Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Graver og kirketjener ved Hejnsvig kirke

Vi søger til Hejnsvig kirke en dygtig og pålidelig medarbejder, der kan påtage sig  arbejdet som graver og kirketjener.

Arbejdet omfatter ledelse og ansvar for kirkegårdens daglige vedligeholdelse, gravfæstelser m.m. samt kirketjeneste ved gudstjeneste og kirkelige handlinger.

Vi søger en  engageret  person, der har interesse for den danske folkekirke og med en uddannelse som gartner eller lignende. Desuden forventer vi, at du har kendskab til IT på brugerniveau og et vist kendskab til regnskab. I løbet af de første to år efter ansættelsen skal du gennemføre et obligatorisk 5 ugers kursus for graver og kirketjener.

Ansættelse sker ved Hejnsvig menighedsråd, Kirkevej 1, Hejnsvig.

Der er i sommerhalvåret ansat 3 medarbejdere på kirkegården.

Arbejdet foregår i samarbejde med Vesterhede sogn, og den pågældende kan, efter nærmere aftale, blive pålagt arbejde ved andre sogne i provstiet.

Stillingen er på 37 timer om ugen og ønskes besat 1. juli 2018 eller efter nærmere aftale

Ansættelsen er omfattet af Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentlige Ansattes Organisationer (OAO-S) og organisationer for kirkefunktionærer med kærneopgaver som kirketjener eller graver indgået mellem Finansministeriet og Forbundet af kirke-og kirkegårds ansatte med tilhørende protokollat for gravere.

Aftalerne kan ses på http://www.folkekirkenspersonale.dk

Stillingen er indplaceret i løngruppe 1, da der ikke er krav om gartnerisk uddannelse. Årslønnen aftales indenfor intervallet 263.394 kr. – 339.641 kr. (nutidskroner). Fikspunkt er årligt kr. 263.396 Kr.

Stillingen er indplaceret i løngruppe 2, hvis ansøger har en gartnerisk uddannelse. (Svendebrev som gartner) Årslønnen aftales indenfor intervallet 277.258 kr.- 353.503 kr. (nutidskroner). Fikspunkt er årligt 291.121 kr.

Hertil kommer pension.

Der er rådighedsforpligtelse til stillingen, og der udbetales rådighedstillæg. Dette udgør 11.740,50 kr. – 26.231,03 kr.( nutidskroner) Fikspunkt 20.836,75 kr.

Løn samt rådighedstillæg kvoteres i overensstemmelse med stillingens ansættelsesbrøk. Aftalen om indplacering i lønintervallet indgås mellem menighedsråd og FAKK.

Nuværende tjenestemandsansatte gravere har ret til at bevare deres tjenestemands status ved ansættelse med direkte overgang. Der skal i så fald ske en klassificering af stillingen.

 

Nærmere oplysninger om stillingen fås ved henvendelse til kontaktperson Claus Gleerup tlf.: 23819817/ eller mail:  8945fortrolig@sogn.dk Menighedsrådet kan oplyse, at der vil blive indhentet referencer samt børneattest.

Ansøgning med relevante bilag sendes til Hejnsvig menighedsråd, Kirkevej 1, 7250 Hejnsvig i lukket kuvert mrk. ”Ansøgning” eller til mailadresse: 8945fortrolig@sogn.dk  

Ansøgningen skal være menighedsrådet i hænde senest 26. marts 2018. Ansættelsessamtaler finder sted i uge 14 eller 15.

Venlig hilsen

Hejnsvig menighedsråd

Jørn Neergaard Olsen, formand


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her