Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

GRAVER SØGES

Graver søges

 

 

Da vore gravere ved Lyngby og Rubjerg kirker har valgt at gå på pension, søger Rubjerg - Lyngby menighedsråd, Hjørring søndre provsti en graver som i samarbejde med en gravermedhjælper, kan være graver for både Rubjerg og Lyngby kirker. Stillingen er på 37 timer pr. uge og er ledig fra 1. april eller efter aftale.

Vi forventer at vor nye graver i samarbejde med gravermedhjælper:

 • kan varetage og være ansvarlig for kirkegårdenes vedligeholdelse, gravfæstelser m.m.
 • kan varetage pasning tilsyn og rengøring af kirkerne
 • kan forberede og medvirke ved gudstjenester, arrangementer og øvrige kirkelige handlinger.
 • kan vejlede kirkegårdens brugere
 • kan arbejde selvstændigt og samvittighedsfuldt og tilrettelægge arbejdet for medhjælper.
 • kan varetage administrative opgaver i Brandsoft kirkegårdssystem

Vi søger en medarbejder, der:

 • er udadvendt og imødekommende
 • er fleksibel, engageret, initiativrig og kommunikerer godt i skrift og tale
 • har et positivt livssyn, godt humør og en god fornemmelse for arbejdets særlige karakter.
 • har gode IT kundskaber, gerne med kendskab til Brandsoft
 • har relevant faglig uddannelse og er villig til at deltage i nødvendig uddannelse
 • fungerer godt socialt og er indstillet på et konstruktivt samarbejde med præster, menighedsråd og kirkens øvrige personale
 • er fortrolig med folkekirken og har indsigt i dens liv og struktur

Vi tilbyder:

 • en selvstændig og udfordrende stilling med stor indflydelse på egen hverdag
 • en engageret medarbejdergruppe

 

Ansættelsesvilkår

Ansættelsen er omfattet af Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentlig Ansattes Organisationer (OAO-S) og Organisationsaftale for kirkefunktionærer med kerneopgaver som kirketjener eller graver indgået mellem Finansministeriet og Forbundet af kirke- og kirkegårdsansatte med tilhørende protokollat for gravere. Aftalerne kan ses på http://www.folkekirkenspersonale.dk.

 

Nuværende tjenestemandsansatte gravere har ret til at bevare deres tjenestemandsstatus ved ansættelse med direkte overgang. Der skal i så fald ske en klassificering af stillingen.

Det er en betingelse, at den obligatoriske 5 ugers uddannelse for gravere gennemføres indenfor 2 år efter ansættelsens start. Se cirkulære om uddannelseskrav for kirkefunktionærer på http://www.folkekirkenspersonale.dk.

Stillingen er indplaceret i løngruppe 1, for gravere uden gartnerisk uddannelse. Årslønnen aftales inden for intervallet 263.394 – 339.641 kr. (nutidskroner). Fikspunktet er kr. 263.396 (nutidskroner).

Der ydes et årligt rådighedsbeløb på kr. 20.836,75 (nutidskroner).

Stillingen er indplaceret i løngruppe 2, for gravere med gartnerisk uddannelse. Årslønnen aftales inden for intervallet 277.258 kr. – 353.503 kr. (nutidskroner). Fikspunktet er kr. 291.121 (nutidskroner).

Der ydes et årligt rådighedsbeløb på 20.836,75 kr. (nutidskroner).

Menighedsrådets forslag til lønniveau er fikspunktet årligt ved ansættelse på 37 timer. Aftale om indplacering i lønintervallet indgås mellem menighedsrådet og FAKK.

Ansættelsen sker med tre måneders prøvetid. Menighedsrådet kan oplyse, at der vil blive indhentet referencer og børneattest i forbindelse med ansættelsen.

Der er pligt til at gøre tjeneste ved andre ansættelsesmyndigheder i provstiet i overensstemmelse med de aftaler menighedsrådet indgår/har indgået med andre ansættelsesmyndigheder.

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte

formand Bjarne Terkelsen på tlf. 61 74 23 71 eller

næstformand Birthe Guldbæk Faurhøj på tlf. 20 12 99 21

 

Ansøgning med relevante bilag sendes til Rubjerg - Lyngby menighedsråd på e-mail: 8470fortrolig@SOGN.DK Ansøgningen skal være menighedsrådet i hænde senest onsdag den 21. februar 2018 kl. 12.00. Ansættelsessamtaler forventes at finde sted i uge 9.

Se mere om Rubjerg og Lyngby sogne på http://www.loekkenkirke.dk


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Graver til Storvorde Kirke søges

Sognegården

Aalborg
Stillingen som graver ved Storvorde Kirke er ledig med tiltrædelse snarest muligt. Stillingen er på 37 timer pr. uge. Graveren skal varetage følgende kerneopgaver: Varetage og være ansvarlig for kirkegårdens vedligeholdelse, gravfæstelser m.m. Være ...
Indrykket:5. oktober 2018
Udløbsdato:22. oktober 2018

Gravermedhjælper

Ulstrup-Gundersted Sognes Menighedsråd

Rebild
En stilling som gravermedhjælper ved Ulstrup Kirkegård og Gundersted Kirkegård, Ulstrup-Gundersted sogn er ledig snarest muligt eller senest pr. 1. december 2018. Stillingen er på 37 timer pr. uge med en årsnorm på 1924 timer. Aflønningen sker på ti...
Indrykket:15. oktober 2018
Udløbsdato:1. november 2018