Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Gregers Krabbe søger pædagogisk medarbejder til deltidsstilling i SFO

Friskole søger ny SFO-medarbejder

Nær skovens dybe stille ro findes et sted i det Himmerlandske, som er ganske særlig.  Gregers Krabbe er en samlet betegnelse for vores fire institutioner: Naturvuggestuen- og børnehaven, friskolen og SFO’en Krabben. Vi er placeret lige op ad Rold Skov, og med disse naturskønne omgivelser er der fantastiske muligheder for udendørs aktiviteter, leg og kreative udfoldelser.

Vi har 120 elever på friskolen, hvoraf de 40-45 børn er tilmeldt SFO’en Krabben. Her leves et rigt børne- og skoleliv, som bærer præg af nærhed og fællesskab for både børn, forældre og ansatte.

 

SFO’en Krabben

Krabben holder til i friskolens lokaler. Vi er kendt for et højt aktivitetsniveau, hvor større og mindre projekter danner rammen for de pædagogiske aktiviteter. Vi søger en pædagogisk medarbejder til vores SFO, som er idérig og pædagogisk reflekteret omkring, hvilke aktiviteter der skal planlægges og gennemføres i vores SFO-tilbud.

Vi er interesserede i at høre, hvad netop DU kan bidrage med? Måske er du et musisk eller kreativt talent? Måske er du sportsmand, og har positive erfaringer med gennemførelse af fysiske aktiviteter? Måske er du noget helt andet?

 

Hvad søger vi?

Der er tale om en deltidsstilling på ca. 50 %. Dette svarer i gennemsnit til en arbejdstid på i alt 16 timer i uger, hvor friskolen har åben. I skolefri uger er arbejdstiden i gennemsnit ca. 18 timer pr. uge. Den angivne timefordeling er vejledende, og kan variere fra år til år.

 

Hvem søger vi?

Mest af alt søger vi en person, som ”falder” for vores sted med hjertet. En person som kan se udviklingsmulighederne i at være en mindre institution, hvor kendskabet og kontakten til børn, forældre og øvrige samarbejdspartnere er stort og nært. En selvejende institution hvor vi er ”Herre i eget hus”, og i samarbejde med forældre og ansatte lægger en fælles kurs for vores unikke sted.

Herudover vægtes følgende:

 • Du er uddannet pædagog eller har erfaring fra SFO eller anden klubarbejde
 • Du er anerkendende i din tilgang, og kan hjælpe børnene på rette vej ved at fokusere på deres ressourcer
 • Du har fokus på børnenes trivsel og læring
 • Du ser forældreengagementet som en ressource, og ser samarbejdet som nøglen til at opnå succeser sammen med børnene
 • Du formår at samarbejde med både kollegaer, forældre og børn, og bidrage aktivt med pædagogiske funderede aspekter i din praksis
 • Dit arbejde afspejler struktur og handlekraftig selvstændighed
 • Du er smilende og tålmodig, og kan bevare overblikket i en travl hverdag

 

Hvad tilbyder vi?

 • En arbejdsplads med et godt arbejdsmiljø, hvor humor og seriøsitet er en fast del af hverdagen
 • Et job med mulighed for at sætte dine personlige talenter i spil
 • En masse glade børn, som har brug for en omsorgsfuld og tydelig voksen
 • En arbejdsplads med ordnede forhold, hvor kurser/efteruddannelse prioriteres højt
 • En arbejdsplads med et godt socialt sammenhold

 

Løn- og ansættelsesvilkår

Aflønning sker efter gældende overenskomst med BUPL. Vores ansættelsespolitik indebærer, at der ved ansættelse indhentes referencer fra tidligere arbejdssteder. Anfør kontaktinfo på reference i din ansøgning. Ved ansættelse indhentes straffe- og børneattest efter gældende lovgivning.  

Har du uddybende spørgsmål til stillingsopslaget kan skoleleder Lars Øgendahl Overgaard kontaktes på leder@gregerskrabbe.dk eller tlf. 98 37 33 40. Ansøgning stiles til nævnte mail med teksten "SFO-medarbejder" i emnefelt. Ansøgningsfrist er fredag d. 9. april kl. 12.00.

Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 16. Ansøgere der ikke har hørt fra os senest onsdag d. 14. april, er desværre ikke kommet i betragtning.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning!


ellerDownload

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.