Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

GRILL EKSPIDIENT SØGES

Vi har travlt, derfor søger vi 2 deltids grill ekspidienter til pasning af grillbar. 

Arbejdet består i at passe en grillbar herunder alt det der måtte være i en grillbar pasning. 

Erfaring vil være fint, men ikke et krav. 

Udover dette har vi også brug for en chauffør som skal bringe mad ud til vores kunder i Roskilde. Det er vigtigt at du kender til Roskilde, og at du har din egen scotter eller eget bil. Tilskud til benzin betales naturligvis ud over lønnen. 

Skriv venligst lidt om dig selv og send gerne en ansøgning med CV til farukfinans@godmail.dk

Vi skal venligst frabede os om at modtager andre ansøgninger end det vi har brug for. For vi vil helst ikke have ansøgninger fra en maler, murer, tømmer m.v. 

 

Vi glæder os til at høre fra dig. 

Red & Yellow

Roskilde

 

 

 


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329823555Phoenix-fd5dd06b12018-06-01T00:00:00GRILL EKSPIDIENT SØGES

Vi har travlt, derfor søger vi 2 deltids grill ekspidienter til pasning af grillbar. 

Arbejdet består i at passe en grillbar herunder alt det der måtte være i en grillbar pasning. 

Erfaring vil være fint, men ikke et krav. 

Udover dette har vi også brug for en chauffør som skal bringe mad ud til vores kunder i Roskilde. Det er vigtigt at du kender til Roskilde, og at du har din egen scotter eller eget bil. Tilskud til benzin betales naturligvis ud over lønnen. 

Skriv venligst lidt om dig selv og send gerne en ansøgning med CV til farukfinans@godmail.dk

Vi skal venligst frabede os om at modtager andre ansøgninger end det vi har brug for. For vi vil helst ikke have ansøgninger fra en maler, murer, tømmer m.v. 

 

Vi glæder os til at høre fra dig. 

Red & Yellow

Roskilde

 

 

 

2018-07-22T00:50:17.323 Vi har travlt, derfor søger vi 2 deltids grill ekspidienter til pasning af grillbar. Arbejdet består i at passe en grillbar herunder alt det der måtte være i en grillbar pasning. Erfaring vil være fint, men ikke et krav. Udover dette har vi også brug for en chauffør som skal bringe mad ud til vores kunder i Roskilde. Det er vigtigt at du kender til Roskilde, og at du har din egen scotter eller eget bil. Tilskud til benzin betales naturligvis ud over lønnen. Skriv venligst lidt om dig selv og send gerne en ansøgning med CV til farukfinans@godmail.dk Vi skal venligst frabede os om at modtager andre ansøgninger end det vi har brug for. For vi vil helst ikke have ansøgninger fra en maler, murer, tømmer m.v. Vi glæder os til at høre fra dig. Red Yellow Roskilde11Jobnetfd5dd06b100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2018-07-21T00:00:0000010EuropaDanmarkSjælland & øerMidtsjællandRoskilde3274579Red & Yellow v/Mehmet Özel11Industrivej 264000RoskildeDKDanmark0
farukfinans@godmail.dkDKDanmarkDKDanmark
7Deltid46Permanent582190JobNet48334831000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=fd5dd06bhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=fd5dd06bhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=fd5dd06b&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=fd5dd06b&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Produktion_haandvaerk_og_transport/Transport_og_logistik/7.jpgMed et job indenfor Transport og logistik bliver du mødt af spændende opgaver. Hvis du er interesseret, er jobbet som Chauffør lige noget for dig.12007891Dansk3Læse/ tale933323Chauffør12Transport og logistik355328691Mehmet Faruk Ozelfarukfinans@godmail.dkDKDanmarkDKDanmark329941999Fast kranchauffør søges til spændende stilling hos Johannes FogBasic Hos Johannes Fog mener vi, at umage betaler sig, og vi går gerne den ekstra mil for at gøre kunderne tilfredse! Vi søger lige nu en dygtig, mødestabil og serviceminded chauffør, som har kørekort til kategori B, C, CE, førerkort, gyldigt EU kvalifikationsbevis, kran D certifikat, Tachografkort, samt truckkort og gerne ADR bevis. Som chauffør, med base i vores forretning i Ølstykke, bliver du en del af et team som kører materialer til byggepladser, til professionelle kunder og til private adresser. Dine primære arbejdsopgaver vil være: Kørsel i vores Fog-lastvogn med 26 TM kranPluk og pakning af varer til kørselLæsning losning af byggematerialer med kran hos vores kunderKundebetjening på byggeplads leveringsstedPasning og pleje af køretøj Som chauffør vil du fungere som ambassadør for Fog du får en afgørende rolle i samarbejdet med vores kunder. Vi søger chauffør til en fuldtidsstilling. Du får en løn der afspejler dine kvalifikationer, pensionsordning, favorabel personalekøbsordning, firma sommerhus samt andre personalegoder. Lyder det som noget for dig? Så send venligst din ansøgning via linket i dette opslag. Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Planlægningschef Bo Lauritsen på tlf.: 21 63 98 15. Vi glæder os til at høre fra dig. Se mere på vores ansøgersite: https: johannesfog.brandero.com

Hos Johannes Fog mener vi, at umage betaler sig, og vi går gerne den ekstra mil for at gøre kunderne tilfredse!

Vi søger lige nu en dygtig, mødestabil og serviceminded chauffør, som har kørekort til kategori B, C, CE, førerkort, gyldigt EU kvalifikationsbevis, kran D certifikat, Tachografkort, samt truckkort og gerne ADR bevis.

Som chauffør, med base i vores forretning i Ølstykke, bliver du en del af et team som kører materialer til byggepladser, til professionelle kunder og til private adresser.

Dine primære arbejdsopgaver vil være:

 • Kørsel i vores Fog-lastvogn med 26 TM kran
 • Pluk og pakning af varer til kørsel
 • Læsning/losning af byggematerialer med kran hos vores kunder
 • Kundebetjening på byggeplads/leveringssted
 • Pasning og pleje af køretøj

Som chauffør vil du fungere som ambassadør for Fog – du får en afgørende rolle i samarbejdet med vores kunder.

Vi søger chauffør til en fuldtidsstilling. Du får en løn der afspejler dine kvalifikationer, pensionsordning, favorabel personalekøbsordning, firma sommerhus samt andre personalegoder.

Lyder det som noget for dig? Så send venligst din ansøgning via linket i dette opslag. Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Planlægningschef  Bo Lauritsen på tlf.: 21 63 98 15. Vi glæder os til at høre fra dig.

Se mere på vores ansøgersite: https://johannesfog.brandero.com

ORS/Small/0bbf84db_logo.pngJohannes FogØlstykke2019-01-14T15:00:45.8102019-02-17T00:00:00
329931826Chauffør til feje-/sugemaskine søges - SjællandRobot FORSTAS A S afdeling på Sjælland søger en erfaren fejechauffør til at køre feje- sugemaskine. Du kommer til at arbejde i en landsdækkende virksomhed, som har fokus på værdiskabende processer, udpræget selvstændighed i arbejdet og en meget kort vej fra beslutning til handling. Vi værdsætter åbenhed, dialog og samarbejde. Din primære opgave Fører af feje- sugemaskine Dine kvalifikationer Du har erfaring som fører af feje- sugemaskine Du har en professionel og engageret tilgang til opgaverne Du er udadvendt, serviceorienteret og kvalitetsbevidst Du er mødestabil, og kan arbejde selvstændigt og ansvarsfuldt Du har minimum C kørekort Du har gerne gyldigt Vejen som arbejdsplads kursus FORSTAS tilbyder Stor indflydelse på egen dag, med frihed under ansvar En fast stilling med løn efter kompetencer erfaring, pensionsordning og sundhedsforsikring Gode kollegaer i et afslappet og godt fagligt stærkt arbejdsmiljø Tiltrædelse Snarest muligt efter aftale vi venter gerne på den rette kandidat. Vi læser ansøgninger og inviterer til samtale løbende, så send din ansøgning og dit CV allerede i dag. Stillingen vil blive besat når den rette person er fundet. Ansøgning og kontakt: Skriftlige ansøgninger vedlagt CV sendes til: Anne Green på ags@forstas.dk med teksten Ansøgning Fejechauffør i emne feltet. Spørgsmål til stillingen kan rettes til Anne Green på mobil 6131 8092. Alle henvendelser vil blive behandlet fortroligt.

FORSTAS A/S afdeling på Sjælland søger en erfaren fejechauffør til at køre feje-/sugemaskine.

Du kommer til at arbejde i en landsdækkende virksomhed, som har fokus på værdiskabende processer, udpræget selvstændighed i arbejdet og en meget kort vej fra beslutning til handling. Vi værdsætter åbenhed, dialog og samarbejde.

Din primære opgave

 • Fører af feje-/sugemaskine

Dine kvalifikationer

 • Du har erfaring som fører af feje-/sugemaskine
 • Du har en professionel og engageret tilgang til opgaverne
 • Du er udadvendt, serviceorienteret og kvalitetsbevidst
 • Du er mødestabil, og kan arbejde selvstændigt og ansvarsfuldt
 • Du har minimum C kørekort
 • Du har gerne gyldigt ”Vejen som arbejdsplads” kursus

FORSTAS tilbyder

 • Stor indflydelse på egen dag, med frihed under ansvar
 • En fast stilling med løn efter kompetencer/erfaring, pensionsordning og sundhedsforsikring
 • Gode kollegaer i et afslappet og godt fagligt stærkt arbejdsmiljø

Tiltrædelse

Snarest muligt efter aftale – vi venter gerne på den rette kandidat.

Vi læser ansøgninger og inviterer til samtale løbende, så send din ansøgning og dit CV allerede i dag. Stillingen vil blive besat når den rette person er fundet.

Ansøgning og kontakt:

Skriftlige ansøgninger vedlagt CV sendes til: Anne Green på ags@forstas.dk med teksten ”Ansøgning – Fejechauffør” i emne feltet.

Spørgsmål til stillingen kan rettes til Anne Green på mobil 6131 8092.

Alle henvendelser vil blive behandlet fortroligt.

Forstas A/SStenløse2018-12-20T00:00:002019-02-14T00:00:00
329931286DistributionschaufførRobot SFT VikarService søger Distributionschauffører til en af vores kunder. Som chauffør hos os bliver du del af en virksomhed, som ønsker at være den foretrukne partner, når vores kunder mangler fleksibel arbejdskraft i kortere eller længere perioder. Vi søger primært chauffører til distributionskørsel, hvorfor erfaring med den type kørsel er en fordel. Er klar på en travl hverdag og sætter en ære i at give vores kunder en god service Har kørekort til kategori C samt førerkort og EU-kvalifikationsbevis Det vil være en fordel at have kørekort til kategori CE Taler, læser, skriver dansk på et rimeligt niveau Stortrives med at arbejde selvstændigt og sætter en ære i at løse opgaverne i fællesskab, når det er påkrævet Er mødestabil og overholder aftaler og tidspunkter En fleksibel arbejdsplads hvor du selv har indflydelse på din hverdag Arbejdstid efter aftale. Vi søger både til fuldtid og deltid

SFT VikarService søger Distributionschauffører til en af vores kunder. 

Som chauffør hos os bliver du del af en virksomhed, som ønsker at være den foretrukne partner, når vores kunder mangler fleksibel arbejdskraft i kortere eller længere perioder. 

Vi søger primært chauffører til distributionskørsel, hvorfor erfaring med den type kørsel er en fordel.

 • Er klar på en travl hverdag og sætter en ære i at give vores kunder en god service
 • Har kørekort til kategori C samt førerkort og EU-kvalifikationsbevis
 • Det vil være en fordel at have kørekort til kategori CE
 • Taler, læser, skriver dansk på et rimeligt niveau
 • Stortrives med at arbejde selvstændigt og sætter en ære i at løse opgaverne i fællesskab, når det er påkrævet
 • Er mødestabil og overholder aftaler og tidspunkter
 • En fleksibel arbejdsplads hvor du selv har indflydelse på din hverdag

Arbejdstid efter aftale. Vi søger både til fuldtid og deltid

SFT Vikarservice ApSSorø2018-12-21T00:00:002019-02-16T00:00:00
329925218Kran Grab ChaufførRobot Vi skal bruge 2 stk kran grab Chauffør, en til asfalt kørsel og en til alm grab kørsel

Vi skal bruge 2 stk kran grab Chauffør, en til asfalt kørsel og en til alm grab kørsel

 

 

ORDRUPGAARD ENTREPRISE ApSKirke Såby2018-12-10T00:00:002019-02-04T00:00:00
329923366Chauffør søgesRobot Vi søger en ny kollega til at føre en 18 pallers forvogn til blandet godskørsel. Vi lægger vægt på langvarigt samarbejde, godt kollegaskab, frihed under ansvar. Du får din egen bil og dit eget værktøj til at løse de tildelte opgaver med. Der er primært tale om pallekørsel. Lyder det interessant så ring til Lone på 2727 0503 eller 2727 0527

Vi søger en ny kollega til at føre en 18 pallers forvogn til blandet godskørsel.

 

Vi lægger vægt på langvarigt samarbejde, godt kollegaskab, frihed under ansvar.

 

Du får din egen bil og dit eget værktøj til at løse de tildelte opgaver med.

Der er primært tale om pallekørsel.

 

Lyder det interessant så ring til Lone på 2727 0503 eller 2727 0527

BLH Flytning 6 Transport ApSTaastrup2018-12-05T00:00:002019-01-30T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Fast kranchauffør søges til spændende stilling hos Johannes Fog

Johannes Fog

Ølstykke
Hos Johannes Fog mener vi, at umage betaler sig, og vi går gerne den ekstra mil for at gøre kunderne tilfredse! Vi søger lige nu en dygtig, mødestabil og serviceminded chauffør, som har kørekort til kategori B, C, CE, førerkort, gyldigt EU kvalifika...
Indrykket:14. januar 2019
Udløbsdato:17. februar 2019

Chauffør til feje-/sugemaskine søges - Sjælland

Forstas A/S

Stenløse
FORSTAS A S afdeling på Sjælland søger en erfaren fejechauffør til at køre feje- sugemaskine. Du kommer til at arbejde i en landsdækkende virksomhed, som har fokus på værdiskabende processer, udpræget selvstændighed i arbejdet og en meget kort vej f...
Indrykket:20. december 2018
Udløbsdato:14. februar 2019

Distributionschauffør

SFT Vikarservice ApS

Sorø
SFT VikarService søger Distributionschauffører til en af vores kunder. Som chauffør hos os bliver du del af en virksomhed, som ønsker at være den foretrukne partner, når vores kunder mangler fleksibel arbejdskraft i kortere eller længere perioder. V...
Indrykket:21. december 2018
Udløbsdato:16. februar 2019

Kran Grab Chauffør

ORDRUPGAARD ENTREPRISE ApS

Kirke Såby
Vi skal bruge 2 stk kran grab Chauffør, en til asfalt kørsel og en til alm grab kørsel
Indrykket:10. december 2018
Udløbsdato:4. februar 2019

Chauffør søges

BLH Flytning 6 Transport ApS

Taastrup
Vi søger en ny kollega til at føre en 18 pallers forvogn til blandet godskørsel. Vi lægger vægt på langvarigt samarbejde, godt kollegaskab, frihed under ansvar. Du får din egen bil og dit eget værktøj til at løse de tildelte opgaver med. Der er prim...
Indrykket:5. december 2018
Udløbsdato:30. januar 2019