Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

GRILLEN BURGERBAR SØGER EN DYGTIG OG ERFAREN KØKKENCHEF TIL VORES NYE RESTAURANT I HERNING (FULDTID)

Den nye Grillen Burgerbar I Herning søger en køkkenchef til at lede det nye køkkenhold til vores restaurant der åbner til maj i Herning. Så hvis du har interesse i ledelse, samt en flair for at arbejde i et køkken og holde hovedet koldt. Så kunne det sagtens være lige præcis dig, som vi leder efter!

Som køkkenchef på Grillen i Herning får man et stort ansvar, samt mulighed for at se sine ambitioner blive til virkelighed. Vi leder efter en der brænder for sit arbejde og har lyst til at tage det ansvar, der følger med at have den højeste stilling i vores køkken.

Grillen Burgerbar er en voksende kæde af burgerrestauranter med lokaliteter i hele landet og det nyeste skud på stammen bliver i Herning. Her skal vi derfor bruge et helt nyt hold og derfor er der forskellige stillinger der skal udfyldes efter kvalifikationer.

Vi ser gerne at du kan nikke genkendende til følgende:
• Du har tidligere erhververfaring som kok og gerne som køkkenchef
• Du er arbejdsom, samt løsningsorienteret og har en passion for branchen
• Du har et naturligt lederinstinkt og er ikke bange for at tage styringen
• Du er organiseret og struktureret
• Du motiveres af at gå forrest, når det gælder kvalitet, gæsternes tilfredshed og teamets trivsel

Vi tilbyder:
• En stilling hvor ansvaret er højt og der er gode muligheder for at udvikle sig
• Et harmonisk arbejdsmiljø i en virksomhed der er i stor vækst
• Et medansvar for restaurantens succes
• Gode muligheder for at udvikle sig yderligere
• Meget konkurrencedygtig løn

Restauranten er beliggende helt centralt i Herning, hvor vi håber på at kunne bidrage med velsmag og en fed atmosfære til Herning centrum.

Ansættelse er fra maj måned, og der indkaldes løbende til samtaler, så send hellere din ansøgning i dag end i morgen. Løn, samt arbejdstid aftales ved ansættelse.

Er du interesseret og kan du nikke genkendende til ovenstående punkter, så må du meget gerne sende en motiveret ansøgning, samt CV i pdf format, til teamherning@grillenburgerbar.dk med titlen ”Køkkenchef – Herning - Fuldtid” i emnefeltet.


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329782642Phoenix-b756178f12018-03-23T00:00:00GRILLEN BURGERBAR SØGER EN DYGTIG OG ERFAREN KØKKENCHEF TIL VORES NYE RESTAURANT I HERNING (FULDTID)

Den nye Grillen Burgerbar I Herning søger en køkkenchef til at lede det nye køkkenhold til vores restaurant der åbner til maj i Herning. Så hvis du har interesse i ledelse, samt en flair for at arbejde i et køkken og holde hovedet koldt. Så kunne det sagtens være lige præcis dig, som vi leder efter!

Som køkkenchef på Grillen i Herning får man et stort ansvar, samt mulighed for at se sine ambitioner blive til virkelighed. Vi leder efter en der brænder for sit arbejde og har lyst til at tage det ansvar, der følger med at have den højeste stilling i vores køkken.

Grillen Burgerbar er en voksende kæde af burgerrestauranter med lokaliteter i hele landet og det nyeste skud på stammen bliver i Herning. Her skal vi derfor bruge et helt nyt hold og derfor er der forskellige stillinger der skal udfyldes efter kvalifikationer.

Vi ser gerne at du kan nikke genkendende til følgende:
• Du har tidligere erhververfaring som kok og gerne som køkkenchef
• Du er arbejdsom, samt løsningsorienteret og har en passion for branchen
• Du har et naturligt lederinstinkt og er ikke bange for at tage styringen
• Du er organiseret og struktureret
• Du motiveres af at gå forrest, når det gælder kvalitet, gæsternes tilfredshed og teamets trivsel

Vi tilbyder:
• En stilling hvor ansvaret er højt og der er gode muligheder for at udvikle sig
• Et harmonisk arbejdsmiljø i en virksomhed der er i stor vækst
• Et medansvar for restaurantens succes
• Gode muligheder for at udvikle sig yderligere
• Meget konkurrencedygtig løn

Restauranten er beliggende helt centralt i Herning, hvor vi håber på at kunne bidrage med velsmag og en fed atmosfære til Herning centrum.

Ansættelse er fra maj måned, og der indkaldes løbende til samtaler, så send hellere din ansøgning i dag end i morgen. Løn, samt arbejdstid aftales ved ansættelse.

Er du interesseret og kan du nikke genkendende til ovenstående punkter, så må du meget gerne sende en motiveret ansøgning, samt CV i pdf format, til teamherning@grillenburgerbar.dk med titlen ”Køkkenchef – Herning - Fuldtid” i emnefeltet.

2018-05-14T00:50:47.613 Den nye Grillen Burgerbar I Herning søger en køkkenchef til at lede det nye køkkenhold til vores restaurant der åbner til maj i Herning. Så hvis du har interesse i ledelse, samt en flair for at arbejde i et køkken og holde hovedet koldt. Så kunne det sagtens være lige præcis dig, som vi leder efter! Som køkkenchef på Grillen i Herning får man et stort ansvar, samt mulighed for at se sine ambitioner blive til virkelighed. Vi leder efter en der brænder for sit arbejde og har lyst til at tage det ansvar, der følger med at have den højeste stilling i vores køkken. Grillen Burgerbar er en voksende kæde af burgerrestauranter med lokaliteter i hele landet og det nyeste skud på stammen bliver i Herning. Her skal vi derfor bruge et helt nyt hold og derfor er der forskellige stillinger der skal udfyldes efter kvalifikationer. Vi ser gerne at du kan nikke genkendende til følgende: Du har tidligere erhververfaring som kok og gerne som køkkenchef Du er arbejdsom, samt løsningsorienteret og har en passion for branchen Du har et naturligt lederinstinkt og er ikke bange for at tage styringen Du er organiseret og struktureret Du motiveres af at gå forrest, når det gælder kvalitet, gæsternes tilfredshed og teamets trivsel Vi tilbyder: En stilling hvor ansvaret er højt og der er gode muligheder for at udvikle sig Et harmonisk arbejdsmiljø i en virksomhed der er i stor vækst Et medansvar for restaurantens succes Gode muligheder for at udvikle sig yderligere Meget konkurrencedygtig løn Restauranten er beliggende helt centralt i Herning, hvor vi håber på at kunne bidrage med velsmag og en fed atmosfære til Herning centrum. Ansættelse er fra maj måned, og der indkaldes løbende til samtaler, så send hellere din ansøgning i dag end i morgen. Løn, samt arbejdstid aftales ved ansættelse. Er du interesseret og kan du nikke genkendende til ovenstående punkter, så må du meget gerne sende en motiveret ansøgning, samt CV i pdf format, til teamherning@grillenburgerbar.dk med titlen Køkkenchef Herning - Fuldtid i emnefeltet.11Jobnetb756178f100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2018-05-13T00:00:0000010EuropaDanmarkSjælland & øerStorkøbenhavnGentofte3194610GRILLEN GROUP ApS11Lyngbyvej 4212820GentofteDKDanmark0
teamherning@grillenburgerbar.dkDKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent544909JobNet48002481000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=b756178fhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=b756178fhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=b756178f&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=b756178f&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Hotel_og_restauration/10.jpgEr du en fagligt stærk Køkkenchef?12008221Dansk3Læse/ tale933122Køkkenchef18Hotel og restauration353901229Bjarke Nielsenteamherning@grillenburgerbar.dkDKDanmarkDKDanmark329955233Indian Kitchenchef neededRobot We are looking for an experienced Indian chef in Denmark. You must have good qualifications, both with curry and tandoor.

We are looking for an experienced Indian chef in Denmark.

You must have good qualifications, both with curry and tandoor.

India Royale ApSKgs. Lyngby2019-02-06T00:00:002019-04-02T00:00:00
329962238Køkkenchef til Sallie's restaurant & snackbarRobot Der er allerede sørget for autentisk atmosfære, amerikansk madkultur, godt humør og fuldt hus hos Sallie s restaurant snackbar i Albertslund. Nu leder Adecco på vegne af Sallie s efter dig, der foretrækker et hurtigt tempo og adrenalinen kørende højt, du tager automatisk styring og har stort overblik samtidig med du formår at have en finger på pulsen. Som køkkenchef arbejder du sammen med dit team for hver dag at skabe et dynamisk og effektivt arbejdsmiljø. Du har erfaring som køkkenchef og vant til at håndtere selskaber og personale. Hos Sallie s arbejdes efter koncept og der er travlt. Så det er afgørende, at du befinder dig godt i et hektisk miljø. Du brænder for madlavning passende til den amerikanske kultur og ser dig selv i et passioneret, teamfokuseret køkken, hvor kvaliteten er i top og der serveres konsekvent uden at gå på kompromis. Der kommunikeres på engelsk i køkkenet. Ansvar Opretholde verdensklasse standarder for fødevarekvalitet Med omhyggelig opmærksomhed sikrer alle retter serveres i fuld overensstemmelse med opskrifter Strukturerer og sikrer effektiviteten i teamet ved opretholdelse af køkkenplan Ansvaret for indkøb, arbejdsomkostninger samt lagerstyring Det vigtigste er dog: Spred din passion og engagement! Sådan søger du Send via link dit CV samt kort beskrivelse af din motivation for at søge stillingen. Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Adecco s rekrutteringskonsulent, Christina Tocado på mail christina.grunwaldt@adecco.dk eller Cathrine Hedegaard på mail cathrine.nielsen@adecco.dk Opstart hurtigst muligt, men vi venter på den rette. Vi indkalder dog løbende til samtale, så send hellere din ansøgning i dag end i morgen.

Der er allerede sørget for autentisk atmosfære, amerikansk madkultur, godt humør og fuldt hus hos Sallie’s restaurant & snackbar i Albertslund. Nu leder Adecco på vegne af Sallie’s efter dig, der foretrækker et hurtigt tempo og adrenalinen kørende højt, du tager automatisk styring og har stort overblik samtidig med du formår at have en finger på pulsen.

Som køkkenchef arbejder du sammen med dit team for hver dag at skabe et dynamisk og effektivt arbejdsmiljø. Du har erfaring som køkkenchef og vant til at håndtere selskaber og personale. Hos Sallie’s arbejdes efter koncept og der er travlt. Så det er afgørende, at du befinder dig godt i et hektisk miljø.

Du brænder for madlavning passende til den amerikanske kultur og ser dig selv i et passioneret, teamfokuseret køkken, hvor kvaliteten er i top og der serveres konsekvent uden at gå på kompromis.

Der kommunikeres på engelsk i køkkenet.

Ansvar

  • Opretholde verdensklasse standarder for fødevarekvalitet
  • Med omhyggelig opmærksomhed sikrer alle retter serveres i fuld overensstemmelse med opskrifter
  • Strukturerer og sikrer effektiviteten i teamet ved opretholdelse af køkkenplan
  • Ansvaret for indkøb, arbejdsomkostninger samt lagerstyring
  • Det vigtigste er dog: Spred din passion og engagement!

Sådan søger du

Send via link dit CV samt kort beskrivelse af din motivation for at søge stillingen. Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Adecco’s rekrutteringskonsulent, Christina Tocado på mail christina.grunwaldt@adecco.dk eller Cathrine Hedegaard på mail cathrine.nielsen@adecco.dk  

Opstart hurtigst muligt, men vi venter på den rette. Vi indkalder dog løbende til samtale, så send hellere din ansøgning i dag end i morgen.

 

ADECCO A/SFrederiksberg2019-02-18T00:00:002019-04-15T00:00:00
329961653Køkkenleder til Onsdagsmiddag i Kingos KirkeRobot Kingos kirke på Nørrebro søger snarest muligt en køkkenleder. Dine opgaver: Du får ansvar for tilberedning af god gammeldags dansk mad til ca. 50-70 mennesker hver onsdag ml. kl. 12.00-17.00. Du får også ansvaret for samarbejdet med de frivillige til onsdagsmiddagen. Din baggrund: Erfaring med køkkenledelse og tilberedning af mad til et større antal mennesker. Derudover er det en fordel, hvis du er uddannet kok eller økonoma. Vi forventer endvidere: At du er ansvarlig, kan planlægge og arbejde selvstændig, stå for indkøb, bevare overblikket samt indgå i et respektfyldt samarbejdet med de faste frivillige. At du varetager, at kirkens køkken forsat lever op til regler for god køkkenhygiejne. Ansættelsen er deltid og den ugentlige arbejdstid er på 6 timer. Vi indkalder til samtale løbende, så send din ansøgning senest onsdag den 27. februar 2019. Du kan læse mere om Kingos kirke og vores vision og værdier på http: www.kingoskirke.dk. Har du spørgsmål vedrørende jobbet, så er du velkommen til at ringe til sognemedhjælper Dorte Eriksen på telefon 40 10 73 37, eller til administrationschef John Sværke på 51 72 76 97. Send din ansøgning til: jos@km.dk Kingos Kirke Bragesgade 35 2200 kbh. N mrk.: Køkkenleder

Kingos kirke på Nørrebro søger snarest muligt en køkkenleder.
 
Dine opgaver: Du får ansvar for tilberedning af god gammeldags dansk mad til ca. 50-70 mennesker hver onsdag ml. kl. 12.00-17.00. 
 
Du får også ansvaret for samarbejdet med de frivillige til onsdagsmiddagen.
 
Din baggrund:

Erfaring med køkkenledelse og tilberedning af mad til et større antal mennesker.

Derudover er det en fordel, hvis du er uddannet kok eller økonoma.
 
Vi forventer endvidere:

At du er ansvarlig, kan planlægge og arbejde selvstændig, stå for indkøb, bevare overblikket samt indgå i et respektfyldt samarbejdet med de faste frivillige.

At du varetager, at kirkens køkken forsat lever op til regler for god køkkenhygiejne.
 
Ansættelsen er deltid og den ugentlige arbejdstid er på 6 timer.
 
Vi indkalder til samtale løbende, så send din ansøgning senest onsdag den 27. februar 2019.
 
Du kan læse mere om Kingos kirke og vores vision og værdier på http://www.kingoskirke.dk. ; Har du spørgsmål vedrørende jobbet, så er du velkommen til at ringe til sognemedhjælper Dorte Eriksen på telefon 40 10 73 37, eller til administrationschef John Sværke på 51 72 76 97.
 
Send din ansøgning til:
 
jos@km.dk
 
Kingos Kirke

Bragesgade 35

2200 kbh. N

mrk.: Køkkenleder
 
 

Kingo-Samuel SognKøbenhavn N2019-02-15T00:00:002019-02-27T00:00:00
329955155Restaurant Flammen Glostrup søger fuldtids Buffet ManagerRobot Til vores nye restaurant i Glostrup søger vi en ansvarsbevidst Buffet Manager, der vil være med allerede fra opstarten. Du behøver ikke være faguddannet kok, men vi lægger vægt på, at du har joberfaring inden for branchen og du er klar på nye udfordringer i et hus med et fast koncept, hvor to dage alligevel ikke er ens. Vi forventer, at du: Har et højt kvalitets- og hygiejneniveau Er udadvendt og samarbejdsvillig Er effektiv og ansvarsbevidst Kan indgå i et fast koncept Kan arbejde selvstændigt Kan lede og fordele arbejde samt udvikle vores medarbejdere Har gode kommunikations- og lederevner Er opsøgende og serviceminded Kan tale, læse og skrive dansk Kan fremvise en straffeattest Vi tilbyder: Dygtige og gode kollegaer Et godt og sundt arbejdsmiljø En fuldtids arbejdsuge En god vagtplan med varierende arbejdstider En udfordrende hverdag med et fast koncept, men hvor to dage alligevel ikke er ens Dine primære arbejdsopgaver: Tilberedning af vores grillbuffet Medansvar for varebestilling samt varemodtagelse Drift af køkkenet Fastholde høje hygiejnestandarder Guide og lede køkkenets øvrige personale Daglig sparring med General Manager Har du eventuelle spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Academy Leader Buster Rud på telefon 28 91 68 36 eller mail buster@restaurant-flammen.dk Vi kalder til samtaler løbende, så send din ansøgning allerede nu elektronisk via vores hjemmeside. Vi glæder os til at høre fra dig. Lidt om Restaurant Flammen: Restaurant Flammen er en dansk, familieejet restaurantkæde med 15 restauranter i Danmark, og en i Hamborg, Tyskland. Restaurant Flammen stammer oprindeligt fra Fole Høkerkro i Sønderjylland, hvor id en til Restaurant Flammen udsprang. I dag er Restaurant Flammens restauranter placeret flere steder i landet, hvor den første åbnede i 2009 i Kolding. Værdierne på Restaurant Flammen stammer alle fra Fole Høkerkro - hvor en stor grillbuffet med mad fra de bedste råvarer og visioner om, at alle gæster skal gøres tilfredse, fortsat bæres videre. Se mere om Flammen på http: www.restaurant-flammen.dk

Til vores nye restaurant i Glostrup søger vi en ansvarsbevidst Buffet Manager, der vil være med allerede fra opstarten.

Du behøver ikke være faguddannet kok, men vi lægger vægt på, at du har joberfaring inden for branchen og du er klar på nye udfordringer i et hus med et fast koncept, hvor to dage alligevel ikke er ens.

Vi forventer, at du:

  • Har et højt kvalitets- og hygiejneniveau
  • Er udadvendt og samarbejdsvillig
  • Er effektiv og ansvarsbevidst
  • Kan indgå i et fast koncept
  • Kan arbejde selvstændigt
  • Kan lede og fordele arbejde samt udvikle vores medarbejdere
  • Har gode kommunikations- og lederevner
  • Er opsøgende og serviceminded
  • Kan tale, læse og skrive dansk
  • Kan fremvise en straffeattest

Vi tilbyder:

  • Dygtige og gode kollegaer
  • Et godt og sundt arbejdsmiljø
  • En fuldtids arbejdsuge
  • En god vagtplan med varierende arbejdstider
  • En udfordrende hverdag med et fast koncept, men hvor to dage alligevel ikke er ens

Dine primære arbejdsopgaver:

  • Tilberedning af vores grillbuffet
  • Medansvar for varebestilling samt varemodtagelse
  • Drift af køkkenet
  • Fastholde høje hygiejnestandarder
  • Guide og lede køkkenets øvrige personale
  • Daglig sparring med General Manager

Har du eventuelle spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte  Academy Leader Buster Rud på telefon 28 91 68 36 eller mail buster@restaurant-flammen.dk

Vi kalder til samtaler løbende, så send din ansøgning allerede nu elektronisk via vores hjemmeside.

Vi glæder os til at høre fra dig.

 

Lidt om Restaurant Flammen: Restaurant Flammen er en dansk, familieejet restaurantkæde med 15 restauranter i Danmark, og en i Hamborg, Tyskland.

Restaurant Flammen stammer oprindeligt fra Fole Høkerkro i Sønderjylland, hvor idéen til Restaurant Flammen udsprang. I dag er Restaurant Flammens restauranter placeret flere steder i landet, hvor den første åbnede i 2009 i Kolding. Værdierne på Restaurant Flammen stammer alle fra Fole Høkerkro - hvor en stor grillbuffet med mad fra de bedste råvarer og visioner om, at alle gæster skal gøres tilfredse, fortsat bæres videre.

Se mere om Flammen på http://www.restaurant-flammen.dk/

 

 

Restaurant Flammen Glostrup ApSGlostrup2019-02-05T00:00:002019-02-24T00:00:00
329952683Korsbæk på Bakken søger kokke, smørrebrødsjomfruer, konditorer, bagere og køkkenmedhjælpereRobot Vi søger engagerede og dygtige, kokke, smørrebrødsjomfruer, konditorer, bagere og køkkenmedhjælpere til restauranterne i Korsbæk på Bakken. I foråret 2015 åbnede Korsbæk på Bakken - og havde fra starten forrygende travlt! På byens fem hyggelige restauranter serveres mad med rødder i 30 ernes og 40 ernes danske madkultur. Du har en stærk faglighed, ønsker at arbejde med gode råvarer og holder af at lave tingene fra bunden. Hermed sikrer du sammen med det øvrige team, at alle gæster får en fantastisk oplevelse - herunder ikke mindst at konceptet madmæssigt styrker oplevelsen af, at man er trådt ind i Korsbæk by. Du har passion for og erfaring fra det klassiske, danske køkken - ligesom du brænder for at deltage i dette spændende historiske projekt. Sammen med dine kolleger får du en betydelig rolle for restauranternes a la carte og fælleskøkken - lige fra Jernbane Restauranten, Lauras Køkken, Hos Varnæs, Katrines Gaard til Postgaarden. Arbejdsopgaver: Engageret deltagelse i produktionen af a la carte til frokost og aftenservering Sikre en god anvendelse af alle råvarer Sikre en korrekt kvalitet og optimal oplevelse for gæsterne Medansvarlig for at hygiejnen er i top Kvalifikationer: Faglært kok, smørrebrødsjomfru, konditor, bager - gerne flere års erfaring fra travle køkkener Erfaring med det danske køkken Evner at holde et godt overblik - også i travle perioder Ansvarsbevidst og fleksibel Godt humør, energi, positiv indstilling og attitude Høj arbejdsmoral og gode samarbejdsevner Korsbæk på Bakken tilbyder: En spændende forretning, hvor du er medspiller i hele processen Du bliver en del af et meget engageret og passioneret team Du indgår i et unikt, historisk projekt i nostalgiske rammer God vagtplan, lønpakke og vilkår efter kvalifikationer og erfaring Har du lyst til at være en del af vores dynamiske team i Korsbæk, så send dit CV med foto og en kortfattet ansøgning til sb@korsbaek-bakken.dk eller kontakt køkkenchef Stig Bundgaard på tlf. 3073 9348. Vi afholder løbende samtaler og forventer tiltrædelse fra april 2019 eller efter aftale. Vi glæder os til at høre fra dig! Om Korsbæk på BakkenKorsbæk på Bakken er en lille by med gader og stræder omkranset af bygninger og facader kendt fra tv-serien Matador. Interiør, dekorationer og rekvisitter er helt ned i detaljen tro mod Lise Nørgaards klassiker. Vores gæster kan opleve den helt særlige stemning i de forskellige restauranter, i byens bar, butikker og seværdigheder, og man kan genopleve musikken og møde nogle af de kendte karakterer fra Korsbæk i skikkelse af professionelle skuespillere. Korsbæk på Bakken er en del af en familieejet og -drevet virksomhed, der desuden ejer Cirkusrevyen, 3 spil, 9 kørende forlystelser samt 4 restaurationer i forlystelsesparken Dyrehavsbakken nord for København. Korsbæks åbningsdage i sæson 2019Fredag den 12.april - søndag den 8. septemberLørdag den 12. oktober - søndag den 20. oktoberTorsdag den 31. oktober - søndag den 22. december

Vi søger engagerede og dygtige, kokke, smørrebrødsjomfruer, konditorer, bagere og køkkenmedhjælpere til restauranterne i Korsbæk på Bakken. I foråret 2015 åbnede Korsbæk på Bakken - og havde fra starten forrygende travlt! På byens fem hyggelige restauranter serveres mad med rødder i 30'ernes og 40'ernes danske madkultur.

Du har en stærk faglighed, ønsker at arbejde med gode råvarer og holder af at lave tingene fra bunden. Hermed sikrer du sammen med det øvrige team, at alle gæster får en fantastisk oplevelse - herunder ikke mindst at konceptet madmæssigt styrker oplevelsen af, at man er trådt ind i Korsbæk by.

Du har passion for og erfaring fra det klassiske, danske køkken - ligesom du brænder for at deltage i dette spændende historiske projekt. Sammen med dine kolleger får du en betydelig rolle for restauranternes a la carte og fælleskøkken - lige fra Jernbane Restauranten, Lauras Køkken, Hos Varnæs, Katrines Gaard til Postgaarden. 

Arbejdsopgaver: 

  • Engageret deltagelse i produktionen af a la carte til frokost og aftenservering
  • Sikre en god anvendelse af alle råvarer
  • Sikre en korrekt kvalitet og optimal oplevelse for gæsterne
  • Medansvarlig for at hygiejnen er i top

Kvalifikationer:

  • Faglært kok, smørrebrødsjomfru, konditor, bager - gerne flere års erfaring fra travle køkkener
  • Erfaring med det danske køkken
  • Evner at holde et godt overblik - også i travle perioder
  • Ansvarsbevidst og fleksibel
  • Godt humør, energi, positiv indstilling og attitude
  • Høj arbejdsmoral og gode samarbejdsevner

Korsbæk på Bakken tilbyder:

  • En spændende forretning, hvor du er medspiller i hele processen
  • Du bliver en del af et meget engageret og passioneret team
  • Du indgår i et unikt, historisk projekt i nostalgiske rammer
  • God vagtplan, lønpakke og vilkår efter kvalifikationer og erfaring

Har du lyst til at være en del af vores dynamiske team i Korsbæk, så send dit CV med foto og en kortfattet ansøgning til sb@korsbaek-bakken.dk eller kontakt køkkenchef Stig Bundgaard på tlf. 3073 9348.

Vi afholder løbende samtaler og forventer tiltrædelse fra april 2019 eller efter aftale. Vi glæder os til at høre fra dig!

Om Korsbæk på Bakken
Korsbæk på Bakken er en lille by med gader og stræder omkranset af bygninger og facader kendt fra tv-serien Matador. Interiør, dekorationer og rekvisitter er helt ned i detaljen tro mod Lise Nørgaards klassiker. Vores gæster kan opleve den helt særlige stemning i de forskellige restauranter, i byens bar, butikker og seværdigheder, og man kan genopleve musikken og møde nogle af de kendte karakterer fra Korsbæk i skikkelse af professionelle skuespillere.

Korsbæk på Bakken er en del af en familieejet og -drevet virksomhed, der desuden ejer Cirkusrevyen, 3 spil, 9 kørende forlystelser samt 4 restaurationer i forlystelsesparken Dyrehavsbakken nord for København.

Korsbæks åbningsdage i sæson 2019
Fredag den 12.april - søndag den 8. september
Lørdag den 12. oktober - søndag den 20. oktober
Torsdag den 31. oktober - søndag den 22. december

 

 

CIRKUSREVYEN A/SKlampenborg2019-02-01T00:00:002019-03-29T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Indian Kitchenchef needed

India Royale ApS

Kgs. Lyngby
We are looking for an experienced Indian chef in Denmark. You must have good qualifications, both with curry and tandoor.
Indrykket:6. februar 2019
Udløbsdato:2. april 2019

Køkkenchef til Sallie's restaurant & snackbar

ADECCO A/S

Frederiksberg
Der er allerede sørget for autentisk atmosfære, amerikansk madkultur, godt humør og fuldt hus hos Sallie s restaurant snackbar i Albertslund. Nu leder Adecco på vegne af Sallie s efter dig, der foretrækker et hurtigt tempo og adrenalinen kørende høj...
Indrykket:18. februar 2019
Udløbsdato:15. april 2019

Køkkenleder til Onsdagsmiddag i Kingos Kirke

Kingo-Samuel Sogn

København N
Kingos kirke på Nørrebro søger snarest muligt en køkkenleder. Dine opgaver: Du får ansvar for tilberedning af god gammeldags dansk mad til ca. 50-70 mennesker hver onsdag ml. kl. 12.00-17.00. Du får også ansvaret for samarbejdet med de frivillige ti...
Indrykket:15. februar 2019
Udløbsdato:27. februar 2019

Restaurant Flammen Glostrup søger fuldtids Buffet Manager

Restaurant Flammen Glostrup ApS

Glostrup
Til vores nye restaurant i Glostrup søger vi en ansvarsbevidst Buffet Manager, der vil være med allerede fra opstarten. Du behøver ikke være faguddannet kok, men vi lægger vægt på, at du har joberfaring inden for branchen og du er klar på nye udford...
Indrykket:5. februar 2019
Udløbsdato:24. februar 2019

Korsbæk på Bakken søger kokke, smørrebrødsjomfruer, konditorer, bagere og køkkenmedhjælpere

CIRKUSREVYEN A/S

Klampenborg
Vi søger engagerede og dygtige, kokke, smørrebrødsjomfruer, konditorer, bagere og køkkenmedhjælpere til restauranterne i Korsbæk på Bakken. I foråret 2015 åbnede Korsbæk på Bakken - og havde fra starten forrygende travlt! På byens fem hyggelige rest...
Indrykket:1. februar 2019
Udløbsdato:29. marts 2019