Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Grillekspedient

Medarbejder til danskejet grillbar i Vestbyen søges.

Du skal være udadvendt og gerne snakkesalig.

Du skal have ordenssans og overblik.

Du skal være engageret og villig til at yde dit bedste altid.

Du skal kunne arbejde selvstændigt og tage beslutninger.

Du skal kunne arbejde og holde hovedet koldt i et, til tider, hektisk miljø.

Du skal kunne tale flydende dansk.

Du skal bo i Aalborg.

Jobbet består i, at tage imod bestillinger fra kunder, tilberede burgere, sandwich, hotdogs og andre grillretter samt servere dette. Desuden består det i åbning og lukning af forretningen, samt opfyldning af varer og daglig rengøring.

Vi tilbyder en arbejdsplads med styr på tingene, samt et team af dygtige engagerede medarbejdere.

Vi tilbyder 15 timer pr. uge (Hverdage fra kl 17-22.30 samt Weekender)


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329741514Phoenix-a276588612018-01-15T23:00:11.090Grillekspedient

Medarbejder til danskejet grillbar i Vestbyen søges.

Du skal være udadvendt og gerne snakkesalig.

Du skal have ordenssans og overblik.

Du skal være engageret og villig til at yde dit bedste altid.

Du skal kunne arbejde selvstændigt og tage beslutninger.

Du skal kunne arbejde og holde hovedet koldt i et, til tider, hektisk miljø.

Du skal kunne tale flydende dansk.

Du skal bo i Aalborg.

Jobbet består i, at tage imod bestillinger fra kunder, tilberede burgere, sandwich, hotdogs og andre grillretter samt servere dette. Desuden består det i åbning og lukning af forretningen, samt opfyldning af varer og daglig rengøring.

Vi tilbyder en arbejdsplads med styr på tingene, samt et team af dygtige engagerede medarbejdere.

Vi tilbyder 15 timer pr. uge (Hverdage fra kl 17-22.30 samt Weekender)

2018-02-13T01:00:38.027 Medarbejder til danskejet grillbar i Vestbyen søges. Du skal være udadvendt og gerne snakkesalig. Du skal have ordenssans og overblik. Du skal være engageret og villig til at yde dit bedste altid. Du skal kunne arbejde selvstændigt og tage beslutninger. Du skal kunne arbejde og holde hovedet koldt i et, til tider, hektisk miljø. Du skal kunne tale flydende dansk. Du skal bo i Aalborg. Jobbet består i, at tage imod bestillinger fra kunder, tilberede burgere, sandwich, hotdogs og andre grillretter samt servere dette. Desuden består det i åbning og lukning af forretningen, samt opfyldning af varer og daglig rengøring. Vi tilbyder en arbejdsplads med styr på tingene, samt et team af dygtige engagerede medarbejdere. Vi tilbyder 15 timer pr. uge (Hverdage fra kl 17-22.30 samt Weekender)11Jobneta2765886100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2018-02-12T00:00:0000110EuropaDanmarkEuropaDanmarkJyllandNordjyllandAalborg3078151KASTET GRILL & BURGER11Kastetvej 639000AalborgDKDanmarkORS/blank.png157.053908909.90173840
kastetgrill@stofanet.dkDKDanmarkDKDanmark
7Deltid46Permanent509395JobNet47399991000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=a2765886https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=a2765886https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=a2765886&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=a2765886&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButton1Dansk3Læse/ tale522015Ekspedient2Salg27Detail- og engroshandel352313924Louise Johansenkastetgrill@stofanet.dkDKDanmarkDKDanmark329939039Deltids ekspedientRobot Hvis du elsker at have travlt og mange bolde i luften er sød og smilende ,så er du måske den vi står og mangler! Du mestrer super god kundeservice og er selvfølgelig en god kollega. Vi mangler en ny medarbejder i ca 15-20 timer om ugen.Arbejdstiden vil være formiddag og eftermiddag.Du har efaring fra branchen. Du kommer til at arbejde i en butik, hvor brød og kager er vores speciale.

Hvis du elsker at have travlt og mange bolde i luften er sød og smilende ,så er du måske den vi står og mangler! Du mestrer super god kundeservice og er selvfølgelig en god kollega. Vi mangler en ny medarbejder i ca 15-20 timer om ugen.Arbejdstiden vil være formiddag og eftermiddag.Du har efaring fra branchen.

 

Du kommer til at arbejde i en butik, hvor brød og kager er vores speciale. 

Faunø DFL Food ApSNørresundby2019-01-09T00:00:002019-01-20T00:00:00
329937809Salgsassistent til F&G afdelingen søges til SPAR HobroRobot Til frugt og grønt afdelingen, i vores butik i Hobro, søger vi en salgsassistent på 37 timer, der skal være med til at sikre super kvalitet samt et spændende sortiment. Sammen med dine kolleger i butikken skal du sørge for, at afdelingen fremstår salgsklar og inspirerende for vores kunder. Du vil blive en del af en ny butik i udvikling og vil i den forbindelse få en vigtig rolle i vores butik. Dine ansvarsområder bliver frugt og grønt samt kolonial. Du vil få mulighed for at arbejde i en afdeling, hvor ikke to dage er ens, og hvor der er et konstant behov for udvikling og nytænkning for hele tiden at sikre at vores kunder får den bedst tænkelige indkøbsoplevelse. Brænder du for kvalitet og god kundeservice og vil du være med til at skabe rammerne for byens bedste fødevarebutik? Så er du måske den vi søger.... Arbejdsopgaver: Varebestilling og prisstyring Vareopfyldning Opbygning af spændende og inspirerende udstillinger Kvalitetssikring og fokus på den positive og inspirerende indkøbsoplevelse Sikre en altid inspirerende, velopfyldt og veltrimmet afdeling Ansvarlig for afdelingens salg, svind og indtjening Kvalitetssikring og fokus på den positive og inspirerende indkøbsoplevelse Du: Er kvalitetsbevidst og har sans for detaljer Er salgsorienteret og i stand til at yde kompetent vejledning Brænder for at give dine kunder en god oplevelse med hjem Er kreativ i dine udstillinger Har erfaring indenfor detail Du giver gerne dine kollegaer en hånd med i andre afdelinger ved behov, Du kan tage ansvar Kvalifikationer: Erfaring indenfor frugt og grønt og er gerne uddannet indenfor detail Stort produktkendskab, godt overblik og tør tage ansvar ved købmandens fravær Vi tilbyder: Et spændende og varieret job i en dynamisk butik Indflydelse på egen arbejdssituation og udvikling Gode arbejdsforhold og ansvar Din arbejdsdag bliver præget af, at du primært er tilknyttet F G-afdelingen, men der vil også kunne forekomme arbejdsopgaver i andre afdelinger i butikken. Jobbet er en fuldtidsstilling, hvor du på linje med det øvrige personale vil indgå i en turnusordning med arbejde hver 3. weekend. Synes du ovenstående lyder spændende så send en ansøgning via linket her på siden, og uddyb gerne hvorfor du ønsker at blive en del af vores spændende virksomhed. Har du spørgsmål til stillingen kan du kontakte købmand Ann Petersen på tlf. 98524377 eller 30502197

Til frugt og grønt afdelingen, i vores butik i Hobro, søger vi en salgsassistent på 37 timer, der skal være med til at sikre super kvalitet samt et spændende sortiment. Sammen med dine kolleger i butikken skal du sørge for, at afdelingen fremstår salgsklar og inspirerende for vores kunder.

Du vil blive en del af en ny butik i udvikling og vil i den forbindelse få en vigtig rolle i vores butik.

Dine ansvarsområder bliver frugt og grønt samt kolonial. Du vil få mulighed for at arbejde i en afdeling, hvor ikke to dage er ens, og hvor der er et konstant behov for udvikling og nytænkning for hele tiden at sikre at vores kunder får den bedst tænkelige indkøbsoplevelse.

Brænder du for kvalitet og god kundeservice – og vil du være med til at skabe rammerne for byens bedste fødevarebutik? Så er du måske den vi søger....

Arbejdsopgaver:

 • Varebestilling og prisstyring
 • Vareopfyldning
 • Opbygning af spændende og inspirerende udstillinger
 • Kvalitetssikring og fokus på den positive og inspirerende indkøbsoplevelse
 • Sikre en altid inspirerende, velopfyldt og veltrimmet afdeling
 • Ansvarlig for afdelingens salg, svind og indtjening
 • Kvalitetssikring og fokus på den positive og inspirerende indkøbsoplevelse

Du:

 • Er kvalitetsbevidst og har sans for detaljer
 • Er salgsorienteret og i stand til at yde kompetent vejledning
 • Brænder for at give dine kunder en god oplevelse med hjem
 • Er kreativ i dine udstillinger
 • Har erfaring indenfor detail 
 • Du giver gerne dine kollegaer en hånd med i andre afdelinger ved behov,
 • Du kan tage ansvar

Kvalifikationer:

 • · Erfaring indenfor frugt og grønt og er gerne uddannet indenfor detail
 • · Stort produktkendskab, godt overblik og tør tage ansvar ved købmandens fravær

Vi tilbyder:

 • · Et spændende og varieret job i en dynamisk butik
 • · Indflydelse på egen arbejdssituation og udvikling
 • · Gode arbejdsforhold og ansvar

Din arbejdsdag bliver præget af, at du primært er tilknyttet F&G-afdelingen, men der vil også kunne forekomme arbejdsopgaver i andre afdelinger i butikken. Jobbet er en fuldtidsstilling, hvor du på linje med det øvrige personale vil indgå i en turnusordning med arbejde hver 3. weekend.

Synes du ovenstående lyder spændende så send en ansøgning via linket her på siden, og uddyb gerne hvorfor du ønsker at blive en del af vores spændende virksomhed.

Har du spørgsmål til stillingen kan du kontakte købmand Ann Petersen på tlf. 98524377 eller 30502197  

Spar HobroHobro2019-01-07T00:00:002019-02-08T00:00:00
329937047Butiksassistent til SPORT 24 OUTLET AalborgRobot SPORT 24 OUTLET i Aalborg søger en dedikeret og passioneret sælger på fuldtid med erfaring fra lignende arbejde i sports- eller beklædningsbranchen til Danmarks fedeste og sjoveste sportskæde. Derfor skal du søge job i SPORT 24 OUTLET Hos SPORT 24 OUTLET Aalborg har du mulighed for at blive en del af et helt fantastisk sportsunivers og hjælpe SPORT 24 med at opfylde visionen om at være Danmarks førende sportskæde og familiens foretrukne valg inden for sportstøj og sportsmode. I SPORT 24 OUTLET kan hele familien nemlig finde både sportstøj, udstyr og modetøj til lave priser året rundt. Du får en afvekslende hverdag med masser af fart over feltet og frihed under ansvar. Du bliver en del af et stærkt team, der alle brænder for at give kunderne den bedst mulige oplevelse i SPORT 24 OUTLET Aalborg. Dine opgaver: Betjening af kunder og sørge for den gode kundeoplevelse. Vareopfyldning i butikken. Vareeksponering i butikken. Øvrigt butiksarbejde Din profil: Du er åben, engageret og hjælpsom. Du har overblik og kan lide at arbejde selvstændigt, mens du samtidig er i stand til at arbejde i et lille team. Du er fleksibel i forhold til arbejdstider og er en person, som er til at regne med. Straffeattest bedes fremvises ved eventuel ansættelse Kan du se dig selv i dette job og genkender forventningerne, så er du måske lige den, vi søger. SPORT 24 blev etableret i 2012 og beskæftiger mere end 1000 medarbejdere på landsplan. Sports 24s værdier er: Leg Vi opfordrer til at udforske legen i sporten. Vi er ikke bange for at gå nye veje og udfordre hinanden til at tænke nyt og anderledes. Fællesskab Vi respekterer alle og spiller på samme hold. Vi udnytter hinandens styrker og motiverer hinanden til hele tiden at blive bedre. Nærvær Vi lytter og indgår i en ærlig dialog med andre både kunder og kollegaer

SPORT 24 OUTLET i Aalborg søger en dedikeret og passioneret sælger på fuldtid med erfaring fra lignende arbejde i sports- eller beklædningsbranchen til Danmarks fedeste og sjoveste sportskæde. Derfor skal du søge job i SPORT 24 OUTLET

Hos SPORT 24 OUTLET Aalborg har du mulighed for at blive en del af et helt fantastisk sportsunivers og hjælpe SPORT 24 med at opfylde visionen om at være Danmarks førende sportskæde og familiens foretrukne valg inden for sportstøj og sportsmode. I SPORT 24 OUTLET kan hele familien nemlig finde både sportstøj, udstyr og modetøj til lave priser året rundt.

Du får en afvekslende hverdag med masser af fart over feltet og frihed under ansvar. Du bliver en del af et stærkt team, der alle brænder for at give kunderne den bedst mulige oplevelse i SPORT 24 OUTLET Aalborg.

Dine opgaver:

 • Betjening af kunder og sørge for den gode kundeoplevelse.
 • Vareopfyldning i butikken.
 • Vareeksponering i butikken.
 • Øvrigt butiksarbejde

Din profil:

 • Du er åben, engageret og hjælpsom.
 • Du har overblik og kan lide at arbejde selvstændigt, mens du samtidig er i stand til at arbejde i et lille team.
 • Du er fleksibel i forhold til arbejdstider og er en person, som er til at regne med.
 • Straffeattest bedes fremvises ved eventuel ansættelse

Kan du se dig selv i dette job og genkender forventningerne, så er du måske lige den, vi søger.

SPORT 24 blev etableret i 2012 og beskæftiger mere end 1000 medarbejdere på landsplan.

Sports 24s værdier er:

 • Leg – Vi opfordrer til at udforske legen i sporten. Vi er ikke bange for at gå nye veje og udfordre hinanden til at tænke nyt og anderledes.
 • Fællesskab – Vi respekterer alle og spiller på samme hold. Vi udnytter hinandens styrker og motiverer hinanden til hele tiden at blive bedre.
 • Nærvær – Vi lytter og indgår i en ærlig dialog med andre – både kunder og kollegaer
SPORT 24 OUTLET AalborgAalborg SV2019-01-04T00:00:002019-01-27T00:00:00
329934171SalgsassistentRobot Brænder du for at være en del af en virksomhed med V KST TRAVLHED - og har mod på at give den gas, så har jeg her jobbet til dig. Vi forventer at du besidder en solid portion engagement, overblik og handlekraft. Desuden forvantes det, at du aktivt medvirker til at skabe godt samarbejde, movivation og høj trivsel blandt butikkens øvrige medarbejdere. I SPAR er vi lokale helte. Det vil sige at vi er aktive medspillere i lokalsamfundet. SPAR er det lokale indkøbssted og det betyder, at vi kender vores kunder og tager tiden til at hjælpe og vejlede dem. Hos os er service en del af vores natur. Ansvarsområder : Du vil få ansvar for dine egne afdelinger og stå for optemering af den samlede drift. Fokus på salgs og indtjeningsoptimering Medvirke til at butikkens høje serviceniveau bibeholdes Opfølgning på rutiner, opgaver og varedisponering Gerne erfaring fra stilling i detailbranchen, meget gerne som faglært Kan arbejde aften og Weekend Kan arbejde 42 timer om ugen over en 14 dages periode

Brænder du for at være en del af en virksomhed med VÆKST & TRAVLHED - og har mod på at give den gas, så har jeg her jobbet til dig.

Vi forventer at du besidder en solid portion engagement, overblik og handlekraft.

Desuden forvantes det, at du aktivt medvirker til at skabe godt samarbejde, movivation og høj trivsel blandt butikkens øvrige medarbejdere.

I SPAR er vi lokale helte. Det vil sige at vi er aktive medspillere i lokalsamfundet. SPAR er det lokale indkøbssted og det betyder, at vi kender vores kunder og tager tiden til at hjælpe og vejlede dem. Hos os er service en del af vores natur.

Ansvarsområder : 

Du vil få ansvar for dine egne afdelinger og stå for optemering af den samlede drift.

Fokus på salgs og indtjeningsoptimering

Medvirke til at butikkens høje serviceniveau bibeholdes 

Opfølgning på rutiner, opgaver og varedisponering

Gerne erfaring fra stilling i detailbranchen, meget gerne som faglært 

Kan arbejde aften og Weekend

Kan arbejde 42 timer om ugen over en 14 dages periode 

VESTPARKENS SUPERMARKED A/SAalborg2018-12-28T00:00:002019-01-20T00:00:00
329922656Butikselev - NørresundbyRobot Som elev i Lidl bliver du en del af et vinderteam med branchens bedste kolleger. Vi tilbyder dig en 2-årig elevuddannelse, der kombinerer praktik med teori og giver dig mulighed for en måneds ophold i en af vores butikker i udlandet. Hos os gennemgår du både en faglig og personlig udvikling, hvor du kommer omkring alle vigtige opgaver i detailhandlen og lære at tage ansvar. Som elev tilbringer du hverdagen i en af vores Lidl-butikker, hvor du indgår som en del af den daglige butiksdrift. Du er på 8 skoleophold, á en uges varighed sammen med dine elev-kolleger i løbet af din 2-årige elevuddannelse. Aktiviteterne på skoleopholdene er med til at fremme såvel dine faglige kompetencer som det sociale sammenhold jer elever imellem. Den baggrundsviden, som du får på skoleopholdene, bruger du i din dagligdag i butikken, hvor du bl.a. lærer alt om butiksdrift lige fra varebestilling, planlægning, og analyse af nøgletal til varepræsentation, opfyldning af varer og betjening af vores mange kunder. Som noget helt unikt vil du som anden-års elev, og som afslutning på din uddannelse, sammen med de øvrige anden-års elever selvstændigt styre en af vores butikker i en hel uge. I løbet af ugen har du sammen med dine elev-kolleger ansvaret for alt lige fra vagtplanlægning til analyse af nøgletal. Derudover har du som en del af din uddannelse mulighed for at udvikle dig fagligt og personligt via et udlandsophold á en måneds varighed. Under udlandsopholdet arbejder du sammen med de øvrige anden-års elever i en lokal Lidl-butik på lige fod med de øvrige medarbejdere i butikken. Du bor sammen med dine elev-kolleger, og du får selvfølgelig fuld løn, diæter, rejse og logi betalt. De seneste år har vores elever været i Irland. Styringen af egen butik kombineret med skoleopholdene og udlandsopholdet skaber for alvor et sammenhold, hvor alle elever tager ansvar og gør hinanden bedre. Som elev får du løn under hele uddannelsen. Som noget ekstraordinært giver vi et Lidl-elevtillæg på 1.000 kr. brutto pr. måned udover den overenskomstmæssige elevløn. Om jobbet 2-årig elevuddannelse 8-ugers skoleophold fordelt på de to år sammen med dine elev-kolleger Mulighed for faglig og personlig udvikling via et udlandsophold á en måneds varighed Selvstændigt styre en af vores butikker i en hel uge sammen med de øvrige anden-års elever Hverdagene tilbringer du i en af vores Lidl-butikker, hvor du vil indgå som en del af den daglige butiksdrift Du kommer til at lære alt om butiksdrift lige fra varebestilling, planlægning og analyse af nøgletal til varepræsentation, opfyldning af varer og betjening af vores mange kunder Om dig Du er ambitiøs, dynamisk og resultatorienteret Du har drive, holdånd og godt humør Du drømmer om at tage ansvar, skabe resultater og blive en del af et vinderteam Du arbejder selvstændigt og hurtigt Du trives i en virksomhed med tempo, hvor arbejdsdagene sjældent er ens Du har gennemført er i gang med en EUD EUX, HHX, HF, HTX, STX eller lignende Vi tilbyder En spændende stilling, der vil udfordre og udvikle dig fagligt såvel som personligt En uddannelse i en international virksomhed med gode karrieremuligheder inden for detailhandel Et uformelt arbejdsmiljø med faglig sparring, humor og en tone, der er frisk og ligefrem Et rigtig godt fællesskab med engagerede og dygtige kolleger Mulighed for sundhedsordning Et Lidl-elevtillæg på 1.000 kr. brutto pr. måned udover den overenskomstmæssige elevløn Rabatordning hos flere udbydere af rejser, shopping, kultur, fitness m.m. Ansøgningsfrist:15. februar 2019 Tiltrædelse: August 2019 Er du interesseret i denne stilling? Tryk på nedenstående link for at komme videre til vores online ansøgningsportal. Husk at vedhæfte din motiverede ansøgning og CV. Vi glæder os til at læse din ansøgning https: karriere.lidl.dk da jobsearch Butikselev-Nørresundby-2972?rdeLocaleAttr da

Som elev i Lidl bliver du en del af et vinderteam med branchens bedste kolleger. Vi tilbyder dig en 2-årig elevuddannelse, der kombinerer praktik med teori og giver dig mulighed for en måneds ophold i en af vores butikker i udlandet. Hos os gennemgår du både en faglig og personlig udvikling, hvor du kommer omkring alle vigtige opgaver i detailhandlen og lære at tage ansvar.

Som elev tilbringer du hverdagen i en af vores Lidl-butikker, hvor du indgår som en del af den daglige butiksdrift. Du er på 8 skoleophold, á en uges varighed sammen med dine elev-kolleger i løbet af din 2-årige elevuddannelse. Aktiviteterne på skoleopholdene er med til at fremme såvel dine faglige kompetencer som det sociale sammenhold jer elever imellem. Den baggrundsviden, som du får på skoleopholdene, bruger du i din dagligdag i butikken, hvor du bl.a. lærer alt om butiksdrift; lige fra varebestilling, planlægning, og analyse af nøgletal til varepræsentation, opfyldning af varer og betjening af vores mange kunder.

Som noget helt unikt vil du som anden-års elev, og som afslutning på din uddannelse, sammen med de øvrige anden-års elever selvstændigt styre en af vores butikker i en hel uge. I løbet af ugen har du sammen med dine elev-kolleger ansvaret for alt lige fra vagtplanlægning til analyse af nøgletal.

Derudover har du som en del af din uddannelse mulighed for at udvikle dig fagligt og personligt via et udlandsophold á en måneds varighed. Under udlandsopholdet arbejder du sammen med de øvrige anden-års elever i en lokal Lidl-butik på lige fod med de øvrige medarbejdere i butikken. Du bor sammen med dine elev-kolleger, og du får selvfølgelig fuld løn, diæter, rejse og logi betalt. De seneste år har vores elever været i Irland.

Styringen af egen butik kombineret med skoleopholdene og udlandsopholdet skaber for alvor et sammenhold, hvor alle elever tager ansvar og gør hinanden bedre.

Som elev får du løn under hele uddannelsen. Som noget ekstraordinært giver vi et Lidl-elevtillæg på 1.000 kr. brutto pr. måned udover den overenskomstmæssige elevløn.

Om jobbet

 • 2-årig elevuddannelse
 • 8-ugers skoleophold fordelt på de to år sammen med dine elev-kolleger
 • Mulighed for faglig og personlig udvikling via et udlandsophold á en måneds varighed
 • Selvstændigt styre en af vores butikker i en hel uge sammen med de øvrige anden-års elever
 • Hverdagene tilbringer du i en af vores Lidl-butikker, hvor du vil indgå som en del af den daglige butiksdrift
 • Du kommer til at lære alt om butiksdrift; lige fra varebestilling, planlægning og analyse af nøgletal til varepræsentation, opfyldning af varer og betjening af vores mange kunder

 

Om dig

 • Du er ambitiøs, dynamisk og resultatorienteret
 • Du har drive, holdånd og godt humør
 • Du drømmer om at tage ansvar, skabe resultater og blive en del af et vinderteam
 • Du arbejder selvstændigt og hurtigt
 • Du trives i en virksomhed med tempo, hvor arbejdsdagene sjældent er ens
 • Du har gennemført/er i gang med en EUD/EUX, HHX, HF, HTX, STX eller lignende

 

Vi tilbyder

 • En spændende stilling, der vil udfordre og udvikle dig fagligt såvel som personligt
 • En uddannelse i en international virksomhed med gode karrieremuligheder inden for detailhandel
 • Et uformelt arbejdsmiljø med faglig sparring, humor og en tone, der er frisk og ligefrem
 • Et rigtig godt fællesskab med engagerede og dygtige kolleger
 • Mulighed for sundhedsordning
 • Et Lidl-elevtillæg på 1.000 kr. brutto pr. måned udover den overenskomstmæssige elevløn  
 • Rabatordning hos flere udbydere af rejser, shopping, kultur, fitness m.m.

Ansøgningsfrist:15. februar 2019 Tiltrædelse: August 2019

 

Er du interesseret i denne stilling?

Tryk på nedenstående link for at komme videre til vores online ansøgningsportal. Husk at vedhæfte din motiverede ansøgning og CV. Vi glæder os til at læse din ansøgning

https://karriere.lidl.dk/da/jobsearch/Butikselev-Nørresundby-2972?rdeLocaleAttr=da

 

Lidl Danmark K/S AdministrationNørresundby2019-01-02T00:00:002019-02-02T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Deltids ekspedient

Faunø DFL Food ApS

Nørresundby
Hvis du elsker at have travlt og mange bolde i luften er sød og smilende ,så er du måske den vi står og mangler! Du mestrer super god kundeservice og er selvfølgelig en god kollega. Vi mangler en ny medarbejder i ca 15-20 timer om ugen.Arbejdstiden ...
Indrykket:9. januar 2019
Udløbsdato:20. januar 2019

Salgsassistent til F&G afdelingen søges til SPAR Hobro

Spar Hobro

Hobro
Til frugt og grønt afdelingen, i vores butik i Hobro, søger vi en salgsassistent på 37 timer, der skal være med til at sikre super kvalitet samt et spændende sortiment. Sammen med dine kolleger i butikken skal du sørge for, at afdelingen fremstår sa...
Indrykket:7. januar 2019
Udløbsdato:8. februar 2019

Butiksassistent til SPORT 24 OUTLET Aalborg

SPORT 24 OUTLET Aalborg

Aalborg SV
SPORT 24 OUTLET i Aalborg søger en dedikeret og passioneret sælger på fuldtid med erfaring fra lignende arbejde i sports- eller beklædningsbranchen til Danmarks fedeste og sjoveste sportskæde. Derfor skal du søge job i SPORT 24 OUTLET Hos SPORT 24 O...
Indrykket:4. januar 2019
Udløbsdato:27. januar 2019

Salgsassistent

VESTPARKENS SUPERMARKED A/S

Aalborg
Brænder du for at være en del af en virksomhed med V KST TRAVLHED - og har mod på at give den gas, så har jeg her jobbet til dig. Vi forventer at du besidder en solid portion engagement, overblik og handlekraft. Desuden forvantes det, at du aktivt m...
Indrykket:28. december 2018
Udløbsdato:20. januar 2019

Butikselev - Nørresundby

Lidl Danmark K/S Administration

Nørresundby
Som elev i Lidl bliver du en del af et vinderteam med branchens bedste kolleger. Vi tilbyder dig en 2-årig elevuddannelse, der kombinerer praktik med teori og giver dig mulighed for en måneds ophold i en af vores butikker i udlandet. Hos os gennemgå...
Indrykket:2. januar 2019
Udløbsdato:2. februar 2019