Gem job

Gravermedarbejder

Gravermedhjælper

En stilling som gravermedhjælper ved 3 kirkegårde i Vorning-Kvorning-Hammershøj sogne er ledig pr. 1. august 2021.

Stillingen er på 37 timer pr. uge. Aflønningen sker på timebasis. Afhængigt af opgaver og årstid kan der i perioder forventes overarbejde.

Vi forventer, at du er fleksibel, samarbejdsvillig, arbejdsom og selvstændig.

Ansøgere med plantekendskab, egen bil og eventuel erfaring med brolægning vil blive foretrukket.

Sognene har ca. 2000 indbyggere, og der er 4 ansatte i sognene.

I pastoratet er tre middelalderkirker med tilhørende kirkegårde. Igennem de senere år har kirkegårdene været under omlægning og modernisering for at lette driften og vedligehold. I dialog mellem menighedsråd og kirkegårdens personale laves der løbende strategier for drift og omlægninger for at lave attraktive og besøgsværdige kirkegårde.

Arbejdsopgaverne vil primært være:

Lugning, vedligehold, anlæg og beplantning af kirkegårde og gravsteder, ringetjeneste, flaghejsning, vedligehold og små reparationer af maskinel og øvrigt forefaldende arbejde.

Vikar for graver i dennes ferie, hvor opgaverne er følgende:

Medvirken ved begravelser, gudstjenester og kirkelige handlinger, menighedsbetjening og rengøringsopgaver. Opregningerne er ikke udtømmende. Vikartimerne er inkluderet i den ugentlige arbejdstid.

Vi kan tilbyde: En rummelig og alsidig arbejdsplads med gode kolleger og et aktivt menighedsråd.

Ansættelse sker ved Vorning-Kvorning-Hammershøj Sognes Menighedsråd beliggende i Viborg Østre Provsti. Ansættelse og aflønning sker efter Overenskomst for gravermedhjælpere på landsbykirkegårde indgået mellem Kirkeministeriet og Fagligt Fælles Forbund (3F). Aftalen kan ses på www.folkekirkenspersonale.dk.

Den årlige løn udgør for gravermedhjælpere uden gartnerisk uddannelse er kr. 254.779,00 (trin 1) og kr. 261.893,00 (trin 2) (nutidskroner). Der sker aflønning på timeløn.

Nærmere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til Kirsten Vernersen på telefonnummer 60953223 / eller mail til 8639fortrolig@sogn.dk.

Ansøgningen med relevante bilag sendes på mail til 8639fortrolig@sogn.dk. Ansøgningen skal være menighedsrådet i hænde senest den 15. maj 2021.

Ansættelsessamtaler forventes at finde sted 21. maj 2021.

Menighedsrådet kan oplyse, at der vil blive indhentet referencer. Der vil være en prøvetid på 3 mdr.


Gem job

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Gem

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.