Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Gravermedhjælper

En stilling som gravermedhjælper ved Ørum, Viskum, Vejrum Kirkegårde, er ledig til besættelse fra medio marts og senest d. 1. april 2018.

Stillingen er på 1.050 timer pr. år, fordelt over 8-9 måneder og indeholder både arbejde på kirkegårdene og kirketjeneste. Aflønningen sker på timebasis. Ud over en periode med vinterfyring, i perioden fra grandækningen er færdig til d. 1. april, vil arbejdstiden i den øvrige del af året primært være på 37 timer ugentligt.Timetallet vil dog, på visse tider af året kunne variere i op- og nedgående retning, på grund af arbejdets særlige karakter.

 Vi forventer, at du:

  • kan indgå i et problemfrit samarbejde med øvrige medarbejdere på kirkegården og ved kirkerne
  • er fleksibel for så vidt angår tilrettelæggelsen af arbejdstiden
  • er indstillet på en hverdag, hvor du har opgaver på tre forskellige kirkegårde, og således skal møde ind på skiftende arbejdssteder
  • Er venlig, hjælpsom og imødekommende over for alle du møder på kirkegården og i kirken.
  • har gyldigt kørekort.

 

Endvidere vil det være en fordel hvis du har erfaring med arbejdet på kirkegårde.

Ansættelse sker ved Ørum-Viskum-Vejrum Sognes Menighedsråd, Østergade 27, 8830 Tjele.

Ansættelse og aflønning sker efter Overenskomst for gravermedhjælpere på landsbykirkegårde, indgået mellem Kirkeministeriet og Fagligt Fælles Forbund (3F). Aftalen kan ses på http://www.folkekirkenspersonale.dk.

Basislønnen for gravermedhjælpere uden gartnerisk uddannelse udgør pr. time kr. 125,12 på trin 1 og kr. 127,97 på trin 2. For gravermedhjælpere med gartnerisk uddannelse udgør basislønnen pr. time kr. 143,66 på trin 1 og kr. 147,21 på trin 2. De anførte beløb er i nutidskroner (1. april 2017 niveau). Udover den anførte basisløn, er der mulighed for at aftale tillæg.

Nærmere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til kontaktperson Jens Egon Bay på telefonnummer 31311332 eller graver Jens Ole Nygaard på telefonnummer 20199606.

Ansøgningen med relevante bilag sendes til Menighedsrådet på mail: 8636fortrolig@sogn.dk 

Ansøgningen skal være menighedsrådet i hænde senest den 12. januar 2018.

Ansættelsessamtaler og udvælgelse forventes at finde sted i uge 4-5.

Menighedsrådet kan oplyse, at der vil blive indhentet børneattest og referencer.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her