være på forkant og har et godt overblik
 • Aktivt påtager sig et medansvar for kirkegårdenes udvikling, har æstetisk sans samt gartnermæssig forståelse.
 • Er indstillet på et konstruktivt samarbejde med menighedsrådet og kirkens øvrige ansatte.
 • It- kompetence og evt. kendskab til Brandsoft kirkegårdssystem.
 • Har kørekort.

 

Ansættelsen er omfattet af Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentlig Ansattes Organisationer (OAO-S) samt Organisationsaftale for kirkefunktionærer med kerneopgaver som kirketjener eller graver indgået mellem Finansministeriet og Forbundet af kirke- og kirkegårdsansatte med tilhørende protokollat for gravere.

Aftalerne kan ses på www.folkekirkenspersonale.dk.

Nuværende tjenestemandsansatte gravere har ret til at bevare deres tjenestemandsstatus ved ansættelse med direkte overgang. Der skal i så fald ske en klassificering af stillingen.

Stillingen er indplaceret i løngruppe 1 for ansøgere uden gartnerisk uddannelse. Årslønnen aftales indenfor intervallet 296.798,00 – 354.262,00 kr. (nutidskroner). Fikspunktet er årligt kr. 296.798,00 kr.

Ansøgere med gartnerisk uddannelse indplaceres i løngruppe 2. Årslønnen aftales indenfor intervallet 289.193,00 – 368.721,00 kr. (nutidskroner). Fikspunktet er årligt kr. 303.654,00 kr.

Der er rådighedsforpligtelse til stillingen. Rådighedstillægget udgør årligt 21.733,75 kr. (nutidskroner).

Løn samt rådighedstillæg kvoteres i overensstemmelse med stillingens ansættelsesbrøk. Aftale om indplacering i lønintervallet indgås mellem menighedsrådet og FAKK.

Stillingen er en fuldtidsstilling. Arbejdstiden opgøres på årsbasis med en gennemsnitlig ugentlig arbejdstid på 37 timer. 

Da en del af jobbet er deltagelse ved kirkelige handlinger, skal du selvfølgeligt forvente arbejdsdage i weekender og på helligdage. Til gengæld er det meget op til dig, hvor dine fridage placeres.

Der vil blive indhentet referencer samt børne- og straffeattest.

Ansøgningen med relevante bilag sendes til menighedsrådet på mail: hoeve.sogn@km.dk.

Ansøgningen skal være menighedsrådet i hænde senest den 14.07. 2020. Ansættelsessamtaler vil blive afholdt den 17.07. 2020.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning.

 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.