Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

GRAVER SØGES

Graver søges

 

 

Da vore gravere ved Lyngby og Rubjerg kirker har valgt at gå på pension, søger Rubjerg - Lyngby menighedsråd, Hjørring søndre provsti en graver som i samarbejde med en gravermedhjælper, kan være graver for både Rubjerg og Lyngby kirker. Stillingen er på 37 timer pr. uge og er ledig fra 1. april eller efter aftale.

Vi forventer at vor nye graver i samarbejde med gravermedhjælper:

 • kan varetage og være ansvarlig for kirkegårdenes vedligeholdelse, gravfæstelser m.m.
 • kan varetage pasning tilsyn og rengøring af kirkerne
 • kan forberede og medvirke ved gudstjenester, arrangementer og øvrige kirkelige handlinger.
 • kan vejlede kirkegårdens brugere
 • kan arbejde selvstændigt og samvittighedsfuldt og tilrettelægge arbejdet for medhjælper.
 • kan varetage administrative opgaver i Brandsoft kirkegårdssystem

Vi søger en medarbejder, der:

 • er udadvendt og imødekommende
 • er fleksibel, engageret, initiativrig og kommunikerer godt i skrift og tale
 • har et positivt livssyn, godt humør og en god fornemmelse for arbejdets særlige karakter.
 • har gode IT kundskaber, gerne med kendskab til Brandsoft
 • har relevant faglig uddannelse og er villig til at deltage i nødvendig uddannelse
 • fungerer godt socialt og er indstillet på et konstruktivt samarbejde med præster, menighedsråd og kirkens øvrige personale
 • er fortrolig med folkekirken og har indsigt i dens liv og struktur

Vi tilbyder:

 • en selvstændig og udfordrende stilling med stor indflydelse på egen hverdag
 • en engageret medarbejdergruppe

 

Ansættelsesvilkår

Ansættelsen er omfattet af Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentlig Ansattes Organisationer (OAO-S) og Organisationsaftale for kirkefunktionærer med kerneopgaver som kirketjener eller graver indgået mellem Finansministeriet og Forbundet af kirke- og kirkegårdsansatte med tilhørende protokollat for gravere. Aftalerne kan ses på http://www.folkekirkenspersonale.dk.

 

Nuværende tjenestemandsansatte gravere har ret til at bevare deres tjenestemandsstatus ved ansættelse med direkte overgang. Der skal i så fald ske en klassificering af stillingen.

Det er en betingelse, at den obligatoriske 5 ugers uddannelse for gravere gennemføres indenfor 2 år efter ansættelsens start. Se cirkulære om uddannelseskrav for kirkefunktionærer på http://www.folkekirkenspersonale.dk.

Stillingen er indplaceret i løngruppe 1, for gravere uden gartnerisk uddannelse. Årslønnen aftales inden for intervallet 263.394 – 339.641 kr. (nutidskroner). Fikspunktet er kr. 263.396 (nutidskroner).

Der ydes et årligt rådighedsbeløb på kr. 20.836,75 (nutidskroner).

Stillingen er indplaceret i løngruppe 2, for gravere med gartnerisk uddannelse. Årslønnen aftales inden for intervallet 277.258 kr. – 353.503 kr. (nutidskroner). Fikspunktet er kr. 291.121 (nutidskroner).

Der ydes et årligt rådighedsbeløb på 20.836,75 kr. (nutidskroner).

Menighedsrådets forslag til lønniveau er fikspunktet årligt ved ansættelse på 37 timer. Aftale om indplacering i lønintervallet indgås mellem menighedsrådet og FAKK.

Ansættelsen sker med tre måneders prøvetid. Menighedsrådet kan oplyse, at der vil blive indhentet referencer og børneattest i forbindelse med ansættelsen.

Der er pligt til at gøre tjeneste ved andre ansættelsesmyndigheder i provstiet i overensstemmelse med de aftaler menighedsrådet indgår/har indgået med andre ansættelsesmyndigheder.

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte

formand Bjarne Terkelsen på tlf. 61 74 23 71 eller

næstformand Birthe Guldbæk Faurhøj på tlf. 20 12 99 21

 

Ansøgning med relevante bilag sendes til Rubjerg - Lyngby menighedsråd på e-mail: 8470fortrolig@SOGN.DK Ansøgningen skal være menighedsrådet i hænde senest onsdag den 21. februar 2018 kl. 12.00. Ansættelsessamtaler forventes at finde sted i uge 9.

Se mere om Rubjerg og Lyngby sogne på http://www.loekkenkirke.dk


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Medhjælper til Sulsted Kirke

SULSTED MENIGHEDSRÅD

Aalborg
For at søge dette job skal du være berettiget til at blive ansat som jobrotationsvikar. Hvis du er i tvivl, skal du kontakte dit jobcenter. Hvis dit jobcenter har henvist dig til en Anden Aktør, er det dem, du skal kontakte. Da vores gravermedhjælpe...
Indrykket:31. juli 2018
Udløbsdato:16. september 2018

Gravermedhjælper ved Brorstrup og Ravnkilde kirker

Ravnkilde og Brorstrup kirker

Rebild
En stilling som gravermedhjælper ved Brorstrup og Ravnkilde kirker og havehjælp i Ravnkilde præstegård er ledig og ønskes besat 1. september 2018 Der er tale om en tidsubegrænset deltidsstilling på 25 timer om ugen, ca. 900 timer på årsbasis, idet d...
Indrykket:10. august 2018
Udløbsdato:25. august 2018

Graver

Havbro Sogns Menighedsråd

Rebild
Stillingen som graver ved Haubro Kirke, Vesthimmerlands Provsti, Viborg Stift, er ledig pr. 1. september 2018, og ønskes besat hurtigst muligt. Stillingen er på 37 timer pr. uge. Graveren skal varetage følgende opgaver: Varetage og være ansvarlig fo...
Indrykket:10. august 2018
Udløbsdato:24. august 2018