Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Gravermedhjælper ved Stubbekøbing Kirkegård

En stilling som gravermedhjælper ved Stubbekøbing Kirkegård, Stubbekøbing Sogn er ledig pr. 1. marts 2018 eller snarest derefter. 

Stillingen er på 37 timer pr. uge. Afhængigt af opgaver og årstid kan der i perioder forventes overarbejde.

Arbejdet består primært af pasning og vedligeholdelse af gravsteder og kirkegårdens øvrige arealer, hækklipning, græsslåning og grandækning. Opgaverne løses i samarbejde med graveren. Gravermedhjælperen skal desuden kunne afløse for graveren ved dennes fravær samt hjælpe til ved bisættelser og begravelser efter behov.

Vi søger en engageret og fleksibel medarbejder med interesse for det grønne fagområde og mod på at arbejde ude i al slags vejr. Et vist kendskab til IT er ligeledes ønskværdigt. 

Vi forventer, at du kan arbejde selvstændigt, at du er pålidelig og stabil samt har forståelse for kirkegården som arbejdsplads.

Vi kan tilbyde en fast stilling med velordnede ansættelsesforhold.

Stubbekøbing Sogn har ca. 2100 indbyggere og 6 ansatte.

Ansættelsen sker ved Stubbekøbing Sogns Menighedsråd beliggende Møllegade 2, 4850 Stubbekøbing. 

Ansættelse og aflønning sker efter Overenskomst for gravermedhjælpere på landsbykirkegårde indgået mellem Kirkeministeriet og Fagligt Fælles Forbund (3F). Aftalen kan ses på www.folkekirkenspersonale.dk. Den årlige løn udgør for gravermedhjælpere uden gartnerisk uddannelse kr. 244.264 (trin 1) og kr. 249.809 (trin 2). Den årlige løn for gravermedhjælpere med gartnerisk uddannelse udgør kr. 280.447 (trin 1) og 287.378 (trin 2). Der sker aflønning på timebasis.

Nærmere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til kontaktperson Connie Zlatevski på teleforn 30 61 48 42 eller graver Monika Larsen på telefon 54 44 18 35.

Ansøgning med relevante bilag stiles til Stubbekøbing Menighedsråd og sendes på mail til 7607fortrolig@sogn.dk

Ansøgningen skal være menighedsrådet i hænde senest d. 25 februar 2018. Ansættelsessamtaler forventes at finde sted i slutningen af uge 9.

 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her