Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Gregers Krabbe søger rengøringsassistent(er)

Om Gregers Krabbe

Nær skovens dybe stille ro findes et sted i det Himmerlandske, som er ganske særlig.  Gregers Krabbe er en samlet betegnelse for vores fire institutioner:

Naturvuggestuen- og børnehaven, friskolen og SFO’en Krabben.

Vi er placeret lige op ad Rold Skov, og med disse naturskønne omgivelser er der fantastiske muligheder for udendørs aktiviteter, leg og kreative udfoldelser. Vi har 20 børn i naturvuggestuen, 40-45 børn i naturbørnehaven og fra næste skoleår ca. 120 elever på friskolen. Her leves et rigt børne- og skoleliv, som bærer præg af nærhed og fællesskab for både børn, forældre og ansatte.

Hvem søger vi?

Gregers Krabbe søger en erfaren rengøringsassistent, som kan varetage den daglige rengøring af vores daginstitutioner, friskole og SFO. Der er tale om en 37 timers stilling med arbejdstid fra ca. kl. 14.00 til kl. 21.00. Afhængigt af ansøgerfelt kan stillingen deles op i to, hvor ansvarsområderne fordeles mellem de to rengøringsassistenter.

Som arbejdsplads vægter vi stabilitet, en positiv indstilling og et åbent og ærligt samarbejde. Humor er nærmest et must. Vi forventer, at vores kommende medarbejder "får noget fra hånden", og er selvstændig i både planlægningen og udførelsen af diverse arbejdsopgaver.

Vi ønsker, at vores kommende rengøringsassistent vil føle sig som en del af vores fantastiske sted. Gregers Krabbe er kendetegnet ved en uhøjtidelig omgangsform, hvor alle hjælper til med stort som småt. Vi søger en medarbejder, som kan starte snarest muligt. Gerne fra august måned.

Løn- og ansættelsesvilkår

Aflønning sker efter gældende overenskomst med 3F. Vores ansættelsespolitik indebærer, at der ved ansættelse indhentes referencer fra tidligere arbejdssteder. Anfør kontaktinfo på reference i din ansøgning. Ved ansættelse indhentes straffe- og børneattest efter gældende lovgivning. 

Har du uddybende spørgsmål til stillingsopslaget kan skoleleder Lars Øgendahl Overgaard kontaktes på leder@gregerskrabbe.dk eller tlf. 98 37 33 40. Ansøgning stiles til nævnte mail med teksten "Rengøringsassistent" i emnefelt. Ansøgningsfrist er torsdag d. 2. juli kl. 12.00.

Dato for ansættelsessamtaler er endnu ukendt. Ansøgere der ikke har hørt fra os senest fredag d. 3. juli, er desværre ikke kommet i betragtning.

NB: Vi forbeholder os retten til løbende at afholde samtaler med interessante kandidater i ansøgningsperioden. Ansøg derfor hellere i dag end i morgen.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning!


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.