Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Gravermedhjælper

En stilling som gravermedhjælper ved Rynkeby-Revninge Kirkegårde, Rynkeby og Revninge sogne er ledig snarest eller senest 1. marts.

Stillingen er på 1286 timer årlig i tidsrummet fra 1. marts til ca. 15. december. Aflønningen sker på timebasis. Afhængigt af opgaver og årstid kan der i perioder forventes overarbejde.

Derudover vil der være vikartimer som kirketjener ved gudstjenester og kirkelige handlinger, når graveren er fraværende ved friweekender og ferie. Vikartimer falder over ca. 14 weekender årligt.

Vi forventer, at du:

Er åben og fleksibel, og kan samarbejde omkring sognenes kirkeliv, og det øvrige personale.

Rynkeby Sogn har 1165 antal indbyggere, Revninge Sogn har 673 antal indbyggere,4 ansatte i sognet. Sognet er kendetegnet ved, at vi er et mindre pastorat med to Kirker og ét Menighedsråd. Der er automatisk klokkeringning i begge kirker.

Ansættelse sker ved Rynkeby-Revninge Sogns Menighedsråd beliggende Kirkevej 8, 5350 Rynkeby

Ansættelse og aflønning sker efter Overenskomst for gravermedhjælpere på landsbykirkegårde indgået mellem Kirkeministeriet og Fagligt Fælles Forbund (3F). Aftalen kan ses på www.folkekirkenspersonale.dk. Den årlige løn udgør for gravermedhjælpere uden gartner uddannelse kr. 244.264 (trin 1) og kr. 249.809 (trin 2) (nutidskroner). Den årlige løn udgør for gravermedhjælpere med gartner uddannelse kr. 280.447 (trin 1) og kr. 287.378 (trin 2) (nutidskroner). Der sker aflønning på timeløn.

Nærmere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til menighedsrådets valgte kontaktperson Kirsten Berthel, på telefonnummer 3013-1084 eller på mail: kirstenb1@stofanet.dk

Ansøgningen med relevante bilag sendes på mail til 7871fortrolig@sogn.dk
Ansøgningen skal være menighedsrådet i hænde senest den 10. februar 2018

Ansættelsessamtaler forventes at finde sted løbende.

Menighedsrådet kan oplyse, at der vil blive indhentet referencer.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her